onsdag 26. november 2008

ferdig teppe, nytt teppe, pin up dame og litt jul i butikkenDa var jeg ferdig med dette teppet også..., det ble veldig sommerlig og fint. Kommer til å passe perfekt som sengeteppe på et barnerom. ( Hannahs rom har mer enn nok hjemmelagde tepper..:)) Har liksom ikke noe sted å ta orgentlig bilde av tepper i butikken..., så det blir "så som så" med bildene..


Har faktisk en hel "kurv" med hjemmelagde tepper i butikken nå:)Og så fort siste tråden var festet måtte jeg sette lapp i døra å løpe å kjøpe mer garn:)

Skal blki nok et teppe med bestemorsruter, med sort i "bunn"Ellers pusler jeg jo litt i butikken hver dag, her har jeg fått rammet inn et sikkelig kult "pin up" bilde. Skulle ønske jeg var så "sexy" når jeg flyr rundt med hammeren:)Og se på det kule serveringsbrettet jeg fant her om dagen! Det er ganske slitt, men for noen herlige farger ( rosa og oransje er utrolig kult sammen) og stilig mønster.
Hodene mine har fått selskap av en liten nissekopp og en soppGamle sandkakeformer hører vel også til julen?:)18 kommentarer:

Ida sa...

Utrolig fine tepper - du er sååå flink! Liker veldig godt stilen din - skikkelig gjennomført !

Klem

Rikke - fargesirkelen sa...

Du er på min favorittbloggliste! Blir glad og inspirert av å lese bloggen din. Du skriver om butikken din, er den på nett også? Evt hvor ligger den i virkeligheten? Ser ut et sted jeg kunne brukt mange timer og penger :P

Therese sa...

Jeg er stort sett ikke så glad i oransje, men i denne settingen var det knall tøft. Litt av noen kupp du har gjort :)

alvorada sa...

Nyyyyyyydelig rosa/oransje brett! :) Elsker også de fargene!

Har ikke tid til så masse kommentarskriving/mailing for tida. Masse overtid på jobben og lite overskudd når jeg kommer hjem. MEN GLEDER MEG TIL LØRDAG! Blir gøy :) :) :)

Maria sa...

Din butik verkar ju vara helt underbart mysig! En blandning av nytt och vintage och hantverk?
Beundrar dina mormorsrutefiltar!!

mali-mo sa...

Åh, tenk å ha EN KURV med håndheklede tepper. Skal bli så himla fornøyd når jeg har ETTT!!!!! Skal hive meg rundt i julen, tror det må bli årets julehåndarbeid. Har fri hele romjlen, nemlig, og da må jeg jo pusle på med noe (som om det er et problem hihi).

Har bestemt meg for å åpne den lille bloggbutikken min i desember, med mine små hjemmelagede ting. Artig og litt skummelt liksom, det er jo litt skummelt å legge ut noe som er så "mitt" 100% som dette ;)

Nå må jeg lese 50 sider eksamenspensum før jeg sovner her...er midt i innspurten. Og lungebetennelsen holder meg med selskap, de to andre sover ;) Du har sikkert gjettet at det ikke blir noen Telemarkstur på meg i helgen? SUKK: Men til sommeren sees vi!!!!!! Det er en trussel! Natta!

fru vims sa...

du er helt rå Tove!!! :)


gleder meg til lørdag :D

ha en fin dag!

klem

Anonym sa...

Jeg gir meg nesten over av alt det fine du lager og fotograferer nå!!
Vet nesten ikke hvor jeg skal begynne men teppene du lager er helt perfekte i fargene!
Du klarer jo å lage teppene ferdig også du! jeg har store prosjekter som er morsomme i oppstarten men så ramler jeg av lasset etterhvert og så arkiveres det på "uferdige prosjekter"..Jeg trenger et spark bak for å f.eks hekle siste halvmeteren av bølgeteppet...
Brettet du har funnet er virkelig nyyydelig! Oransje og rosa er den ultimate fargekambinasjon!
Og så skulle jeg mer enn gjerne ha sett alt dette "live"! Ergelig at
det er så mye som foregår på en gang nå..Vi har to bursdager og elevbedrift og et par forestående reiser men håper alle sammen kan treffes en annen gang! Ha en fargerik og glad torsdag! Klem fra en helinspirert Kardemomme :)

ChatrinesLiving sa...

Heihei!
Du er en reser på disse teppene dine! Knallfine alle sammen!

(jeg bruker jo omtrent hundre år på ett teppe...)

Ha en flott kveld!
Klem fra Chatrine:)

Anonym sa...

Hei Tove
Skulle gjerne stått på hodet oppe i den kurven med hjemmelagede tepper i butikken din! De er så herlige!
Morsom pin-up dame du hadde fått tak i også. Liker blandingen av nytt/gammelt i butikken din. Det samme har søsteren min i sin butikk. Det er så fint med denne kombinasjonen! Ha en fin kveld!

Maya: sa...

Jeg liker så godt bloggen din! Kjenner det kribler i magan når jeg ser på bilder og sikler...

:)

Unknown sa...

Helt supre tepper. Jeg føyer meg i rekken av de imponerte!! Jeg har holdt på med ett lappeteppe i flere år nå. Blir så lei av èn ting, må lage ting som blir fort ferdig, og det gjør ikke et sånt teppe her i huset ; )
Keep up the good work...

Unknown sa...

Ååå for et kult teppe...! Huff, nå gir du meg enda flere ideer om tepper jeg kan lage! Og jeg som har lovt meg selv at jeg snart skal prøve å hekle noe annet enn ruter da, hehe ;) Stilig pin up, og kult brett også... I morgen er vel dagen for møtet?? Dere får ta et glass for meg også da, og kos dere masse! Klem :)

Lotten sa...

Jättefina filtar du gör! Jag blir så avundsjuk på alla ni som kan virka så fint! Jag har en plåtburk med exakt samma mönster som din nya bricka ;-)

Kram Lotten

PS. Jag älskade "soppen" ;-)

LillaLykke sa...

For et flott teppe, du er så flink! :) Ligger en utfordring inne hos meg å venter på deg, ha en flott flott søndag

Anonym sa...

Håper dere hadde en gøyal helg ;)
Blir det referat mon tro?
Har tittet på de herlige teppene og bildene dine ennå en gang..
Ønsker deg en fortsatt fin søndag..
Hilsen Kardemomme :)

irina sa...

Bli glad over å se det du har.

Ha en flott uke Tove.
klem

hjertepiken sa...

Hei! Jeg vet ikke om heg har "hilst" på deg før..men jeg kom i kontakt med kardemomme og dermed var jegi gang.. Jeg falt pladask for det fint hekletteppet. Har kjempelyst til å lage et lignende. Jeg må få spørre deg..hekler du føtst de ensfargede og binder dem sammen med det hvite?? Har du mønster. Jeg er blitt hekta på heklebasillen her inne... Du har forøvrig en kjempeinspirerende blogg.. Er det ok at jeg legger deg inn på sida mi? Hilsen hjertepiken