fredag 14. november 2008

god helg


Et lite bilderas fra stue og kjøkken fra i ettermiddage og kveld.
Det så deilig med FARGER:D

På kjøkkenveggen har det kommet opp et par kjøkkenhåndklær ( fra Anthroplogie) som er altfor fine til å brukes.


Bamsene, eller babyene i følge Hannah, har blitt lekt mye med i ettermiddag, og de måtte også se barnetv i pysjamas under hvert sitt teppe..GOD HELG!

13 kommentarer:

mali-mo sa...

Og god helg til deg også, fargeklatten! Kjempekoselig innlehh oh Hannah var jo bare herlig søt der hun sitter i pysjen under det fine hekleteppet ;) Og Bamsene! Knallsøte!!! Blir alltid så glad over å komme inn til deg!!!

Ida sa...

Sååå masse fine smånips og saker du har da - elsker farger jeg også - speseilt når man får det så gjennomført så du har gjort det!

Gutten min omtaler også bamsene som "babyer".. hihi :-) Skjønn jente under pledd og omgitt av "babyer"!

God helg! Klem

Cathrine Aksnes sa...

for en vakker blogg. å så mye fint du har... her vil jeg følge med. legger deg på lista mi jeg. God helg til deg og dine.

Mina sa...

Så koselige bilder!:) Og for noen vakre tepper du har i sofaen! Har du sydd den puta med bygninger og oransje fugl på? Den var råfin!!

God natt:)

Marieinwonderland sa...

Så koselig hjemme hos deg! Jeg kunne gjerne også ha sitti under et teppe i sofaen din ;) Man blir glad av farger, jeg kunne aldri ha klart meg uten. Minimalisme og bare hvitt synes jeg blir for kaldt. Ha en god helg og håper du selger masse i dag i butikken din!

Unknown sa...

Hei på deg Tove! Gurimalla nå er det lenge siden jeg har vært her følte jeg, og så drømte jeg om deg i natt, hihi! Plutselig var jeg i Porsgrunn, og så fikk vi endelig møtes, hihi...! Du så veldig ung ut i drømmen, rundt 19 kanskje, så det stemmer vel sikkert ikke helt med virkeligheten...?? Men, poenget var at da kom jeg på nå at jeg må si fra at jeg ikke kan den helgen... :( Jeg vet eeenda ikke noe om julebordet, men min kjære pappa skal på kurs i Oslo fre 28. nov, så da kommer han på besøk til oss lør-søn, så da hadde jeg vel uansett ikke kunnet... Sukk, men vi får håpe det blir en anledning igjen om ikke lenge!

Æsj, jeg får ikke blogget noe for tiden heller, men snart er jeg tilbake i business, gleder meg til det :) Så nydelig bilde av Hannah i sofaen med bamsene :D "Koser" hun med håret sitt? Det pleide jeg å gjøre da jeg var liten ;) Så ut som de hadde det veldig fint i sofaen alle mann.. :) Ha en fortsatt fin helg, jeg sitter på jobb, gleder meg til å bli ferdig... Klem!

Lena sa...

Så søt hun var der hun satt i sofaen sammen med alle bamsene!

Og takk for alle de fine fargerike bildene du delte med oss - blir glad av slikt!

ingridmarie sa...

Så mange fine tablå du har laget hjemme hos deg, og så hyggelig å få lov å ta ein titt :) Her i heimen er mannbrann ute med kompiser, så eg får tid til å blogge litt sjølv om det er lørdagskveld:) Ønsker deg ein hyggelig kveld og søndag med :) Helsing frå ingridmarie

Maria sa...

Jag älskar alla vackra färger!!

Tante Mimmi sa...

Nydeleg! Til å bli i godt humør av!
Ser ut som både frøkena og bamsane har det godt! :)
God sundag!

Drømmen om en eplehage sa...

Like koselig som alltid å titte innom deg og dine fargerike tingeltangel!

Så flittig du er med heklingen... Jeg blir ikke ferdig med teppet mitt før til neste vinter tror jeg. Er vel mangel på arbeidsmoral i forhold til heklingen som gjør jeg ikke blir ferdig. Får sette kurven midt på bordet slik at jeg ikke kan si " Å ja, den hadde jeg glemt" annen hver uke. Fnis

Håper du har ei koselig helg!

pepperkverna sa...

Så mange fine bokser. Skulle gjren fylt dem med små og lekre kaker! Hege

Re-dizain sa...

Hoppas att du fick lite sömn herom dagen då du upptäckte min blog:)
Vilken underbar blogg du har själv!
Så många saker som väcker vill ha begert!!
Angående täcke du var intresserad av ...nr 1 är till salu...nr 3 är reserverat. Hör av dig på min mail re-dizain@tele2.se