lørdag 13. september 2008

Lørdag

I dag har jeg fått "shoppa" litt. Fått kjøpt farge til å farge lampeskjermer og duker, fått tak i mange gamle heklede duker og ikke minst fått kjøpt et par grønne planter og et par buketter med nelliker. Det er først de siste ukene vi har kommet i orden i huset etter at vi flyttet hjem igjen. Og nå som jeg til og med har fått kjøpt blomster syntes jeg endelig at jeg har kommet HELT i orden hjemme.
Hannah har plukket løvetann til meg i dag, og da jeg ordnet med nellikene jeg har kjøpt, så ville hun ha noen nelliker i buketten sin også. Og jeg syntes det ble søtt jeg. Det er morsomt å kombinere forskjellige blomster, en av de fineste kombinasjonene jeg vet om er nelliker og tulipaner, helst i samme farge:) Og jeg måtte prøve en av de nyinnkjøpte dukene.., men bare prøve, for nå er de i vaskemaskina.


God lørdagskveld!

7 kommentarer:

Synnøve sa...

Hei Tove! Så lurt å farge slike duker! Passet kjempegodt inn hos deg :) Liker den madonnaen så godt, og når blomstene er på plass i huset, da er man liksom kommet litt i mål... :)

Går det fremover med butikken også?? Så spennende at møblene skal være i lilla, kjempefin farge :) Hihi, jeg elsker å få varer også, er som julaften med veeeldig mange gaver ;) Skal snart få noen leveranser selv, gleder meg som en unge! Fine gule detaljer du viste også :) Fortsatt god helg til deg! Klem Synnøve :)

by Siv sa...

Fargerikt :)

mali-mo sa...

Så flott det blir i butikken! Gleder meg allerede til sommerferien jeg ;) så jeg får sett det "live". Så flink du er!

Fargerike og fine bilder fra deg som alltid ;) God helg!

Anita sa...

Mye flott du viser frem på bloggen din. Koslig. Ha en flott lørdagskveld.

Ingunn sa...

Så koselig et innlegg!!Helt perfekt!

Dans på roser... sa...

Har scrolla meg bakover i tid nå.... masse herlige bilder og fargeklatter. Likte så godt dine prismelamper.=)

Takk for titten!
Fortsatt god søndag. Kathrin.

Anniche ♥ Annas Rom sa...

Hei Tove

Så hyggelig at du tittet innom ! Ja, vi har hatt en fin , fin ferie ....med et vær som kunne vært bedre , men pyttsann , været kan man jo ikke gjøre noe med ;O)

Spennende tid med butikken , ikke sant!? Tid åpner du ?

Flotte fargerike bilder, og blomster fra barna er alltid like stas :) ( ser for med hennes forventningsfulle ansikt , når hun skal se din reaksjon...)

ha en god uke , klem !