søndag 9. november 2008

kjøkkensøndagJeg skrøyt på meg at jeg hadde fått gjort en del hjemme de siste dagene..., kanskje ikke så altfor mye, men noe er dette. Jeg har lekt med med servietter fra House Doctor. De to boksene som står bak serviettene kjøpte jeg sist helg. Tenkte å bruke dem som tebokser å satt dem i oppvaskmaskinen.... Og det gikk bra med den ene, den andre ble helt blank! Så da måtte jeg finne på noe.


Brukt "patchwork" servietten rundt på selve boksen med to lag av servietten for å få fargene så tydelige som mulig, og på lokket klippet jeg ut en elg, dvs en firkant med en elg på. Tok den bare med et lag av servietten for å bare kunne se elgen. Er altfor lat til å orke å sitte å klippe ut selve elgen...
Og når jeg først var i gang med servietter og lim lagde jeg disse rammene også. De står nå å pynter opp, oppå tallerkenhylla, med to morsomme kort:)

Til og med grønnsaksskuffene i kjøleskapet har blitt pyntet opp med kule servietter:)

Og Hannah har hatt mormor som barnevakt mens jeg jobbet i går, og mens jeg fikk sove litt lenger i dag morges, og de har perlet til den store gullmedalje. Noen av dem har kommet opp i vinduet:)

Etter middagen i dag har vi stekt vafler og kost oss, veldig greit med alt som kommer i pose...:) Men neste helg har storebroren til Hannah bursdag, og da spørs det om ikke vi må lage en "orgentlig" kake til ham..


Kvelden skal her i huset brukes til å montere de siste lappene på et teppe jeg har holdt på med i over et halvt år, skal bli en STOR lettelse å bli ferdig!
Nå kaller de siste lappene på meg.... forhåpentligvis kommer det bilde av teppet i morgen..

God søndagskveld:)

14 kommentarer:

Brigg sa...

Neimen så luurt å benytte seg a servietter! Og så bra det ble!! Og for en herlig cathrine holm gjenstand du har da!! Men du...hva skuer mitt øye i vinduet ditt? En ku av porselen? Kan du ikke vise bilde av den en dag?!;-)

Nam nam...vafler. Hørtes nydelig ut. Kos dere:-)

Ida sa...

Utrolig stilig og kreativt :) FLINK!!

Gleeeeder meg til å se teppet :-)

Klem

Unknown sa...

Hei igjen...he he.
Mønsterene lager jeg selv. Sitter å jobber i Adobe Illustrator Ü
* Jeanette *

mali-mo sa...

Du er bare superproduktiv!!! jeg bøyer meg i støvet. Da jeg så bildet trodde jeg et øyeblikk du hadde kastet deg over mitt evighetsprosjekt, lappeteppe sydd for hånd av sånne kantete lapper. Har gjort unna 250 og mangler 250 til....jessss!

Nette sa...

Du er så driftig og flink!!!! Blir så glad av å se alle fargene du sprer rundt deg på et utmerket vis:) Sku ønske jeg kunne besøkt butikken din snart en gang, den ser så "Annette" ut:)

Julies sa...

Artig !
Gjorde det samme med en sånn boks til tennbriketter, jeg. Den tok seg ikke pent ut der den sto...Svart og orange.. Men med noen servietter utenpå seg ble den straks mye bedre !

Unknown sa...

Så kreativ du var med boksene og rammene da, de ble kjempekule! Og grattis med montering av teppe...! Kjenner den følelsen, det er jammen godt å bli ferdig, hihi... Ha en herlig uke! Synnøve :)

Anonym sa...

Sååå smart å bruke servietter på den måten!!! Har du lakket over etterpå? Så utrolig mye du har laget også! Og nå ble jeg skikkelig misunnelig på Catrineholmformen din!! Den var utrolig flott!!!
Håper du legger ut bilde av teppet ditt når det er helt ferdig??
Jeg skulle ønske jeg kunne masseprodusere luer..Har ofte ønsket at jeg hadde noen som kunne hekle for meg, slik at jeg kunne sitte og lage prototyper..
Jeg blir frustrert over å ikke rekke så mye som jeg vil..Nå som det er så mørkt ute rekker jeg enda mindre..er jo mørkt på bussen hjem på ettermiddagene..Kanskje jeg skulle investere i hodelykt hihi!! Ha en fin mandag! Klem fra Kardemomme :)

Anonym sa...

Så stilig med servietter som dekor!Boksene ble jo sååå fine.
Du har så flotte vinduer i huset ditt og herlige karmer.
Vafler er en helgeslager her i huset også. Ha en fin dag! Sender en mail i løpet av dagen. Klem fra Kaspara

Anonym sa...

Takk for gode tips!!! Nå kan jeg nesten ikke vente med å komme meg hjem og prøve ut serviett-metoden..
Perling er kjempemorsomt og jeg og datteren min har laget mender av det opp gjennom årene..
På en eller annen blogg eller kanskje det var et blad så jeg noen som hadde perlet seg et herlig dørskilt! Har faktisk tenkt å prøve meg på det ved anledning..
Ha en fin dag videre begge to :)
Åhlens har jo en del koselige nyheter å by på nå..Jeg var innom og kjøpte små og store papirformer til muffins og karameller i forrige uke..

Anonym sa...

Men jøss!!! Det har jeg ikke sett!!
Bladet ligger i haugen ved siden av senga så det må også sjekkes ut så fort jeg kommer hjem..
Treet du beskriver som Hanna hadde i fjor høres fantastisk ut!!!
Det er så godt å høre at folk pynter men noe annet enn nisser og engler..En oransje gris høres ut som om det er helt min smak hihi :D

Black Feathers sa...

Så masse fint du fikk laget. Veldig søte de boksene og rammene ble. Lurt å bruke servietter på bokser, det tror jeg at jeg skal prøve. Så tusen takk for tipset ;)

Anna Lisa sa...

Fine bilder!
Så flott/stilig den ovnsforma di er! Den hadde venninna mi på BAGATELLER- bloggen nok villa hatt :)
Og fine boksene var. Duer så kreativ.
Ønska deg ei fin veke
Klem

Mina sa...

Så fin boksen ble! Er jo så moro når man virkelig er i siget og lar tingene få en herlig makeover!:)

Fantastisk butikk du har, forresten! Tror ikke jeg har kommentert det jeg! Er jo ikke så langt unna meg heller:)

Og, ja, hjemmelaget er det aller beste! Er gøy å ha noe helt spesielt som ikke alle andre har:)
Nå skal jeg igang med å hekle på sjalet mitt igjen.

Ha en herlig kveld:)