lørdag 11. oktober 2008

Ble ikke mange dagene før jeg måtte male litt mer..


Dette er hva vi skal gjøre resten av helgen.. Male, flytte på møbler, vaske osv. Har begynt å male det som er soverommet vårt, men som nå kanskje skal bli noe helt annet.. et litt utvidet "walk-in" closet, også lese/ lekse/ gjesterom.
Men er ikke helt sikker enda, det kan hende det forblir soverom også. Hovedpoenget er at jeg har endelig fått kommet i gang med å male!
Etter å ha malt og malt og malt, og malt enda mer i ukesvis nede i butikken hadde jeg egentlig bestemt meg for å vente en god stund med å gjøre det igjen. Men når man så gjerne vil få forandret på noe..., ja så må jeg bare gjøre det. Det er iallefall ingen som gjør det for meg;)

I dag kom Hannah å hjalp meg litt i butikken, blant annet ved å blåse ut alle stearinlys når vi skulle gå. Og resten av helgen, til tross for litt maling og rydding skal tilbringes med henne. Hun hjelper gjerne til med å male også hun. Hun har virkelig jobbet i ettermiddag, malte en halv vegg alene, la orgentlig kraft på rullen også. Så her oppdras en flink, liten medhjelper:)

8 kommentarer:

lillelise sa...

Så godt med noen små hjelpere til tider. Høres kjempespennende ut med egen butikk...

Anonym sa...

Så flink liten jente som hjelper mammaen sin i butikken da :)
Takk for kommentar inne hos meg..Jeg burde ha skrevet at vi var innom MANGE loppemarkeder i dag..Det ble faktisk hele 8 stykker og jeg fant litt på hvert sted ;) Datteren min er bortreist i helgen så vi voksne har hatt egentid..Det har vært en herlig dag..Vi printet ut listen fra Loppemarkedinfo og brettet opp ermene hihi!!! Voldsomt morsomt altså!! Det er det andre vatt-teppet jeg har funnet på kort tid og jeg har kun gitt 20 kroner for dem..Utrolig nok! Skulle så ønsket at butikken din lå litt nærmere Oslo. Ser at det er maaaange fristelser der!!! Du har veldig god smak altså ;)Hadde egentlig ikke planlagt å blogge så mye i kveld..Skal grytidlig opp i morgen og reise til Sverige! Broren min har akkurat kjøpt et sommartorp og vi skal se det for første gang..Et sommartorp er min drøm også! De har attpåtil kjøpte det med møbler og innhold så de holder på å rydde og undersøke alle boder og kott..En drøm sier nå jeg!!!
Ha en fortsatt fin lørdag!
Klem fra Kardemomme :)

fru vims sa...

herlige lille Hannah som hjelper den snille mammaen sin :)

Håper at alt er vel der borte.
Må prøve å få til en tur til Pynt en dag...planlegging må til!

god natt

klem!

LillaLykke sa...

Hehe flott med en liten hjelper da :) liker så godt bloggen din, må innom hver dag! :)

Lena sa...

Så flott å ha en liten hjelper! Sånn er det her i heimen også... Måtte det bare vare, sier jeg bare. *ler*
Ha en glad søndag!

Anonym sa...

Hei Tove
Har du fått svarmailen min?
Her hvor vi bor er det noe tull med mailen. Kan du sende meg en ny mail dersom du ikke har fått den?
Vennlig hilsen
Lisbeth barnigjen.no

Anonym sa...

Hej Tove

Jeg snakkede med Preben i telefonen forleden, og han fortalte om din butik, den ser super hyggelig ud, fine billeder!!
Dejligt at Hannah kan hjælpe dig i butikken, det ser hyggeligt ud.
Har du været i danmark og købe ting og sager. Jeg håber vi snart ses, og glæder os tl at komme op og se diin flotte butik.
Knu Birgitte

Anonym sa...

Hon har säkert jättekul som får hjälpa till att måla! Klart hon kan! Så stolt hon ska vara sen när hon tänker att hon målat väggen alldeles själv!