tirsdag 7. oktober 2008

Nytt teppe

Da har jeg endelig fått kjøpt med meg hjem et teppe til å ha under spisestuebordet. Og det ble så klart et lilla::) Kjekt med egen butikk, der jeg har masse jeg ønsker meg selv også!

I dag har vi bestemt oss for å ta en tur til Danmark en helg om ikke så lenge. Dvs jeg må jo ha lørdagsåpent i butikken, men jeg kan stenge en mandag. Meeeen, da er det store spørsmålet:

Hva gjør vi i Danmark på en søndag? Rettere sagt, vet noen om markeder/ butikker eller andre steder med søndagsåpent? Vet ikke hvor vi skal bo, men vi skal ta båten til Hirtshals. Det skal bli veldig deilig å komme seg bort hjemmefra, siden vi flytta hjem fra Boston har vi ikke vært noen steder.., og jeg kjenner at jeg trenger å komme meg UT i verden. Og er det en tur med danskebåten man har tid til..., ja ja.. sånn er det bare noen ganger:)

17 kommentarer:

Maria sa...

Halløjsa, kigggede lige ind igen, og her var du jo :-)
Lækkert tæppe, i lilla selvfølgelig.
Jeg vidste ikke de fåes i så store størrelser, kan se jeg må begynde at lede efter et stort et jeg også, til spisebordet. Jeg har et under computerbordet her jeg sidder. Og det er utrolig godt. Luner faktisk om fødderne, og er nemt at holde rent.

Hmm... søndagsåbent i Danmark... Den var værre. Der er jo altid nogle supermarkeder der holder åbent om søndagen, men regner ikke med det er det du drømmer om. Når du finder ud af hvornår i skal herned så skriv det til mig, så skal jeg se hvad jeg kan finde frem til dig af åbne butikker. Desværre er der mange af de små sjove butikker der holder lukket om mandagen, netop for at de butiksdrivende kan få sig to sammenhængende fridage.

Klem Maria

Marieinwonderland sa...

Hei! Jeg mener de har åpent rundt Strøget første søndagen i måneden. Ellers tror jeg du kan se etter markeder på markedskalenderen.dk

Stilig teppe;)

Marieinwonderland sa...

Så nå at du skulle til Hirtshals, og der ligger jo ikke Støget...

moa sa...

hei og takk for hyggelig kommentar fra deg:0)
å, neida - jeg hadde nok med en "finger med i spillet"...jobber i butikken linneas hage, så.....
ja da fikk de jo vite hva som sto på ønskelisten min.. :0)
..fortsatt fin kveld!
PS!nydelig lilla teppe du har fått deg!

mali-mo sa...

For en herlig fargeklatt av et teppe! Tøft valg, som passer perfekt inn hos deg ;)

Søndagsåpent i Danmark har jeg ikke aning om, desverre. Har kun hatt en utflukt med Danskebåten jeg (er nok litt kjedelig der..) og det var ikke en søndag ;) Håper du finner noe shopping så du får brukt litt penger, hehee ;)

Mari sa...

Se der ja :) Suupert teppe! Kan tenke meg at det er som en drøm å gå rundt i en butikk full av saker man selv digger hele dagen :)

Heldig er du og, som skal til DK :)

Gaveringen ja. Det har liksom ikke vært noen overveldende respons på den saken. Jeg har jo valgt å ikke legge det ut som noe eget innlegg. Av den enkle grunn at jeg synes det er greit å holde den innenfor gruppe2-gjengen ;) Det var kanskje 5-6 som sa de ville være med, men ingen av de som har sendt meg mail med påmelding. Litt vanskelig å dra lasset bare ved å legge inn kommentarer. Skal se hva jeg får gjort med saken jeg.

Klem M

Anonym sa...

Råflott teppe! Herlig farge. Passet perekt :)

Ingunn sa...

Nydelig teppe!!Herlig å se et teppe med farge!;)

Brigg sa...

Kjempestilig teppe!! Jeg venter på akkurat det samme med posten! Og når jeg ser ditt gleder jeg meg som en unge til det ankommer... :-)

fru vims sa...

reis første helga i en måned, da er det mange butikker som er søndagsåpne i køben :D

natta!

LillaLykke sa...

Se der ja, lekkert teppe! Kan desverre ikke hjelpe deg med butikktips til danmarkstur, men har veldig lyst å dra selv :)

Anonym sa...

Lekkert teppe!! Jeg har virkelig sansen for disse..Synd at vi har gulv i kirsebær under spisebordet..De forrige eierne la dette gulvet som ikke er min stil i det hele tatt..
Har så smått lurt på om det kan males hvitt, men jeg er usikker på om jeg tør..Du er heldig som ha butikk med masse fine ting som passer til hjemmet ditt :)
Ha en fin dag :)

irina sa...

Så lekkert teppe og kommoden er bare nydelig. Du er veldig flink Tove !!

Grattis med butikken :)
Koss syns du går på butikken da ?
Da har masse fint og spesielle ting.
Ta dere en tur til Danmark men der er de så lite liberale med oppnings tider at jeg får spader :)

Klem

Anita sa...

Plutselig var det lenge siden jeg hadde vært hos deg!! Rart hvor fort tiden går! Håper det går bra med butikken din!? Hadde vært moro med en tur innom der endag! Som du ser hos meg har jeg dårlig Danmarks erfaring;o) Så ingen tips fra meg! Ha en fortsatt flott uke! Klem!

alvorada sa...

Lekkert Smekkert! Elsker virkelig de teppene :) Det må være en utfordring å ha egen butikk, får du ikke bare lyst til å ta med deg hele butikken hjem? JEG har IHVERTFALL lyst til å ta med meg hele butikken din hjem! :)

God Danmarkstur! Høres helt herlig ut. Jeg har så smått begynt å fundere på om ikke sommerferien 2009 må legges til Danmark, så ta gjerne notater mens du er der sånn at du kan komme med gode tips ;)

alvorada sa...

PS Jeg har sendt deg en mail :)

by Siv sa...

Kjempeflott teppe, elsker lilla :)
*Siv*