søndag 31. august 2008

Stua og spisestua vår

Da begynner vi heldigvis å komme i orden i stua/ spisestua også. Møbler og "pynt" fra Boston har kommet på plass, dvs etter en del prøving og feiling med plassering.


Jeg har byttet ut de gamle spisestuestolene med de amerikasnke, men bordet.. det er sant at det meste er større i amerika, så det bordet hadde tatt "halve stua". Men syntes det så ganske greit ut slik, selv om stolene er ganske store de også..

Kjøpte denne duken og to til i samme "stilen" på en antikvitetsbutikk på Cape cod. Syntes bare den er utrolig kul, og jeg syntes også den hadde vært enda kulere om jeg hadde gitt den en omgang med strykejernet..


Og i noen av putene mine har fått faste plasser.


Akuratt nå nyter jeg et par timer hjemme helt for meg selv, er deilig noen ganger det også:) Må lade opp litt til uka som kommer også. For målet denne uka er å male ferdig i butikken.. Og det er en del jobb igjen...pluss andre oppgaver som må ordnes:) Men det er bare morsomt!

Ha en flott søndagskveld

15 kommentarer:

Ingunn sa...

Så mange herlige farger det var på putene dine. Like veldig godt det mørke skapet også! Ser ut som om du har det veldig hyggelig hjemme hos deg!!

God søndag!
Klem fra Ingunn

Mari sa...

Det skapet ditt var RÅlekkert!! Og de lappeputene også. Har du laget de selv? Jeg har endelig handlet tepper fra Hopuse Doctor :) -så nå er det bare å vente på at det kommer....

krinkelkroken sa...

F en herlig blogg du har, her inne likte jeg meg veldig godt;)
Skapet var NYDELIG ble rent misunnelig her nå;) Så masse herlig farger du viser på interiør, spennende! Likte også veldig godt spisestuestolene dine, tøffe!

ha en skjønn søndag!

Maria sa...

Årh manner, du har SÅ mange fede puder.
Som pudefreak, kan jeg stadig blive helt saglig over lækre puder, du du har virkelig mange af dem :-)

Jeres hus, bliver bare så fint, ja det er det jo allerede, men findere blir det. Det er så herligt at kigge med.

Og hvor herligt er det ikke også lige at være alene nogle timer. Det æææææælsker jeg ! Bare sjældent det sker synes jeg. Jeg er sikker på du nyder det.

Ang min cykel. Jeg har været utrolig heldig. For det er lige præcis sådan en jeg har siklet efter, men ikke synes jeg havde råd til at købe. Pludselig var den i et supermarked (madbutik) til den nette sum af 2150 kr. Vildt ikk ;-)
Og påmindelsen med hjelmen... Her i byen var der en eneulykke med en dame der styrtede på sin cykel, og knaldede hovedet i asfalten. Hun døde desværre af det. Efter det er der gået et boom gennem byens cykelbutikker. ALLE skal have hjelm virker det til. Og det er jo bare godt. Dessuden har jeg jo arbejdet med senhjerneskadede i Oslo i 3 år, det er ikke peanuts kan man sige. Så hovedet skal vi altså passe på ;-)

Nyd din eftermiddag og aften. Jeg skal til at lave taco straks. Mandens bestilling, han har fødselsdag idag.

Klem Maria.

mali-mo sa...

Så flott dukkehuset var blitt under her! Masse lekre vegger og farger og mønstre! For en god ide!

Masse flotte puter også, må være morsomt å innrede på nytt, liksom, etter å ha vært borte en stund. Syns stolene dine var flotte jeg.

Ser ut som det blir flott i butikken! Letthet er den fargen vi har i nesten hele leiligheten vår nå, syns den er kjempefin. Isvann er oså nydelig, så butikken blir nok lekker.

Kardemomme sa...

Skapet ditt er fantastisk flott!
Likte kjempegodt bløfargen inni som fremhever det du har plassert der inne! Dukkehuset ble jo helt fabelaktig da!! Supre tapeter og så har ingen maken og det er et godt poeng synes jeg!!
Så fine putene dine er forresten..
har du sydd de selv?
Det er virkelig morsomt å følge butikkprosjektet ditt..
Blir helt revet med jeg ;)Har ikke hatt så mye tid til å være på bloggen nå..Vi har besøk hjemme og en av de som er her har blitt syk og måtte innlegges på sykehus så det pågår viktigere ting akkurat nå enn å blogge, men jeg unner meg en god kopp varm kaffe og noen minutters blogging før jeg tar kvelden..Lykke til videre med PYNT!!! Gleder meg til neste bilderunde kommer ;)

irina sa...

Så fint ett skap !! Hvor har du kjøpt det da ???
Butikk tar tid 1!

Så glad jeg snart er ferdig med det.
Hvor åpner du butikken din. Vil gjerne besøke den .

Du har det så fint hjemme.

borghild sa...

Du har så mange unike og kule detaljer altså!! Og jeg må si jeg virkelig har fått sansen for skapene dine som er malt i én farge inni og en annen utenpå! Synes det er knallfint, og spørs om det blir tilfelle for mitt neste skap?;-) Når mitt neste skap blir kjøpt inn er en annen sak, neste mnd? neste år? om fem år? Vi får se, men nå har jeg iallfall fått inspirasjonen, og vet at det blir fint!:-) Klem B:-)

Anonym sa...

De der spisestuestolene dine er bare SÅ flotte! Og de putene føyer seg inn i rekka. Deilig å begynne å få ting litt på plass kan jeg tenkte meg :)
God søndagskveld
Klems Miriam

Nette sa...

Nei, så lenge siden sist...og så mye som har skjedd! Har sett såvidt innom deg, men nå skal jeg gå gjennom de siste innleggene dine. Lykke til med malinga, håper du kommer i mål:)

Kardemomme sa...

Titter bare innom for å melde flytting..Savnet etter huset ved bekken og bloggagratis ble for stort, så i ettermiddag har jeg tatt alt pikkpakket mitt og flyttet tilbake ;)

Ann Helen sa...

Er så gøy å følge med på "runde" rundt i huset ditt altså! Du har en personlig, sjarmerende stil med masse humor - liker det så godt!:)

Mari sa...

Rødt ja, det kunne pgså funket :) JEg har lyst til å male/tapetsere bakplaten også.. Gurimalla, jeg sender en sms til selgeren med det samme :)

Millygarden sa...

hej Tove,


Vilket fint skåp och Madonna! en sånn skull jag gärna vilja ha!

Ha en bra vecka!
Kram Marina

alvorada sa...

Her var det som vanlig mye fint! :) Så utrolig lekre puter du har. Likte spesielt godt den grønne med fugl på.
Og skapet ditt: Amazing!

Ha en god onsdagskveld :)