fredag 17. oktober 2008

Butikkbilder på en fredag

I dag kommer et lite "bildedryss" fra butikken. Koser meg så mye her hver dag. Koslige, positive kunder, ommøblerer og "dekorerer", hekler og rydder/ vasker. Og de neste to ukene kommer det masse nye varer og i dag kom første av fem leveranser. Kjoler fra barnigjen.no. Se så utrolig flotte de er, og de passet perfekt inn i butikken:)Jeg får heklet om dagen også. Dette heklet jeg forrige uke, greit å hekle vogn tepper, tar ikke så lang tid.., det kan vel faktisk brukes til å legge over en stolrygg også...( kanskje det må bli med meg hjem om ingen kjøper det snart...:)


Denne uken har jeg heklet på disse teppene. Det er vel ikke store teppene enda, men jeg fortsetter å hekle firkantene større til jeg ikke har mer garn igjen. Trenger et par tepper som ikke krever montering:)Ha en flott fredagskveld!!

23 kommentarer:

alvorada sa...

Næmmen helleDUSSEN og guriMALLA da! Tove, du Tove, du Tove :) Hundretusenmillionertakk for gaven. Du har virkelig truffet spikeren på hodet altså. Tuusen takk. Kunne ikke vært bedre! Og tenk at jeg fikk den i posten akkurat på bursdagen min da! Dette må jo bare ha vært skjebnen ;)

Superfine bilder fra butikken. Tror jeg snart kommer til å begynne å drømme om den butikken din om natta. Har planer om å prøve å lokke Fru Vims til å ta meg med på utflukt dit en gang. ;)

GOD HELG! :)

Tara sa...

så deilig det må være å drive med noe som du trives så godt med:))

også så utrolig mye fint du har i butikken din!!!

ha en strålende kveld...
klem tara

Anonym sa...

Hei Tove
Så fint du har stilt ut kjolene. Jeg blir nesten litt rørt og veldig stolt når jeg ser den flotte butikken din. Har veldig lyst til å komme på besøk.
Ha en hyggelig fredagskveld.
Hilsen moren til Marieinwonderland

h.espe sa...

Så gøy det må være å drive butikk, og spesielt en som din.. ;o) Herlige bilder av mye flott. Fint også å kunne bruke ledige stunder i butikken til kreativ utfoldelse. Hekleteppene dine er nyelige!

Ønsker deg en flott helg!

Klemmer:o)

Ann Helen sa...

Å, så herlige babuskaer og tepper og kjoler og ALT! Jeg har også utrooolig lyst til å ta en tur en gang!Skjønner at du storkoser deg om dagen.
GOD helg til deg:)

LillaLykke sa...

Jeg gleder meg hver dag for å se innom bloggen din om det er noe nytt :) Og jeg blir ikke skuffet nei, du har så mye flott i butikken din! Skulle ønske jeg ikke bodde så langt unna.

Mari sa...

Jeg tror jeg dåner!!! Du har rett og slett drømmejobben Tove :)

borghild sa...

Utrolig skjønne kjoler, fargerike og kule!! Og babushkaene er bare såååå fine, har liksom ikke sett sånne noen steder før... Da hadde de nok falt ned i handlekurven;-) Og så er du veldig flink til å sette sammen farger på teppene dine:-) Klem b:-)

silje-sin sa...

Hei:) Åh, nå må jeg komme meg innom butikken din snart!! Har gått forbi, men med to barn på slep, så tenkte jeg heller får ta det når jeg er alene:) Den ser nydelig ut ihvertfall:) god helg! klem fra silje.

Anonym sa...

For en flott butikk! :) De kjolene var bare råstilige - mye inspirasjon å hente her!

Håper du får ei fin helg!

irina sa...

Så flnk du er !!
sÅ ARTIG å se en annenvri på interør.

Du er innovati ;)
Hvor er butkken

ceciliegrut sa...

Jeg tror jeg MÅ innom butikken din snart. Er jo ikke lange svippturen fra meg :o)

micano sa...

Veldig mye koselig på bloggen di for tida! Ser du koser deg med butikk!!
Jeg trenger adressa di for pay it forward!! Vil du sende meg den?
micano@gmail.com
:-) ha en nydelig helg!!
Monica

Unknown sa...

skjønne fargerike kjoler og floe ekla pledd, skulle gjerne ær innom buikken din.
klem

Mitt hvite hus sa...

Ååå det høres ut som du bare storkoser deg sånn i butikken din =) Nydelige bilder du har tatt. Ja dette må være drømmejobben:=)
Nyt helgen =)

Brigg sa...

Du har altså så mye fint!!!! Ser noe jeg har lyst på hver gang...babuskaer, barnevognteppe, en liten eplekjole til Tuttifrutti og de grønne og gule små figurene! Er det små hagenisser eller buddaer? Skulle gjerne hatt et par timer i butikken din ja. Var det forresten slik at du hadde nettbutikk?:-)

Ingunn sa...

De teppene var kjempe fine da!!!et slikt skulle jeg gjerne ha hatt!!Fine bilder fra butikken du viser også!;)

God helg til deg!

Anonym sa...

Så mange flotte farveglade bilder fra butikken! Skulle nesten ønske jeg hadde ei datter ved siden av gutta mine, når jeg så de herlige kjolene. Det heklede teppet i lillatoner var jo bare nydelig!
Ha en fin helg! Klem fra Kaspara

mali-mo sa...

TUUUUSen takk for flott presang Tove! Utrolig flott! Hesten har fått plass på soverommet vårt foreløbig, selv om lillemalien krevde å få den med inn på rommet som lekehest etpar ganger idag. Og alt annet var flott også. Min første madonna!!! Hehe, hun pryder nå sikringsskaoet som vi har midt oppi slaktebordet mitt ;) Litt pynt er ikke av veien når man bor i kaosheimen!!! Tusen hjertelig takk! Jeg ble kjempeglad for alt sammen, snille jente!!!!

Så flink du er å hekle da! Det ene prosjektet etter det andre!!! vELDIG FLOTT MØNSTER, MEN FOR MEG VILLE SLIKE TING BLITT EVIGHETSPROSJEKTER ;) oppps , capslock.

Skjønner godt at du koser deg i butikken. Dukkene var så flotte, har en sånn selv som er rangle, hvis du skjønner.- Og de kjolene var herlige!!! Jeg går og venter på en Luddekjole selv, venter i spenning på når den blir ferdig ;)

Håper du får en kjempeflott søndag;)

ChatrinesLiving sa...

Heihei!
Den er bare SÅ hærlig den butikken din!
Å tenk alle lappene du hekler!!! Vakre pledd! Jeg strever enda med å bli ferdig med mitt ene... ting tar tid hos meg;)

Ha en kjempefin søndag!
Klem fra chatrine:)

Fru Fjeldhammer sa...

Flotte bilder fra butikken!!
De kjolene var jo bare helt herlige!!
kelm

fru vims sa...

det blir bare bedre og bedre Tove!!

flotte kjoler som lyser opp, og NYDELIGE tepper!
Du er blitt en racer på å hekle :D

drømmer fortsatt om å få besøkt deg, men jommen er det langt unna du er :(

ønske rdeg ei super uke som produktiv og kreativ butikkeier :)

Anonym sa...

Fy søren så mye fint du selger i butikken din!!! Barnekjolene var helt fantastiske!!! Så lekre stoffer og søte modeller!! perfekte til små prinsesser!
Du har akkurat en sånn type butikk som jeg savner både i Oslo og her på bostedet mitt..Kjedebutikkene tar over hele byen jo, slik at små personlige og herlige butikker som din ikke greier seg og jeg savner det inderlig!! Ser at du koser deg med hekling og ommøblering, koseprat med hyggelige kunder og opp-pakking av nye varer! Høres ut som en drømmetilværelse..
Ønsker deg en fortsatt fin søndag og en herlig uke i butikken :)
Klem fra Kardemomme :)