fredag 3. oktober 2008

Butikkbilder igjen...kommer kanskje noe annet snart:)

Det blir butikkbilder i dag også, men regner med dere skjønner at det er mer eller mindre bare den som er i hodet mitt om dagen:)
Har fått flere nydelige planter og blomsterbuketter, som den på bilde over. Også må jeg fortelle at i går solgte jeg dette teppet...., det var rett og slett litt trist. Det er veldig stor interesse for hekletepper ( ingen stor overraskelse:))


Dette er inni skapet på et av de bittesmårommene. Det er faktisk fire rom i butikken, selv om de to minste bare er rundt 1 kvm:)Her fra det mellomste rommet, her inne står en sjenk, et stort bord og dette som ses på bilde. Det er også tre store speil her også, og trengs for det er egentlig et ganske mørkt rom.
Litt "høst" har jeg også fått inn, fant kastanjer på parkeringsplassen i morges:)

En del hekling har det også blitt de siste dagene, bak disken har jeg en tallerkenhylle og en eggekurv med nøster, lapper og det neeesten ferdige teppet( og legg merke til hvor flink jeg er... fester tråder og montere sammen fortløpende:) Da blir ikke monteringsjobben fullt så... ekstremt kjedelig). Dette teppet skal jeg ha hjemme i stua, men etter jeg er ferdig med dette skal jeg begynne å hekle på tepper som skal være til salgs. Og andre ting, som skjerf og luer...tror jeg:)


Det er fredagskveld, men likevel ikke helt helg. Det er mange år siden jeg har behøvd å jobbe helger, men nå må jeg jobbe hver lørdag i ganske lang tid fremover. Det er heldigvis bare morsomt, deilig å ha så lyst til å gå på jobb! Og fredag er jo fredag..

...nå skal vi kose oss med sushi og tv:)

GOD HELG

18 kommentarer:

Olstad sa...

kjære deg så utorlig flotte bilder fra butikken. Det teppe du holder på med blir kjempe lekkert. Du er så flink. HÅper du får en fin lørdag i morgen

Mari sa...

Bare fortsett med butikkbildene dine du :) Det er øyegodt for min del :):)

Maria sa...

Du må endelig ikke stoppe med butiksbillederne, jeg nyder dem meget :-)
Glæder mig også utroligt til at se de billeder af ting du tror er noget jeg kan li. Kan det også kun være, for jeg kan li ALT jeg har set hidtil i din butik !

Jeg vil tænke over det du skrev til mig, det kunne jo være utrolig spændende - men må lige tænkes gennem først. Der er vel som du skriver også noget praktisk i det.

Det er lidt komisk det med at jobbe helge. Jeg har også været vant til at hade det som pesten. Men efter jeg har skiftet job, betyder det ikke helt så meget. Det er morsomt at komme på job, og blir det for surt og "kedeligt" tænker jeg på de gode penge jeg tjæner på det. Så klarer man det alligevel. At du skal jobbe lørdagene fremover, er jo bare sagen - du jobber i din drøm :-)

Ha en rigtig god weekend,
Klem Maria

lillelise sa...

for all del, fortsett med butikkbildene! finner masse inspirasjon der! så flott butikken din er, ønskelista mi har blitt betydelig lengre etter å ha tittet på bilder av varene du har der...

ha en fortsatt god helg

borghild sa...

Vil gjerne se enda flere butikkbilder, jeg også!;-) Og skjønner godt det var litt vedmodig å selge det teppet... Men det du hekler på nå blir jo også kjempefint!!:-)
Vi har også kost oss med sushi i kveld, og reker og krabbe...:-) Kjempegodt! Ha en super helg! Klem B:-)

Anonym sa...

Det er da bare gøy at du viser butikkbilder!! :)
Termosen med gul kopp og grønt mønster har jeg kjøpt inn fra en av Københavnsturene mine..De termosene er virkelig kjempefine!!! Gleder meg til å se alt du kommer til å produsere av hekleting framover..Koselig å ha en jobb hvor du kan sitte med garn og nål i stille stunder :)
Ha en fortsatt fin helg!

Hilsen Kardemomme :)

micano sa...

Plutselig tok jeg visst meg en bloggepause..
Nå var det såå koselig å se innom bloggen din!!
Jeg visste ikke at du hadde åpna butikk!! Så morsomt da!!!
Gratulerer!!!

Mitt hvite hus sa...

Nydelige bilder fra butikken din . Du må bare vise flere bilder. Det hekleteppet du holder på med er kjempefint. Ønsker deg en fin helg Klem Kerstin

Drømmen om en eplehage sa...

Ha en fin dag på jobb!
Klem :)

Therese sa...

Jeg er helt enig med Mari :) God helg :)

Solveig sa...

Hei hei! Mer butikkbilder - ja tusen takk!!

Lurte på om deter ok om vi lager et lite innlegg om den nye butikken din på flittiglisene? Så kanskje vi får spredd det glade budskap:):) Hva syns du?

Brigg sa...

Jeg digger de butikkbildene... nyter dem. Gleder meg til mer:-)

GundaM sa...

Jøsses, så fint et heklepledd da;) Og den kurven du har garnet i....En bare må ha ting!

trivelig blogg!

elisabeth sa...

Flotte bilder, og tror nok at dette blir en knalltøff butikk:)
Ikke kjekt å være syk, jeg har holdt på siden august...sukk! God bedring, og kos deg som best du kan;)

Anonym sa...

Hei Hei :) Lenge siden.. Har vært hektisk her og det ser jeg du også har hatt :D Gratulerer så mye med butikkåpning!! Så gøy! Fine bilder bra butikken. Jeg må virkelig prøve å få meg en tur innom der når jeg er i de traktene en gang. Det hekleteppet fra Amerika... SUKK. Heldig den som fikk det ja. Men ser supert flott ut det du holder på med selv. Lurt å ta monteringen etterhvert. Gruer meg allerede til å sette sammen mitt eget som jeg holder på med.
God helg videre til deg :)
Klems Miriam

Tante Mimmi sa...

Å! No var det veldig koslegt å kikke innom deg att. Det har vore så mykje jobbing at turane i Blogglandia har berre blitt bittesmå... Men no var eg så nygerrig på korleis det gjekk med deg! Tenk at du er godt i gang- likar folk som føl draumen sin! Kanhende eg kan svinge innom ein gang..har slekt der borte!;) For bileta du har lagt ut var kjempefreistande!!!!! Lukke til vidare!

LillaLykke sa...

Butikken ser flott ut! Masse lykke til! :)

mali-mo sa...

Utrolig kjekt å se bilder fra butikken din synes no jeg da. Forstår så godtat det er det du viser, og det er jo kjekt å få se litt da. Du tenker ikke på å starte nettbutikk i tillegg da?

Her ligger jeg under dynen med feber, vond hals og tidenes hodepine. Får håpe det snert går over, for dette har jeg jo ikke tid til ;) men det passer jo aldri å bli syk da. Har vært mye basiller denne høsten, jeg mistenker barnehagen for å være reine bakteriesprederen hehee ;)

Stemmer det at du forhandler hOUSE Doctor? Syns jeg kjente igjen blikkeskene under bordet, har en lignende (til annekset). De koppene med blomst på var helt nydelige ;)

Ønsker deg en ny fin uke. Hadde du adressen min forresten?