onsdag 1. oktober 2008

Hannah har trukket TRE vinnere, og en premie jeg har fått:)

Hannah har trukket vinnere av "åpnings giveaway'n" min.
Og SÅ mange som hadde lagt igjen kommentar da!
Først trakk Hannah

Så trakk hun:

Alvorado

Og da jeg sa at nå er vi ferdige, klarte hun å overtale meg til bare eeeeen til da..

Så da ble det en liten premie til:

Majamysil

Da håper jeg dere tre sender meg adressene deres, også kommer det en liten ting i postkassa deres i ganske så nær fremtid.. ( litt diffust ja, men vet ikke helt når jeg skal få kommet på posten:))
Igjen, TUSEN; TUSEN takk for alle lykkeønskninger!

For noen uker siden vant jeg en konkuranse inne hos Fru Vims. I forrige uke kom premien min, først pakket inn med flott mønster i det ene hjørnet, og inni var en flott SELVLAGET handlepose i en lite "etui". Kjempefint laget, med en "mønstersøm" ( Sorry, kan ikke helt fagspråket, hihi). Også hadde hun laget et kort på et lerret, så kreativt og kult. En kjempekoslig overraskelse, skulle vært sånn å gå i postkassa hver dag. Tusen takk fru Vims!
I dag har jeg ligge rett ut, med feber, forkjølelse og uten stemme.. helt håpløst og bli så syk ANDRE dagen jeg har butikk. Åpnet som planlagt i går uten å føle meg frisk, og det har straffa seg i dag. Men har heldigvis kviknet litt til og håper å være i arbeidsfør tilstand i morgen. ( litt diffust det også kanskje, men vil så gjerne..:)) Det var kjempegøy i går, til tross for en regntung dag var det en del innom. Gleder meg så til å fortsette!! Og når ikke det var så veldig mange innom fikk jeg både ryddet litt, vasket litt og heklet 10 lapper. Og ikke minst var mannen min og Hannah innom med blomster og kake, de kom på overaskelses besøk før Hannah skulle i barnehagen. Kjempekoslig:)

15 kommentarer:

Olstad sa...

God Bedring, den første butikk dagen høres kos ut. Det er stas når de nærmeste kommer på overraskelses besøk. Lykke til videre

alvorada sa...

Oioioioioioioi!!! Nå må du ha lagt ut vinner-innlegget akkurat mens jeg var inne og skrev kommentar på det forrige innlegget ditt.
Hurrrraaaaaaaaaaa! Nei, nå blir jeg så glad at jeg blir helt ør her. Og jeg som allerede har fått en fantastisk gave i dag! Fikk en kjempesøt vase fra Rice i bryllupsdagsgave fra mannen min :) Dette er virkelig min lucky day! Jeg svever!!!

alvorada sa...

Uff, kom på at det kanskje ikke er så gøy å høre om min svevende lykkerus når du ligger der med feber og forkjølelse stakkar... Ikke meningen! Håper du blir frisk fort som bare det :)
(Les forøvrig kommentaren på forrige innlegg, den var nok hakket mer sympatisk)
Klem!

Maria sa...

Uhhh, håber du bliver frisk rigtig hurtigt igen, god bedring i hvert fald.

Det har jo været alle tiders åbning, så det skla nok blive rigtig godt :-)

Og hvor er Hannah fin, som hun trækker lod der, hi hi. Tillykke til vinderne.
Jeg vil meget gerne lave en byttehandel med dig. Kunne tænke mig et par kort og en toiletveske (mener at det var det du skrev?). Jeg renger med jeg legger et par nye varer i min butik i morgen, i en ny kategori også. Så må du se om der kan være noget der falder i din smag.

Nu står den på arbejde resten af ugen for mig her. Har haft fri to dage, og jeg har nydt det meeeget.
Så jeg må finde sengen i ordentlig tid i aften, jeg synes allerede jeg er træt på tanken om at jeg skal rigtig tidligt op.

Klem Maria

alvorada sa...

He-he, vel, mannen min hadde nok ikke vært så flink til å kjøpe gaver han heller hvis jeg ikke hadde vært så flink som jeg er til å HINTE! :) :) :)

Anonym sa...

Men stakkars deg da!! Er du syk nå..Så fortvilende!! Håper du friskner til igjen fort!!
Så søt datteren din er! Og flink som hjelper til med å trekke lapper ;) Så du forresten at jeg hadde lagt ut oppskriften på hekleblomstene?
God bedring! Klem fra Kardemomme :)

fru vims sa...

stakkars vennen som har blitt syk!
typisk det vel, når man skal gjøre noe nytt og spennende.

Legge seg tiiidlig og spise ibux er mitt beste råd!
Har funket sånn nogenlunde hos meg iallefall.

Mønstersøm er nok det beste jeg kunne finne på også. Det står patterns på symaskina ;)

jeg har akkurat kommet hjem fra butikken, og hvor tror du mitt handlenett var?
på gulvet i gangen, ved siden av plassen til skoene...klarte ikke ta det med lenger nei...typisk!

Gooood bedring!

Håper jeg kan ta meg en tur til PYNT en dag før jul! :)

klem

Mari sa...

Gratulerer til tre heldigee vinnere :) Jeg synes det var veldig artige bilder av din lille prinsesse som trekker lapper..hihi :)

Flott premie fra Vims også!Der var du heldig må jeg si :)

Hadde jeg bodd i Porsgrunn skulle jeg stilt opp som gratis ekstrahjelp så du kunne brukt tiden på å bli frisk :) God bedring :)

Klem M

Drømmen om en eplehage sa...

Gratulerer så mye med åpningen, Tove!

Så kjedelig å bli syk akkurat nå da... Håper det er kortvarig!

Koooos deg!

Therese sa...

Grattis med åpning, og grattis til vinnerene. Ja, er det ikke typisk at man blir syk når det virkelig absolutt ikke passer?

God bedring :)

Mitt hvite hus sa...

Gratulerer til de heldige vinnerene. Uffså trasig å bli syk nå når du egentlig skulle vært full av energi. Håper du snart blir frisk igjen

God bedring. Klem kerstin

@afjo72 sa...

Jøsses, ligger butikken din i Porsgrunn!! Ja, da skal jeg jammen snurre innom en tur :o))

mali-mo sa...

Neimenn stakkars deg da! Det er vel alt rushet i det siste som gjør at basillene får fritt spillerom. Immunforsvaaret ditt er nok innstilt på Pynt det også... Får håpe du blir fort frisk igjen da!

Neimenn, vant jeg da!!!! Så kjempegøy!!! Jeg har normalt ALDRI vinnerlykke, så dette var så kjekt!!!! Du har adressen min eller skal jeg sende den?

Butikkbildene så spennende ut....gleder meg virkelig til å se den "live".


God bedring til deg og lykke til med butikken videre ;)

♥ H@rmoni ♥ sa...

Grattis til de heldige vinnerne!
Håper det går fint i nye-butikken!
:O)
God helg (snart)! :O)

Anonym sa...

Hoppas förkylningen flyger sin kos snabbt! Vad roligt att du öppnat nu! Låter sååå mysigt. Är butiken långt hemifrån eller rent av i närheten? Har kanske läst dåligt. Jag skulle gärna ha en butik på gården, men vi bor ju inte så centralt så det skulle inte löna sig! :D
Krya på dig nu!