tirsdag 28. oktober 2008

tirsdag


I morges kom det en pall med varer fra House Doctor. Utrolig morsomt å pakke ut, men det tar tid... Har brukt absolutt hele dagen på å pakke ut, rydde bort papp og plast, sette på plass og når det kommer så mye nytt må ganske mye flyttes på. Men det er veldig gøy da!Den røde puta har jeg hatt lenge, dvs selve puta, men ikke fyllet. Og det kom i dag, sammen med den grå/grønne puta. House Doctor har så utrolig mange flotte puter.. om en måneds tid kommer to puter til og de syntes jeg bare er ekstremt kule! Håper noen andre syntes det også da, iom at jeg ikke skal ha tolv puter til i sofaen hjemme..
I forrige uke begynte jeg å hekle på et par nye tepper, meen det ble for kjedelig å hekle digre firkanter så jeg heklet likegodt to store firkanter til å sydde alle fire sammen. Litt spesielle farger, men man må bruke restegarnet til noe... Og alt jeg hekler for tiden legger jeg til salg i butikken. Har mer enn nok tepper hjemme nå. Tror jeg har heklet 7 eller 8 tepper med bestemorsruter siden forrige jul... Men blir ikke lei heller, det er bestandig noe som inspirerer meg til å begynne på et nytt med nye fargekombinasjoner:)Og jeg har selfølgelig begynt på et nytt teppe... i disse fargene
I dag har jeg endelig såvidt begynt med juleforberedelser. Det skal nok bli mange tørkede appelsinskiver her til jul, og kanskje i butikken. Har fått en del julevarer i dag også, men venter et par uker med å sette det frem... hva syntes dere? Når er det greit med jul i butikkene?23 kommentarer:

Maria sa...

Så blev det tirsdag... :-)

jeg er bare en snartur indenom for at sige hej.
Lækre nye varer du har fået i butikken, og puder får man aldrig nok af ved du, hi hi. jeg hsr i hvert fald menge herhjemme, og flere i tankerne. Jeg fik aldrig svar fra dig på sidste mail forresten, har du mon fået den ?

Klem maria.

alvorada sa...

Me like very much! -EVERYTHING! :)
Spesielt den røde puta var fin, og nå er jeg utrolig spent på å se de nye putene som du skal få inn om en måneds tid!
Tove, du har verdens kuleste butikk!

Mari sa...

Den røde puta tror jeg HD har laget til meg. Garantert :) Det ser ut som du har SÅ mange fine varer altså! Og restegarnteppet har jeg også tenkt til å lage.. Eller jeg vurderer faktisk å sy sammen alle putetrekkene jeg ikke har sydd bakstykke til...

Klem M

Gamlå sa...

Heisann
Så masse fin du har i butikken din!!
hilsen Gamlå

Anonym sa...

Hei!
Vakker blogg du har, og for en fantastisk butikk!! :)
Hvordan lager du tørkede appelsinskiver og hva bruker du det til?!

Tove sa...

Jeg skjærer appelsinene i skiver, setter ovnen på 100 grader og setter dem inn, tar fort et par timer før de er ferdige.. Skal bruke dem i diverse dekorasjoner og så skal jeg tre noen på hyssing å bruke dem på juletreet:)

fru vims sa...

gleder meg til onsdagsinnlegget...(bare sånn for å ha sagt det før jeg glemmer det)


jeg gleder meg til en lørdag en eller annen gang. da skal jeg ENDELIG få besøke pynt. og de putene der LEKRE LEKRE LEKRE. vet ikke om jeg likte rød eller grønn best. tror de kommer på en delt 1. plass :)

stor klem

fru vims sa...

og ja, jeg glemte å si en ting....

er du en superracer på hekling??

kan godt hjelpe meg på teppet mitt...i det o'store heklekappløp mot Alvorada. hehehe

h.espe sa...

Åh, så spennende med uåpnede kasser..... Blir nok gøy å pakke ut kan jeg tenke meg (jada, litt stress og mas også, men mest gøy..).

Ønsker deg en flott uke videre!

Klem:o)

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Med så mange pakkenelliker er det jo nesten julaften hos deg hi hi. Masse godsaker serj eg, kjempegøy!
Ha det fint da og ikke slit deg helt ut før jul.
Klem

Unknown sa...

Såå masse fint. Har du nettbutikke også...? De putene var var helt supre. Og så lurt det var å hekle 4 store ruter i stedet for mange små : )

Mitt hvite hus sa...

Å så masse fint du ahr fått i butikken din. Det begynner å bli jul hos deg ser jeg. Tørket appelsiner, det skal jeg prøve meg på også=)

Nyt dagene og kos deg=)

mali-mo sa...

Åh, sukk, drømmebutikken full av nye fristelser ;) De der skålene/bollene der var jo fine da...

Skjønner godt at du koser deg i butoikken;) Nå skal jeg sette meg ned og "kose" meg med litt pensum-blurk. Bare en mnd til (Hold uuuuut) Sliter med motivasjonen soom du skjønner ;) Ha en fin dag!

Ingunn sa...

Så spennende med nye varer!!Kunne virkelig tenkt meg å tatt turen innom butikken din!!!.....Hvordan tørker du egentlig frukten selv?Må det stå lenge?hvordan oppbevarer du de??...Det så skikkelig godt ut, så jeg ble litt nyskjerrig!;)

Klem ingunn

Anna Lisa sa...

Denne butikken din frystar meg veldig. Og eg merkar eg får lyst til å ta meg ein tur. Men dessverre bor eg for langt unna.
Masse fint!! Ein drømmebutikk!!
Ha ei fin veke
Klem

Anonym sa...

Jøss! jeg var sikker på jeg hadde lagt inn en kommentar om bl.a appelsinskivene her, men finner ikke meg selv..Men du verden så mye flott du har i den butikken din!!! Nå har jeg scrollet opp og ned og opp igjen og sett på alle detaljer..Kan nesten ikke se meg mett på alt det fine du har..
Fy søren så heldig du er som omgir deg med alt dette om dagen..Jeg skulle tørke appelsinskiver i ovnene et år, men de tørket aldri :( Vet ikke om det var temperaturen som var feil, eller om det var noe annet! Det luktet godt i hele huset mens jeg holdt på da i det minste ;)

Unknown sa...

Hei Tove, og tusen takk for utrolig hyggelige ord Ü

Først ang. kjøkkenhånklet; tror ikke det var meg.

Og så butikken din; så utrolig spennende!! Ser at du holder til i Porsgrunn og jeg bor i Skien, så nå ble jeg glad! Tror jeg må ta meg en tur innom i morgen Ü

Selv jobber jeg som lærer og grafisk designer, men med mange drømmer. Drømmer som jeg tror er oppnåelige...heldigvis :)

* Jeanette * Ü

alvorada sa...

Ja, jeg sitter og venter på onsdagsinnlegget jeg... :)

Anonym sa...

Du har så herlig butikk!!! Jeg har ikke egen blogg, men har fulgt med på din lenge. Jeg må fortelle at takket være inspirasjon fra deg og din herlige stil har jeg begynt å innføre farger i heimen (til mannens glede, han var lei av hvitt... hihi).

Jeg vil få berømme deg for at du venter litt med julevarene!! Jeg er blant dem som synes de fleste butikker er altfor tidlig ute med julepynt, og synes at det ødelegger noe av kosen med jul. Litt uti november høres helt passe ut :) Hilsen Marie

Anonym sa...

Hej!

Long time no blogging :-) Jag skulle kunna flytta in i din butik. Du måste dansa på små rosa moln av lycka. Tänka tt ha sin alldeles egna butik fylld med sådana godsaker, oj, oj, oj!

familiens Johnsens hverdag sa...

Så masse fint her. Frufjeldhammer sa at hun hadde handlet hos deg, så jeg måtte titte:)

Hvordan tørker en appelsin skiver?? en liten oppskrift:) Det har jeg lyst på til jul også:)

Flott blogg du har:)

Tante Mimmi sa...

ÅÅÅ! Eg ser og høyrer at du kosar deg! Fantastisk at du har realisert dette! Du er bra dyktig!!!!
Du, det er heilt greit at du berre kikkar innom meg - kos det også! nokon gonger har me tid å legge att andre ganger er livet for hektisk!
Jul i butikken... eg ville jo ha venta til mitten av november, men du må vel fylgje dei andre rundt deg...trist at det vert tidligare og tidlegare...
Du, bak det fine hekkle teppe heng der ein kjole! Den skulle eg gjerne sett betre!!!! (skulle du visa den må du fortelje meg om det!- den vart som ein magnet!)

Anonym sa...

Den runde røde puta er noe av det fineste jeg har sett!!!! Og så likte jeg veldig godt barnekjolen med Babuhskaer. Herlig! Ser de fine plastmattene liggger der. Har jaktet på slike lenge, men det ser jammen ikke ut som noen har tatt det inn her i byen.
Jeg synes det er fint å drøye litt med julepynt. Ser søsteren min venter faktisk mot siste halvdel av november i sin interiørbutikk. Hun nekter å ha jul i butikken i oktober. Ha en glad dag med masse omsetning i den fine butikken din!
Klem fra Kaspara