fredag 10. oktober 2008

nytt skilt, nye varer og ferdig innpakkede premier

I dag har jeg endelig fått skilt utenfor butikken. Skulle gjerne vist frem et litt bedre bilde, men kamera gikk tom for strøm. Er, uansett bildekvalitet, veldig fornøyd med skiltet. Har valgt en så enkel logo for at den skal vare lenge. Hadde vært kjedelig å blitt kjempelei etter kort tid..

Nye varer har også kommet, det spørs om ikke jeg må ha en slik lampe snart... Har den i rosa også, så om det blir en hvit i stua eller en rosa på Hannahs rom er ikke godt å si.

Og denne nydelige vegglysestaken:)

Selfølgelig masse annet også, men som sagt, kamera uten strøm..

Til dere som venter på give away premie, byttehandelpakke eller varer, nå har jeg iallefall fått valgt ut og pakket inn. Har pakket inn med gavepapir fra House Doctor. Det morsomme med papiret er at det kan brukes på begge sider, alle mønsterene har prikkete innside. Og jeg må si jeg falt veldig for det gule..

Skal få sendt pakken mandag morgen, da åpner jeg ikke før klokka 12 og har tid til både å innom posten og Fretex:)

God fredagskveld!

8 kommentarer:

Mari sa...

For en kul lampe! Hva koster den? -og HD-innpakkingspapirene da gitt - lovely!!! Stilige skilt også :)

LillaLykke sa...

Stilig lampe da! :) Trives du godt i butikken? Det er min store drøm å starte butikk/nettbutikk, hehe som gjerne de fleste bloggdamene.

alvorada sa...

Ååååh, nå kribler det i maven altså! :)

Skiltet ser mycket bra ut, og babuskalampen RÅstilig!

Anita sa...

Spørs om butikken vil ha de for det kom iallefall ett kull til den helge, men vi gjør alt for at venner og kjente skal få lyst på så får vi se;o) En tildere kanskje??:o) Nå skal jeg snart på loppemarked!

Persiljas Hus sa...

Jättefin och enkel skylt! Den lessnar du aldrig på! Det ser sååå lockande ut i din butik! Hoppas du får en skön helg!

mammahaaland sa...

Så fin lampe, blir helt nostalgisk av de babushka-damene, som jeg lekte med så mye når jeg var liten. Jeg har ikke så lenge igjen av svangerskapet, har termin 15 og 20 oktober. Gikk masse over sist, så gjør vel det nå også:(
Men vi er veldig klare og tror nesten det skjer noe hver kveld, he he!
Så mye fint du hadde fått i butikken din også..farlig farlig..
M

Brigg sa...

Hihi..så herlig med din loppisglade jente som sjarmerer seg til bamser :-)!! Håper og antar at lille Tuttifrutti vil bli en gjenbruksfan hun og;-)

Og FOR en kul lampe!! Og skiltet syntes jeg var veldig fint. Tidløst og klassisk som du sier. Bra valg! Oj, så jeg kunne tenkt meg at butikken din lp litt nærmere... Gleder meg iallefall til de neste butikkbildene!

irina sa...

Veldig stilfullt skilt...me like.
Du her en kjempefin butikk meg mange spesielle varer...me like ;)

God helg ;)