søndag 19. oktober 2008

Søndag

Torsdag malte jeg siste strøket på soverommet vårt, og nå kan vi endelig sove der inne igjen. Ingenting er som en diger seng, faktisk king size som innebærer at den er like bred som den er lang... Den tar mer eller mindre all gulvplassen, men er så fantastisk god å ligge i at den er tilgitt:)
Jeg har fått hengt opp nye gardiner også, faktisk fire. Mørkebrune innerst og noen lyse, lette innerst. Og jeg ble så glad da jeg pakket dem ut å oppdaget at det ikke bare var trær og blader, men også FUGLER:) Det er et eller annet veldig fint med fugler.

Endelig, og jeg mener ENDELIG har jeg hvite skapdører! Har brukt ganske mye energi på å mislike dem slik de var før. Dvs, det var eikedører, og det kan forsåvidt være veldig fint, men det ble altfor mye tre, og feil tre..for meg. Men nå er ALT hvitt, og med den store senga ( ikke bare er den stor i bredde og lengde, men den er høy også... Hannah kommer ofte inn om natta, og jeg har sånn ca 5 cm seng å sove på... da føles det avogtil som å ligge på kansten av stupet. Hvis jeg detter ned så slår jeg meg.., minst 1.20 ned. Og det merker man, hihi) vi har, så passet det veldig godt med et helt hvitt rom.

Jeg skulle gjerne fått kamuflert displayet til alarmen på en eller annen måte ( tips?) , men denne nydelige knaggen tar iallefall litt oppmerksomhet bort fra den. Nå henger det et nydelig, gammelt "perle" kjede her, og et kame'kjede her, begge favoritter om dagen:)
I dag har jeg endelig fått tatt noen bilder av det nye stolteppet mitt. Det har faktisk vært ferdig en stund, men er jo aldri hjemme i dagslys lenger.. ( en liten overdrivelse, men har iallefall sjelden tid til å ta bilder så lenge det er dagslys:))
Ble egentlig ganske så fornøyd! Likte både fargene og det å hekle noe annet enn firkanter. Det blir nok snart flere sekskanttepper, hvis jeg ikke plutselig skulle klare å få til et bølgeteppe... ( noe jeg tviler på, heklekunnskapene mine er svært så begrensede)


I dag har vi bakt en liten sjokoladekake, og Hannah er som vanlig veldig flink til å skrape bollen:)Vi var ute på en liten sykkeltur i dag, og da stakk jeg innom butikken og henta ( så deilig med sin egen interiørbutikk man bare kan sykle innom å hente noe man har lyst til å prøve ut hjemme, hihi) en babushka lampe til Hannahs rom. Har ommøblert der inne IGJEN, dvs for fjerde eller femte gang siden vi flyttet hjem i sommer.. Og nå har hun fått nattbord, og jeg syntes det passet så godt med lampa der. ( Nå håper jeg bare jeg husker å få kjøpt en skjøteledning i morgen, så det kan bli lys i den også...:)) På nattbordet står også det innrammede brevet hun fikk fra en gutt i bhg da vi skulle reise fra Boston. Han har skrevet at han kommer til å savne henne og at han håper han får se henne igjen. Så har han tegnet seg selv og Hannah, og en masse hjerter:) Slikt må bare rammes inn!

Og her er grunnen til at vi har ommøblert igjen. Endelig har jeg funnet et møbel dukkehuset kan stå på. Ikke så lett å finne lange, tynne og ikke så høye møbler... Men forrige mandag fant jeg dette i en bruktbutikk i byen, nesten samme grønnfarge som senga hennes:)
( Hannah har en tendens til å få ganske rare smil når hun blir tatt bilde av:))

10 kommentarer:

Brigg sa...

Kjempefint barnerom! Snapper opp litt tips jeg;-). ELSKER de babuska-lampene!! Er en stoor lampetilhenger, og denne var helt fantastisk! Er det mulig å kjøpe over nett?

Ang alarmen: en mulighet kan være å henge et fint nøkkelskap over det, også lage hull i bunnen.

Ha en forsatt fin søndag:-)

fru vims sa...

mange fine bilder (som vanlig)
dukkehusbordet ble veldig fint, og jeg er ganske misunnelig på deg som bare kan stikke innom butikken din for å finne noe fint til huset hehe

det teppet la jeg i en balje i dusjen klart for vask. tror du ikke mannen så det med en gang han kom hjem da???
ble litt mørk i blikket et øyeblikk, hehe, men han roa seg ned når jeg sa at det skulle legges bort til vi fikk kjøpt oss hus. (det passer ikke helt inn her nå)
ja, det skal bli spennende å se hva jeg finner på av stoffene. som regel blir de kjøpt fordi jeg liker de, ikke fordi jeg skal lage noe av de. heheh

alvorada sa...

Åja! Du MÅ komme til Oslo ei helg! For en super idé :) Hadde vært utrolig koselig.

Så kul den grønne minikommoden var. Og babuskalampa! :)
Det er så koselig med all kakebakingen til deg og Hanna, og dere bruker alltid så fantastisk fine bakeboller!

Fortsatt god søndagskveld og god ny butikkuke :)

Marieinwonderland sa...

Hei! Tusen takk for den fine premien jeg fikk! Alt var så fint, ble så glad. Og så fine kjolene våre ble i butikken din. Jeg håper du selger som bare det. Ønsker deg alt det beste! Mange klemmer fra Marie P.S. Du burde kontakte noen av interiørbladene og få dem til å lage en reportasje fra hjemmet og butikken din! Du har så god smak og du må ha utrolig mye energi!

borghild sa...

Vi har også en god seng, og det er bare så deiiilig!! Spesielt etter en sydentur (med bare harde senger, virker det som) er det bare fantastisk å komme hjem!
Så skjønt brev Hannah hadde fått også, skjønner godt du rammet det inn:-) Og smil, ja, når vi retter kamera mot minstemor, griner hun så på nesa at øynene nesten ikke synes og at hun nesten får kanintenner. Men det er utrolig søtt da!!:-) Klem B:-)

BRUK OMATT sa...

Vi kan gjerne holde av Cathrineholm kaffekannen i Lotusmønster til deg noen dager;-) Men, kan du sende oss en bekreftelse i løpet av uka på om du skal ha den helt sikkert? Vennligst gi da beskjed på mailadr vår: bruk-omatt@blogspot.com
Er veldig tilfeldig når vi oppdager at det har kommet nye kommentarer til eldre innlegg, så vi vil helst ha beskjed direkte på mailadr....
Kannen står i Porsgrunn også (Herøya), og kan hentes etter nærmere avtale!

Anita sa...

Masse fine bilder på en mandag, i skikkelig høst vær!! Sitter her og koser meg og syr, har bakt brød, ig skal nå straks avgårde for å klippe meg!! Kos det i uken! klem!

Anonym sa...

Så masse flotte inspirerende nye bilder..Kjenner det bobler i meg når du legger ut nye innlegg..
Hannas rom er virkelig flott og den babuschka-lampen var fenomenal!! Fy søren for en herlig følelse å kunne låse seg inn i egen butikk og hente akkkurat det du vil..Heldiggris!!! :)
da vi flyttet inn i huset hadde vi en sånn alarm med display på soverommet og jeg ble helt tullete av det! Det stod og blunket hele tiden fordi det var konstruert slik at hvis noen passerte et av kameraene i huset blinket lampen for det nummererte rommet..Det hendte at lysene flettet seg inn i drømmene mine og at jeg våknet av det så nå har vi fjernet hele displayet som hang på soverommet..Hvis noen bryter seg inn og stjeler loppene mine er det ikke verre enn at jeg kjøper nye *fnis*..Ønsker deg en fin dag videre i den herlige butikken din :D

Haust sa...

For ein fin blogg du har! Her var det verkeleg mykje inspirasjon å hente! :)

Ha ein god tysdag...

Therese sa...

Her var det mange fine bilder som vanlig. Lampen til vesla var jo kjempe fin. Men jeg stusset litt på den katten da. Lever den? *ler*