tirsdag 16. september 2008

Bilder fra et lokale som begynner å ligne litt på en butikk:)


Etter et par travle, lange og litt slitsomme dager begynner det endelig å ligne litt mer på en butikk... Jeg har skrubbet gulv for gamle limrester, en veldig utakknemlig og langtekkelig jobb. Og da det var gjort kom snekkern..., og brukte samme gulv som "snekkerbod". Så i dag har jeg plukket, feid og støvsugd plankerester og sagmugg. Men etter en lang dag har jeg nå fått fikset et stort hull i veggen, fått satt opp en ny vegg og lagt gulvbelegg i de tre minste rommene ( det minste er mindre enn 1 kvm:)), sparklet en hel masse, og malt litt.Hannah har også vært i butikken en times tid i ettermiddag, og vi har skrevet prislapper og priset alt av malingsutstyr til støvsugeren til tomflasker:) Men bli tatt bilde av var ikke så populært, hihi
Denne stolen kjøpte jeg på Fretex i går, er den ikke bare utrolig flott!?!


Har aldri sett maken til stol, perfekt både i form og farge:D Og det beste av alt, jeg slipper å male den. ( Syntes liksom jeg kan bli ferdig med malingen i butikken, har malt i over tre uker..)


Det er fortsatt kaos, men jeg begynner å føle at det nærmer seg BUTIKK:D


Og bare se det fine, NYE gulvet mitt:)


( jeg må visst male litt lister, og alle dørkarmene, i morgen ser jeg..)

Det skal ligge "plast"tepper over mye av gulvene, men det lyser opp hele rommet på akuratt den måten jeg hadde håpet:)16 kommentarer:

Modestly sa...

Så super bra Tove! Gleder meg til å komme å se:)

Ann Helen sa...

Dette er så moro å følge med på! Gleder meg som en unge til å se det ferdig:):)

Maria sa...

Hej Tove.

Det ser bare SÅ flot ud ! Jeg ville virkelig ønske jeg kunne komme forbi og se den "live", og se alle dine varer. Men det må vist blive i drømmene desværre.

Wau..... Har slet ikke ord.

Så vil jeg sige dig tusind tak for reklamen i forrige indlæg. jeg har haft en del besøgeende der kom via din side, og det er jo bare herligt. Jeg har også modtaget din betaling nu skal jeg lige huske at sige.

Jeg pauser en smule af på bloggingen for tiden. Føler jeg bruger alt for meget tid ved computeren, og manden og barnet savner mig ! Så da er det familieliv der også må prioteres lidt. Jeg slutter nu bestemt ikke at blogge, bare blogger lidt mindre ;-)
Idag har jeg haft fri. Så jeg har syet lidt mere til min butik. Da jeg skulle tage billeder var cameraet selvfølgelig gået tom for batteri. Så i morgen må jeg igang igen, hi hi.

Fortsat god arbejdslyst til dig,
Klem Maria.

h.espe sa...

Butikken din ser ut til å bli etter mitt hjerte - masse herlig stæsj....

Fortsatt fin kveld til deg!

Klem:o)

alvorada sa...

Det er så utrolig gøy å se framgangen! Det gulvet ser bare RÅLEKKERT ut! Og det samme gjør hekleteppet som såvidt stikker fram fra en hylle. :) Kan du PLEASE åpne en liten filial i Oslo også? ;)

E:-) sa...

Så spennende!!! Lykke til:-)

Anonym sa...

Hei Tove :-)
Så kult, gøy å se hva du driver med om dagen, og butikken din blir jo kjempeflott!
Jeg lover å komme innom neste gang jeg er i hjemtraktene :-)

Mari sa...

Og jeg begynner for alvor å se meg om etter hus i Porsgrunn...hihihi... Jeg tar gladelig på meg å drive en filial her hvor jeg bor altså :) Du er kjempeflink, og jeg gleder meg stort til å se mange flere bilder!

Tara sa...

tusen takk for veldig koselig kommentar hos meg:) bloggen din er nydelig, og butikken ser jo ut til å bli en drøm...håper det er greit at jeg linker deg til favorittene mine;)
ha en glimrende onsdag!!!
klem tara

ChatrinesLiving sa...

Heisann!
Så spennende! Ser ut for at lokale begynner å ta form ja:) Alltid masse å gjøre, når man har sitt eget! Hos meg går det supert, og nå begynner heldigvis dagene å normalisere seg. Å ikke minst å bli noe kortere;)
Å da blir det litt mere tid for blogg;)

Ha en superfin dag!
Klem fra chatrine:)

Anonym sa...

Fy søren så fint det blir og så mye fint du kommer til å selge..
Madonnaer og lekre kjeler..Akker og oier meg her..Utrolig dumt at jeg ikke bor nærmere!!!! Fin lilla hylle og lekker stol du fant på Fretex da..Dette er det morsomt å følge med på altså!!
Klem fra Kardemomme :)

HildeS/Frøken Fryd sa...

Hei hei.
Så spennande med innredning av butikklokalet:)
Golver er knallflott!
Masse,masse lukke til.

Ingunn sa...

Så artig!!et stort prosjekt du har!!Gleder meg til å følge med!!

A-H sa...

Takk for koselig kommentar hos meg!
Ja her begynner det å ligne noe, gleder meg til å se ferdig resultat:)
Klart jeg kan dele oppskriften:) Sender deg en mail jeg;)

Anonym sa...

Titter bare innom med morgenkaffen i hånda for å beundre butikken din..Jeg ville fått problemer med å selge noe jeg..Rett og slett fordi jeg ville beholdt alt selv hihi!!

Klem fra Kardemomme :)

Nita sa...

Så morsomt gulv da :)
Synes den stolen fra Fretex var kjempestilig,kjekt å slippe å male. Og den krakken bakom var heller ikke helt borte!
Blir spennende å følge med her framover :)