onsdag 22. oktober 2008

onsdag

Ikke mye nytt fra meg i dag..., men i morgen kommer det nok nye bilder fra butikken. Har i går og i dag fått varer fra fire forskjellige leverandører pluss at tanta til mannen min har sydd og strikket en del som hun leverte i dag.
Veldig, veldig morsomt med nye varer, men slitsomt også:)
Mao, ikke mye som skjer her hjemme..., jeg har en masse prosjekter, men når Hannah er i seng om kvelden har jeg null energi igjen... Håper det snart går over, tror jeg skal kjøpe meg noe Q10 eller et eller annet energigivende middel i morgen. Kjedelig å ha hodet fullt av ideer, og ikke orke å gjøre noe med det..
Også må jeg bare fortelle at til uka kommer "familiesnekkern" vår å skal begynne å bygge veranda ut fra stua!! Gleder meg masse til å bli kvitt en del av stua som har stått uferdig i over fire år nå, bare se her

God onsdagskveld til deg!

6 kommentarer:

h.espe sa...

Heisann!
Å drive butikk er nok både gøy og krevende, så har stor forståelse for at du er sliten når arbeidsdagen er slutt, og barn er i seng - helt naturlig det!

Ha en fin og avslappende kveld videre!

Klem:o)

Ann Helen sa...

Stiller meg helt bak kommentarer til Hespe! Ikke så rart du er sliten, blir sikkert litt følelse av utladnig også, når prosjektet du har drømt om og planlagt lenge endelig er i havn?

Du, lurte på om du kunne sende meg søte Babuskaer i posten jeg?
Vingler mellom rosa og turkise, kanskje jeg må ha begge... How much?

Mitt hvite hus sa...

Hei=) Kan skjønne du er sliten etter an lang og travel dag på jobben. Det kommer nok inn i rutiner etter hvert slik at du får litt mer energi til overs=)

Ha en fin kveld videre0)
Klem

Mari sa...

Åh, der dukket det opp noen bilder fra huset ditt som jeg ikke hadde sett tidligere :) Herlig!

Den vinterstua kommer til å bli SÅ flott!! - og jeg gleder meg til nye butikkbilder! :)

Håper du finner litt nyvunnen energi. Skulle hatt jevn tilførsel av denslags :)

Klem M

mali-mo sa...

Har endelig fått laget et takke&skryte innlegg av den flotte oakken jeg fikk i posten ;)

Håpåer energien kommer tilbake snart. Kanskje du burde prøve å unne deg en "lat" dag eller to, slenge beiona på bordet, gå på cafe med en venninne, en tur i skogen, eller hva som gir deg energi... Sikkert en kjempeutladning etter å ha fått Pynt vel i havn tenker jeg da ;) Unn deg et hvileskjær!

Og takk enda en gang for fin gave!

Tina sa...

hyggelig blogg du har, kikket innom for første gng i kveld jeg. Ha en fin kveld!