onsdag 8. oktober 2008

Litt butikk igjen

Nå har jeg hatt hele TO innlegg som ikke var fra butikken..., så nå er det på'n igjen:)
Det er deilig å være mer eller mindre frisk igjen, for da orker jeg liksom å gjøre litt ekstra.
Jeg selger gamle bilder, men flere har lurt på hva de skal bruke dem til, jeg har også ruller med flott gavepapir fra House Doctor...og gavepapir behøver jo ikke alltid brukes til sin opprinnelige nytte det heller. Så i dag husket jeg ( har glemt det et par dager..) å ta med en enkel ramme hjemmefra. Gavepapir bak, gammelt bilde foran, og voil'a ( eller hvordan det nå skrives..) en bruksmåte til to av tingene jeg selger. Syntes det ble stilig jeg:)
Har flyttet den rosa "grisekommoden" ned i butikken også, den rommer nå puter, og en masse stearinlys. Har begynt å brenne en del lys i vinduet, veldig koslig:)

Er det noe jeg syntes er vanskelig er det vindusutstillingen..

Kanskje spesielt fordi vinduet er så åpent og jeg syntes man skal kunne "hente" ting derfra for å kjøpe også. Men jeg lærer nok etterhvert. Kunne tenkt meg å tatt et kurs eller tre i faget også...


Vil også bare si at jeg ikke kommer til å starte nettbutikk med det første. Har fått en del spørsmål om det både som kommentarer og på mail. MEN ser du noe du liker og vil at jeg skal sende det..., så er jeg ikke vond å be:)


Ha en flott kveld!

8 kommentarer:

Hulda sa...

Smart å bruke gavepapir sånn, har gjort det et par ganger jeg også. House Doctor har jo så mye fint innen papirvarer også. Butikken din ser kjempefin ut! Lykke til!

Hulda sa...

Hva koster staken i fattigmannssølv på øverste hylle? Den minste, med fine runde former.

Brigg sa...

Butikken er så fin! Skulle gjerne hatt meg en tur dit gitt..

Marieinwonderland sa...

Det du kan gjøre om du synes vinduet er veldig åpent er å henge opp noe stoff, gjerne transparent eller blonder. Det vi avskjerme noe og så kan du bytte stoff etter årstid og utstilling. Jeg synes det er fint om man sentrerer utstillingen om et tema eller en farge. Du har jo teft så du trenger ikke noe kurs du;)Synes det er kult du selger en blanding av nytt og vintage!

fru vims sa...

jepsi, doble stavmasker. hjørnene er litt sånn der uproffe, ikke satt helt i system, prøver meg litt frem... er nok en lur måte å gjøre det på.

jeg bruker mor åse garn fra Rema 100, og østlandsgarn fra Nille, og billiggarn fra Europris.
Ingen av nøstene koster mer enn 14 kr ;D

Unknown sa...

Hei og hopp! Det var en god idé, så får jo kundene litt tips til hvordan ting kan brukes :) Så morsomt å se hvordan butikken din tar form! Det bir nok litt omflyttinger etter hvert kan jeg tenke meg ja, det er jo typisk... ;)

Angående vindusutstilling, så er ikke det alltid like lett nei... Jeg jobbet sammen med et par dekoratører for noen år siden, bl.a. med vindu. Så et tips har jeg da ;) Kanskje du kan sette frem et lite bord eller en krakk, for å få det litt opp i høyden? Eller gjerne et par ting i forskjellig høyde, så får du litt "nivå-forskjeller" i vinduet. Da kan du jo ha ting både over og under og hit og dit ;) Disse tingene kommer jo litt etter hvert også, etter som du ser hva som funker og ikke... :) God natt! Klem :)

Solveig sa...

Klart vi har lyst å lage innlegg:):) Sender du over noen bilder, hvis det blir mye jobb for deg, kan vi sikkert stjele noen fra bloggen din og:):) KLEM!

CosiFanTutta sa...

Heisan, takk for besøk på bloggen min. Roma er fantastisk. Tror kanskje du mener Traversere?? På andre siden av elven, over Pont Sisto eller noe?? Iallefall var det et YRENDE liv der om kvelden. Sjarerende trange gater og masse puber og spisesteder! Kjempekjekt!
Vil gjerne tilbake til Roma for 3. gang, jeg :o)

Hakke greie på sånn vindusdekorasjon - eier ikke kreativitetsgenet. Beklager!

Masse flott i butikken din!! Nydelige bestemorsruter i teppene, liker de veldig godt. Det å slikke bollen går visst aldri av mote, kjekt at det er noe som er som da jeg var liten, hehe.

Det var fryktelig mange bokstaver i ordbekreftelsen din, hehe. Måtte prøve to ganger før det gikk :o)
Jeg har ikke hatt problemer med å ha NULL ordbekreftelse, men vet ikke om andre har hatt problemer med det?? Kommer ikke til å slutte og kommentere, altså :o)
Ha en fin kveld!