mandag 25. august 2008

tenk om....

.... det kunne vært like ryddig nå, som på bildene..
Etter containeren med flyttelasset kom forrige uke har jeg ryddet mer eller mindre hele tiden når jeg er hjemme. Og likevel er det fortsatt rotete, men det er like før nå...
....snart kan jeg slappe av i et helt "strøkent" hus, med "strøken" kjeller, garasje og loft....
Og selv om det blir så ryddig kun en kveld, så trenger jeg den ene kvelden, og helst snart! :)
Bilde er fra gangen vår i andre etasje, da jeg så gjennom disse bildene kom jeg til å tenke på at det er et par uker siden jeg så dette skapet så ryddig....


Og nå må jeg legge fra meg pc og rydde litt til :)

6 kommentarer:

Solveig sa...

jeg sitter med åpen munn og sikler.... det er kanskje ikke så pent, men HAR DU SETT DET KJØKKENET?

jeg er målløs og stum og litt til. elsker de gule detaljene dine, og de generelle sukkertøydropsene, ja - rett og slett alt. skjønner godt det blir kaos med en container av saker, men du og du så heldig du er!

♥bagatellar♥ sa...

Rydding er et utakknemlig arbeide, når en endelig har ryddet seg gjennom hele huset så er det bare å begynne på'n igjen... Men tenker du har masse spennende å rydde i da om ikkje anna, massevis av snadder i desse kontainerane dine;-)

Mitt hvite hus sa...

Rydding er noe man gjør resten av liver , føles det ut som . Men skjønner deg bare en stakkasr kveld kan det være ryddig. Syns du er kjempeflink jeg , står på som bare det=)

Ha en fin dag!
klem O=)

Meg sa...

Ja tenk om bare alt rotet ryddet seg selv, gulvene og støvet vasket seg selv.. sukk!
Og vi kunne bruke tiden vår til noe helt annet....

Hehe :)

da får jeg våkne opp fra drømmen og kanskje ansette en hushjelp?
Selv om det kan være *litt* koselig å småvaske og rydde og pusle litt innimellom ;)

Unknown sa...

Hei Tove!
Først må jeg si GRATULERER med egen butikk og jeg ønsker deg mange,mange glade og fornøyde kunder..:) Jeg lover å komme om jeg er på dine kanter.
Bildene fra lekestue og kjøkken var NYDELIGE, så mange lekre og gøye ting.Ha en fantastisk dag.Du går spennende tider i møte og jeg gleder meg veldig til å høre om dem.
Stor klem fra Gunn

Kardemomme sa...

Det er skikkelig slitsom å flytte!
Det tok mange måneder før vi var kommet i orden og da vi endelig hadde fått plassert det meste begynte vi å skrelle ut allt av kjøkkeninventar..Stua var til slutt full av pappesker fra Ikea, kopper og kar som dekket nesten hele rommet og den nye vasken som stod midt på gulvet! De første dagene var det greit med denne unntakstilstanden, men så ble vi LEI og slitne..Nr man akkurat har flyttet til nytt hus kommer det så mye folk innom også..Grøss og gru for en periode!
Men trøst deg med at det blir fiiint hos deg :)