mandag 13. oktober 2008

KortJeg har i mange år nå vært veldig glad i kort, det er så mange fine kort. Og jeg bruker dem overalt i huset.

Kjøleskapet er dekket med bilder, og et kort. Jeg smiler hver gang jeg ser på det. Og til dere som tenker på å sette slike magnetlommer til bilder på kjøleskapet.... ikke gjør det. Vårt er helt ødelagt, veldig merker etter der magnetene har stått.., så slik blir kjøleskapet vårt seende ut til vi må ha nytt.

På oppslagstavla på kjøkkenet har jeg også en masse kort. Både morsomme og fine!
Som dette nedenfor, helt klart i kategorien morsomt:)

På utgangsdøra vår henger det også et par kort. Og de har hengt der i årevis, syntes de passer så godt til døra med det hvite og blå glasset:)
I dag åpnet jeg ikke før klokka 12. Så har fått vært på Fretex og en annen brukthandel. Fyllte bilen, det kommer nok bilder snart:) Må bare male noe av det jeg har kjøpt først..( lærer aldri, er sikker på at jeg kommer til å bli kvalm bare av synet av en malekost snart..., eller kanskje ikke;))Og jeg har fått vært på postkontoret å fått sendt pakker!

6 kommentarer:

Ingunn sa...

Så mange stilige kort!!!;)Artige å samle på!

mali-mo sa...

Syns de kortene du selger med alle disse kloke damene er så bra jeg. Men det var mange godbiter her! Du har en sånn herlig frisk stil Tove, blir så begeistret hver gang jeg er innom deg.SÅnn skal annekset mtt være tenker jeg. Farger og sprudlende liv....men som regel ender jeg alltid med noe mer avdempet, iallfall her hjemme.

Herlig å se bilder fra butikken din under her, gleder meg til sommeren hver gang jeg er innom her jeg! Nå skal jeg kanskje ut på langtur for å få levert en ovn til oppussing. Det er i Notodden, er det langt unna? Vet jeg muligens er på bærtur geografisk her nå, men er ikke Notodden i Telemark også da?


Og den eplekaken...mmm. Kanskje jeg må igang igjen med muffinsmiksen, hehe. Den tror jeg blir en schlæææger her i huset ;)

Vi bor nå fremdeles på to rom og en gang, og det er fremdeles trangt og rotete, selv om noe av sjarmen har bleknet litt, det må jeg bare innrømme, hehe. Men klager ikke altså! Det er moro med kjøkkenet, selv om jeg syns det går så saaaaakte fremover ;)

Nå skal jeg ta kveld og sløve foran TV. Ha en fin kveld!

Anonym sa...

Så herlig det høres ut å ha anledning til å åpne f.eks. kl.12.00..Der er jo kun deg som bestemmer..Jeg MÅ og VIL ha egen butikk! Det må være hetl herlig å låse seg hver morgen og være sin egen sjef..Bare det å kunne omgi seg med håndplukkede selvvalgte ting må være helt himmelsk!!
Kortene var morsomme..Særlig det med krydderkrukker og hvor den ene krukka inneholder Prozak hihihi!!!
Blir gøy å se hva du endte opp med fra Fretex! fretex'en her på stedet har ikke møbler, bare klær og nips dessverre! Men vi har Røde Kors-butikken som er åpen hver torsdag ettermiddag da..Men nå har jeg gjort så mange funn på loppisene i det siste at jeg må begynne å tenke på å kaste ting UT herfra før det blir for fullt ;)
Utrolig nok liker jeg ikke å ha for mye dilldall i krokene..
Nå skal jeg ta kvelden..Hadde ikke tenkt å blogge noe særlig i dag siden det har vært så mye på tv, men bestemte meg for å legge ut det siste innlegget mitt likevel..
Ha en fortsatt fin kveld :)
klem herfra :)

Drømmen om en eplehage sa...

Blir som vanlig så glad av å komme inn her!
Så kjekt å se at butikken går bra og du trives. Logoen din var overraskende enkel, men jammen var den kledelig. Og så digger jeg navnet!!!

Du, Mons fikk prøvd klærne i ettermiddag og de satt så fint. (makket verre enn verst selvsagt,så det var umulig å få knipset noe dugende)
Nydelig kvalitet og snitt, men lekre detaljer. Overraskende positivt, for prisen lever ikke opp til kvaliteten. Hør med de om du får selge for de, dette var virkelig kvalitet! Skal tipse en butikk her i byen også ;)

Tuddelu, i morgen er det arbeidsdag og småbarns sang. Busy, busy, busy. Fnis!

Therese sa...

Jeg har samlet på kort i mange år nå, spesielt gamle nyopptrykte kort fra Atlantis antikvariat. Jeg elsker kortene fra Darling Clementine, og det er jeg nok ikke alene om :)

♥ H@rmoni ♥ sa...

Har du også kort-dilla?
Det er så mange gøye kort og de er fine til pynt både med og uten ramme!
:O)