tirsdag 14. oktober 2008

Ikonkort

Noen husker kanskje ramma ( det er egetnlig et speil) jeg satt på papir og annen "pynt" for et par dager siden. I går kveld fant jeg endelig ut hva jeg skulle bruke dem til, nemlig et "display" for de gamle ikonkortene mine. Dette er alle kortene i samlingen, men det er da en samling likevel:) Har kjøpt de for "en slikk og ingenting" på ebay da jeg bodde i Boston. De er fra 1930- 50- tallet, et par av dem har litt flekker, og et par av dem har tekst bak..., men på spansk. Kjøpte dem fra en selger i Argentina. Morsomt at jeg nå skal ha så gamle, argentinske ikonkort på soverommet:)

Den skal selfølgelig opp på veggen etterhvert, hadde bare ikke tålmodighet til å vente med å vise den frem. Må også nevne at jeg har festet kortene med en bitteliten klump "kitt", så de har ikke blitt ødelagt.



Nå skal jeg fortsette å male på soverommet... når jeg begynte å male veggen hvite så jeg hvor gult taket, lister, dører og vindu var..., mao nok å gjøre de neste kveldene:)

11 kommentarer:

Unknown sa...

Så stilig det ble!! Synes det var litt av en samling jeg...! Morsomt at slike gamle originale kort fra Argentina kommer til heder og verdighet i en ramme i i et hus i Norge :)

Og for en koselig historie om den gamle damen som kom innom for å vise deg teppene sine...! :D Hun syntes nok det var stas at noen i yngre generasjoner fortsetter med slike ting kan jeg tenke meg... Morsomt å drive butikk når man treffer på slike mennesker :) Men rekke opp gamle gensere etc kommer nok ikke jeg heller til å gjøre med det første, hihi... Ha en herlig kveld! Klem :)

Maria sa...

Det er en rigtig fin samling du ahr, med historie bag. det er helt specielt :-)

Uhhh, som du maler og maler - tror snart du drømmer om det om natten.

Klem Maria.

Hulda sa...

Så stilig dette ble! Minner meg om bilder jeg fikk da jeg gikk på søndagsskolen som lita. :) Veldig søte. Syns du har valgt et stilig navn til butikken, PYNT, er jo midt i blinken, for det er jo nettopp det du selger. :) Fikk lysestaken i dag, den er super! :) Hadde trodd den var mindre, men det gjør ingenting at den er så stor som den er.

Anonym sa...

Det var en genial ide med den gamle ramma og nydelige ikonbilder på..
Sånne rammer er så utrolig fine..
Jeg holder øynene åpne på loppemarkedene ;)
Du og du som du svinger malerkosten hihi!!
Når man begynner å male hvitt oppdager man alt det som er gulnet
og det ene drar det andre med seg..Ønsker deg en fin dag!
Klem herfra :)

Nina sa...

Heisann. Så først nå i et gammelt innlegg at du hadde lagt igjen en koselig kommentar. Takk ;0).

Kunstverket ditt er jo litt sånn kinderegg - tre ting på en gang, hvitt, fargerikt & nostalgi. I like ;0).

Brigg sa...

Sukk...drøøm. Fin ramme og kort! Gleder meg alltid til å lese dine innlegg. ALT er liksom fint.. amazing. God malingsøkt!:-)

fru vims sa...

takk for hilsen :)

så stilig det ble med de kortene, og det blir ekstra spesielt når de har en historie :)

bakgrunnen er ingen tapet, men et serveringsbrett :)

men det hadde vært superkult med en slik tapet!! :D

Maria sa...

vJubiiii !
Jeg har fået pakke fra dig idag :-)
og i morgen får jeg tid til at gå på posthuset med den til dig.

Tuuusind tk,det hele var bare så lækkertm og lige min smag og stil. Det ene af kortene måtte jeg bare have frem med det samme, så lavede med det samme en tavle til den, så den nu står her foran mig på skrivebordet og jeg kan le af den, hi hi ;-)

Klem maria

Min Verden sa...

Nei og nei så koselig. Virkelig god ide. Hanne

Anonym sa...

Slapp av med hensyn til kommentarer søte deg..Vet at du har mye på programmet og blogging skal være kos og ikke stress..Jeg har også dager hvor jeg nesten ikke orker å løfte en finger for å kommentere hos andre! Jernteppet innfinner seg og jeg kommer ikke på noe vettugt å skrive og da er det like greit å vente :)
Men veldig koselig å vite at du tar en tur innom meg da :)
Du er helt rå til å male..Du holder jo på hjemme og så har du fått en hel butikk på beina..Man kan jo miste pusten av mindre hihi!! Ønsker deg en fin dag videre..Her i Oslo er det yr og småkaldt. Skikkelig høst med andre ord..I dag kommer Bolig Liv, juleutgaven i postkassa hjemme!! Gleder meg men må vente med å kikke i det til utpå kvelden..
Ungene har elevbedrift i år og jeg har lovet å komme opp på skolen for å hjelpe til noen timer..Gleder meg til det også jeg..Vi skal steke vafler og være kreative sammen! Klem herfra :D

mali-mo sa...

Hahaa, kjenner til det der med hvordan det å male noe hvitt bare forplanter seg liksom ;)

Syns det ble så tøft sammen! Kortene, bakgrunnen, rammen. Du har så sansen, jente! Syns det er utrolig tøft det du lager. Og dette var WOW. Vet at jeg ikke kunne hatt det hjemme hos meg, men digger det likevel. Er det rart?

Ha en fin kveld!