torsdag 23. oktober 2008

PyntebilderI går husket jeg endelig å ta med meg kamera i butikken. Har de siste tre dagene fått eske på eske med nye varer. Og mer kommer..., vet ikke helt hvor jeg skal gjøre av alt sammen.. Men finner nok ut av noe:)

Varene kommer fra Krasilnikoff, Anne Taintor, Chic Antique og min nye leverandør ( veel, med tanke på at jeg har drevet butikk i litt over tre uker er vel alle nye..., men de tre første har jeg fått varer fra tidligere) Kitsch Sweden. Sistnevnt har utrolig mye spesielt og morsomt. Ja, det ligger jo i navnet:) Og i morgen ( håper jeg) kommer mitt andre stoore lass med varer fra House Doctor. Jeg har bestilt et par ting jeg skal ha selv også, et konsollbord og en kul GUL lampe:) Så jeg håper det kommer i morgen, slik at jeg kan få satt de nye tingene på plass hjemme i helgen!"ikonvaskekluter", det frisker opp på kjøkkenet:)


Jeg har også fått handla inn litt på blomsterbutikken . Jeg hadde nemlig bilen til jobb i går, og det er nesten bare "to timers" plasser i nærheten. Så jeg har annenhver time løpt å flytta på bilen. Og på en av disse "løpeturene" ble jeg distrahert når jeg kom forbi blomsterbutikken. Jeg har nemlig fått inn noen små sølv skåler, og hadde tidligere tenkt at jeg burde plante noe i den. Og det fikk jeg gjort. Har planer om å kjøpe inn glassblomsterpotter fra House Doctor etterhvert også, stilig å plante i gjennomsiktige potter:)
Fra Kitsch Sweden kom det også tyggis! Rett og slett MORSOM tyggis. Grunnen til at jeg har fått disse varene er at disse tingene, fra Blue Q, er at jeg så dem flere steder i usa. Jeg tenkte da at, tenk å funnet slike morsomme ting hjemme. Og nå har jeg det:D

Hva med en " birth control gum" eller en " do my ass look big with this gum"?


Jeg tror jeg har behov for en "tvkanne" maks to ganger i året, men spørs om ikke jeg må kjøpe meg en slik... påfugl tvkanne...I går, på en helt vanlig torsdag, hadde jeg omsetningsrekord. Aldri solgt så mye på en dag før! Og nesten hver dag kommer det folk innom som har handla hos meg før, eller som har fått anbefalt å komme, så til tross for at jeg er trøtt og tiltaksløs når kvelden kommer er jeg bare glad:) Og jeg regner med energien kommer tilbake på et eller annet tidspunkt uansett, den må jo det..:) Har flere prosjekter på gang, i forhold til hekling, oppussing/ ommøblering hjemme og møbler til butikken jeg holder på å pusse opp. Så det kommer plutselig et innlegg... om at jeg har fått energien tilbake. Ser så mange andre som har skrevet om manglende energi og tiltakslyst i bloggen, og så har den kommer tilbake av den grunn.. ( ja, jeg kan jo håpe) I ettermiddag skal jeg bli med Hannah i bursdagsselskap, og vi planlegger å dra ut i skogen å sove i telt fra lørdag til søndag. Så jeg får nok ikke gjort noe før til uka da..
Ha en flott helg alle sammen, i kveld skal jeg iallefall få kikket inn til dere:)

15 kommentarer:

fru vims sa...

ååååååå, jeg mååååååå til pynt!!
men det er 13 mil en vei eller no, så det må planlegges litt mer enn en liten svipptur :o

skjønner godt at kundene kommer igjen og igjen, og at de anbefaler butikken for venner og kjente. for den er jo bare rett og slett en drømmebutikk! :D

god helg til deg. og kos deg på telttur!
(krysser fingrene for at dere ikke blåser bort \o/)

h.espe sa...

Jeg sier det igjen gu' så herlig butikk du har - ser ut til å være et skikkelig skattekammer :o)

Ønsker deg en flott helg!

Klem:o)

Brigg sa...

Fantastiske ting! Igjen! Drømmer meg bort.. Kitsch Sweden hørtes ut som noe i min gate..er spent på lampen din;-) Ha en fin dag:-)

Synnøve sa...

YAY! Blir glad bare jeg ser bildene fra butikken jeg, hihi... :D Kunne virkelig tenkt meg å gå på oppdagelsesferd der altså! Masse kult! De stilige hekleteppene, er de fra Krasilnikoff? Og det var de tøffeste tv-kannene jeg har sett...! :)

Uff ja, har slitt litt med bloggingen jeg, har så lite tid, og så har jeg følt litt at jeg ikke har så mye å blogge om for tiden... Men blir vel bedre til jul tenker jeg, når all julepynten kommer frem ;)

Så bra med omsetningsrekord!! Morsomt at folk hører om butikken, og kommer innom. Du skiller deg sikkert litt ut i mengden kan jeg tenke meg ;) Energien kommer nok tilbake skal du se, det er vel ekstra mye akkurat nå i starten, og alt er nytt, etc. Stå på! Ha en heeerlig helg i telt da :) Klem

Anonym sa...

Fyyyy søren så mye fint du har i butikken din!!!! Jeg liker jo absolutt alt sammen!!!!
Jeg har ikke sett noen butikker her til lands som har så mye koselige ting plassert i et sånt personlig miljø som hos deg i Pynt!
Så bra at du oppdaterer oss med bilder..Blir bare litt fortvilet av at du er så langt unna :(
Skjønner godt at kundene dine trives hos deg :) jeg hadde sikkert kommet innom deg hver dag jeg også hihi!!! Ha en fin helg :)
Klem fra Kardemomme :)

Anna Lisa sa...

Så bra at det går så bra med butikken din!! Den er jo så flott!! Og utrolig mykje flotte ting du selger. Skulle ønske eg kunne komme innom når eg ville. For dette er nok ein sånn butikk som kunne vere min favoritt butikk:)
Ønska deg ei riktig god helg!
Klem
P.S Eg har funne ut kva eg skal gi Tuva i juleåve... Fikk en idè om å pusse opp gamle Lundby dukkehuset mitt, kjøpe litt flere møblar i det og gi det til ho på julafta.(Håpa eg rekk det prosjektet før jul da....) Fann idèen av å sjå dukkehuset Hannah har i sitt rom. Mitt har stått lenge på loftet og eg har lenge tenkt å gjere noko med det.... Tror nok ho verte glad :)

fru vims sa...

jeg er glad i babling jeg :D så det er ikke no stress ;)

bloggefest hadde vært supermoro! iallefall med Cosmopolitan. hihi.
har aldri smakt den før, men hører rykter om at den er god ;)

og jeg som bomma med 4 km, det er jo en skam!! men 4 km er ikke så mye i forhold til 12 mil :p

sex og city filmen synes jeg også var bra, så jeg krysser fingrene for at mannen din vil se den også ;)

nå kommer mannen min snart hjem fra foppallen (morofotball med gutta)

god helg til deg!

klemmer

Anonym sa...

Masse fint! Jeg likte aller best; boksene, ikonvaskeklutene, det herlige pleddet og det fantastiske papiret med reinsdyr! (Fineste papir jeg har sett)
Ha en super helg! Klem fra Kaspara

Fabrikken sa...

Heisann
Så utrolig mye kult du har i butikken din. Like særlig godt de charlie-matboksene og tyggisen, hehe.

Ha en fin lørdagskveld

Klem fra nr. 5

alvorada sa...

Deilige bilder! Det kribler i magen.. :)
Hvor kommer det grønne hekleteppet fra? Utrolig fint! Og tyggisene, helt herlige :)

GOD TELTTUR!

Anja-Elin ♥ Vakre augeblikk sa...

Masse fint du har i butikken :) ha ei fin helg! Godklem :)

Anonym sa...

Nå har jeg kost meg med alle de herlige bildene dine enda en gang!
Er jo helt syk etter å besøke den butikken din..
Titter innom for å se om lampeskjermen som du og hanna har laget var kommet på nett ennå ;)
Gleder meg veldig!! Dessuten ble jeg jo sååå nysjerrig på dette besøket da..Jeg drømmer om en reportasje fra både butikken og hjemmet ditt i et eller annet boligblad i fremtiden jeg..
Angående overnatting i telt er vi nok like der..Jeg kan rett og slett ikke fordra å ligge i telt så derfor er jeg så glad for at datteren min trives i speideren her på stedet..Der får hun rikelig anledning til å dra på teltturer mens jeg kan konsentrere meg om å ta henne med på kino, teater, gallerier, cafeer og ellers hva bylivet har å by på..Jeg er veldig urban men trives fantastisk godt på landet også..Men folk har en annerledes livsstil her oppe merker jeg..De synes sikkert at vi byfolka er rare som spiser så ofte ute som vi gjør..Dessuten føler jeg meg litt malplassert når vi er på tur i skauen og alle de andre har fryktelig fornuftige klær hele tiden mens jeg liker å småpynte meg litt med fine sjal og gøyale luer..Mascaraen er en selvfølge hihi!!! Herlig å være på nett forresten..Lørdagskvelden uten strøm ble nesten traumatisk haha!!!
Neida, vi tente masse lykter og lys og fikk det veldig koselig men det ER praktisk med strøm altså..
Ønsker dere en fin dag videre :)
Klem fra Kardemomme

Anonym sa...

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH, den där gröna virkade filten var ju bara hur snygg som helst!

lycke sa...

Nä nu blir jag tokig...måste ha en sån där tv-kanna i lila...tar genst och kollar om du har den på nettpynt...så mycket fint att man bara storknar, jag surfar också runt mycket på flickrroom och det är så mycket begärligt...har förresten målat lilla bordet lila nu...

Kramis Lycke

Kosene mine sa...

Hei i natten :o)
Jeg har vært innom siden din før en gang for leeenge siden...men av en eller annen grunn glemte jeg å legge deg til i blogrollen min også har du blitt borte for meg. Men i natt fant jeg igjen siden din via Dropse-Nina, og gjett om jeg har kost meg!!!
Jeg har nemlig min obligatoriske nattevakt på brygga og så frem til lange og kjedelige timer...den gang ei, har sittet i timesvis og lest, sett bilder og blitt inspirert...hihi..du fremstår jo som superdama da der du hekler i hytt og pine, blogger, jobber og ordner i hjemmet, imponert! Og søte Hannah, minner meg til tider om min egen tobeintkos..

Du ser jo hvor langt jeg har kommet når jeg skriver til deg fra dette innlegget...men jeg mååå bare spørre deg om den flamingoklokken skjønner du...dén kunne jeg tenkt meg nemlig....regner ikke med at du har den inne fremdeles, men er det noe det går an å bestille? eller var det et bruktfunn?

Okidok...legger deg i alle fall til nå, så jeg kan fortsette å hente inspirasjon hos deg :o) Synd butikken din ligger så langt unna...
Hilsner fra meg og kosene mine