mandag 10. november 2008

annerledesdagen

I dag har blitt en litt annerledes dag enn forventet. Og når jeg er inne på annerledes... det er en juleavis som har laget en "reportasje" fra butikken. Fikk se det på forskudd i dag, og oversktiften er " Annerledesbutikken" :)
Men tilbake til vår annerledes dag. Det er planleggingsdag i bhg, og har ikke akkuratt flust med barnevakter.., så jeg har vært hjemme med henne i dag. Vi hadde store planer for dagen, først skulle vi på Fretex, der fant jeg den søte boksen på bilde ovenfor ( kjærlighet ved første blikk:)) og Hannah fant et puslespill for tier'n sin. Veldig fornøyde begge to, og vi drar til et kjøpesenter for å kikke/ handle på søstrene grene. Etter vi har vært der og er på vei tilbake til bilen sier Hannah at jeg må bære henne for hun er så sliten... Jaja, jeg gjør jo det og plutselig kaster hun opp! Menneskene som gikk i nærheten av oss hoppet så voldsomt at det første jeg tenkte var at dette skulle jeg ha filmet... Så da dro vi selfølgelig rett hjem og har mer eller mindre ligge på sofaen å sett på film, lest bøker og pusla puslespill i hele dag.. Veldig koslig det også, men hadde liksom planer om å få unna en del husarbeid (... ingen krise, alt som må gjøres kan jeg gjøre i morgen også.., ingen som gjør det for meg akkuratt..)

Og mens vi har ligge på sofaen jobber vår trofaste "familiesnekker" videre. Mens alt av rekkverk o.l til verandaen blir malt i kjelleren har han gått løs på trappa vår. Helt siden han så huset første gang har han irritert seg over den stygge trappa vår.. ; Men nå får vi en helt ny trapp, og med god plass til både stol og bord her også. Tror ikke mannen min tenkte på alt vi trenger å kjøpe av bord og stoler ( og potter og annet "krimskrams) til to nye verandaer når vi satte i gang. Ikke at jeg minte ham på det heller..:)

Og mens jeg først er i gang her kommer et bilde fra Hannahs dukkehus. Det ble så kjedelig med det røde taket, så nå har det blitt lilla blomster istedenfor. Og da jeg var litt vel hardhendt med papiret så det fikk et par rifter. Men det lå tilfeldigvis et ark med fisker ved siden av meg, så da ble det fisker på taket. Og Hannah er fornøyd med undervannshuset sitt hun:)Nå skal jeg fortsette slaraffenlivet..

16 kommentarer:

Olstad sa...

Jeg bare elsker de gamle lundebyhuset. De er så fine og særlig slik som du har som jeg anntar er ett gammelt som dere pusset opp. Jeg kan som voksen også være litt snurt da for at jeg ikke hadde slik som barn...

Artig med artikkel i avisen også da. Gratulerer.

Ann Helen sa...

Stakkars Hannah! God bedring, og håper ikke mamma og pappa også blir "kastoppsyk" som det heter her i huset:)
Huset deres er så herlig! Og fretexboksen var supersøt:)

Nita sa...

Annerledesdager kan være koselige, bortsett fra det å kaste opp da. Håper hun blir bra snart.
Ønsker deg en fin uke :)

PS: Jeg har lagt deg til på blogglisten min

Maria sa...

Orv manner ! hvor ville jeg bare super gerne se det hus live en dag - det blir jo bare finere og finere :-)

Så synd med Hannah, men held i uheld at hun ikke var i barnehagen da hun blv syg. Stakkels lille pus, håber hun er blevet bedre idag. Boxen du fandt er så utrolig lækker, lige en rigtig godis-ting ;-)

Tillykke med reportagen, håber du viser den frem her i bloggen når den kommer ?

Nu må jeg snart afsted på arbejde, en spændende dag venter.

Klem Maria.

Unknown sa...

Hei Tove Ü Jeg tror jeg kommer innom i morgen. Håper snuppa de er frisk igjen :)
*Jeanette*

Anonym sa...

Du har et så fint hus!! Inngangspartiet er nydelig.
Håper Hannah er frisk som en fisk igjen. Kakeboksen var jo søt.
Finnes det virkelig "Søstrene Grene" i nærheten av deg??? Jeg er gal etter den kjeden. Om du mailer meg igjen fortell gjerne hvor.
Tusen takk for koselig mail!
Ha en avslappende kveld! Klem fra Kaspara

Guttemamma sa...

Jeg bare takker og bukker jeg! Kjempehygglig! Kanskje jeg kan få gjøre det samme? gøy å bli kjent med noen ny bloggere! Klem fra Anette
God bedring!!

Anna Lisa sa...

Så koselig!! Du er så flink til å finne sånne flotte ting på fretex osv. Kjempe fint!
Stakkars lille Hannah..huffa, håpar hun er blitt frisk nå.
Deilig å bare få kose saman med mamma då tenker eg.
Lundby huset vart stilig!! :)
Ønska deg fin veke vidare
Klem

Anonym sa...

Så herlig boks fra Fretex!!
jeg fant en herlig boks på et antikkmarked forrige søndag!! Den kostet 250,-, var lysegul med sort skrift..Det stod SUNDA på den og det var bilde av Sundagutter på sidene..Dessverre hadde jeg ikke nok kontanter på meg og de tok ikke kort. Dessuten var vi på langtur og skulle på sykehusbesøk så jeg gadd ikke styre så mye med det, men jeg får ikke den boksen ut av hodet..
Stakkars hanna som ble syk på fridagen sin da..Omgangssyke er kjedelig..og smittsomt!
Så gøy at du har blitt omtalt i juleavisen da! Er det en lokal avis? kan den leses på nettet?
Fantastisk flott hus dere har altså!! Ha en fin onsdag videre :)

Anonym sa...

Gud i himmelen så mye skrivefeil og tegnsettingsfeil jeg presterer innimellom..Store forbokstaver uteblir også ser jeg i etterkant, men jeg håper du skjønner innholdet :/

Anonym sa...

Hei du..Lampene kommer alle fra nettbutikken www.takatomo.de
Jeg turde ikke linke direkte til butikken..Da vi var på bloggseminar ble vi advart mot å linke til firmaer, butikker o.l..uten å spørre..Det var ganske mye fint i den nettbutikken forresten..
Ha en fortsatt fin kveld :)

sirisinspirasjonsunivers sa...

Heisann Tove :) Ville bare legge igjen en liten hilsen her, og takke for all inspirasjonen du gir meg gjennom din blogg! Jeg har sendt deg en award :) Bare gå inn på siden min så ser du den :) Fortsett sånn :)Det er så koselig å innom her for å kikke! :) Klemmer ifra Siri

Fru Fjeldhammer sa...

Jeg har ikke sydd på en maskin siden jeg var 14 år(forming på ungdomskolen) jeg og nå er jeg 33!!

Så fersk er jeg, har aldri tenkt tanken på å sy gardiner selv engang!!

Så dette får du til... bare rette sømmer!!

klem

Unknown sa...

Hei Tove Ü
Da ligger bildene fra butikken ute. Håperd du liker dem.
* Jeanette Ü *

Maria sa...

Hej!
Jag tror att jag kanske varit här förrut?! Vill bara säga att jag diggar både blogg och butik. Mycket fint!!

Maria sa...

Hej igen!
Tack för dina kommentarer hos mig! Bara kul att du skriver.
Välkommen åter! Jag ska återkomma till dig också!!