søndag 3. august 2008

Sommerhusets spisestue

Spisestuen er nok det eneste rommet i sommerhuset jeg ikke har vist frem enda... så da gjør jeg det nå:) De første bildene viser et skap som har tilhørt tanta til svigerfaren min. Den sommeren vi skulle flytte inn her brukte vi ganske mange timer i svigerforeldrene mines garasje fordi vi malte møbler og paller som skulle hit. Og der "fant" jeg både dette skapet og spisestuebordet:) Og vi kunne få begge deler, jippi!
Jeg har veldig lyst til å male skapet, men bare fordi det har noen malingsflekker. Hadde egentlig planer om å gjøre det nå i sommer...., men har rett og slett tatt ikke hatt tid eller lyst. Kanskje neste sommer?

I vinduet står samlingen av "blomster"


Legger ut dette bilde til tross for det dårlige lyset, fordi det viser taket. Skjevt og vakkert, sikkert orginalt fra huset ble bygd på 1880- tallet:)I bakgrunnen ses sommerens store hit, kurven med playmo.
Hannah leker, leker og leker mer, med den:)

Detaljbilde av spisebordet, det er jo bare sååå fint, og akkuratt passe naturlig "shabby":D


Jeg har virkelig tatt ferie, nesten ikke fått gjort noe håndarbeid engang. Heklet 5- 6 lapper på det store sengeteppet jeg holder på med, men det gikk sakte.. Så jeg måtte bare begynne på et enkelt, men NYTT prosjekt for å komme i gang igjen:) Har heklet med nr. 2,5 i et halvt år nå, så nå hekler jeg med 5,5 og tjukt garn, det går kjempefort! Har bare en 4 -5 lapper igjen så skal jeg begynne å montere:D ( bilde ble tatt for et par dager siden, er nesten dobbel så stor bunke lapper der nå)


I morgen reiser vi hjem til huset vårt for et par dager. Og siden vi snart før en container hjem fra Boston så skal vi gjøre litt klart i huset til det. Blant annet skal vi ommøblere og gjøre om hele første etasjen!! Gleder meg, bilder kommer snart:)

10 kommentarer:

Ann Helen sa...

For et utrolig koselig sommerhus dere har, fantastisk!! Jeg stemte på et av disse bildene i mnd bilde på Nib, synes det er nydelig!:)

Hulda sa...

Virkelig et lekker spisestue dere har i sommerhuset. Jeg falt for de rosa stolene til bordet, flott! Nydelige bilder! Flott vinkling på motivene.

h.espe sa...

Heisann...
Så lys og herlig spisestue du har!!! Det gamle skapet skal du virkelig være glad for å ha fått - så flott!!

Ønsker deg en herlig uke!!

Klememr:o)

Kardemomme sa...

Dere har verdens koseligste sommerhus!! Spisebordet er jo så lekkert!! Du har virkelig øye for detaljer..Som synes når du tar bilder! Synes det brune skapet er fint som det er jeg...Men når jeg ser hvor fint du maler alt annet, vedder jeg på at skapet blir supert også..Tror jeg må begynne å hekle lapper..Har ikke satt meg inn i dette mønsteret (mormorlapper) ennå, men ser jo omtrent hvordan de blir laget!
Er på jobb nå, men har tatt meg en kaffekopp og en bloggtitt! Og nå vil jeg egentlig bare hjem og hekle ;)Ha en fin dag! Gleder meg til bilder fra huset!! :)

ceciliegrut sa...

Nydelig :o)

Og fantastisk gode bilder!

fru vims sa...

så moro det er å få se rom for rom :)
det sommerhuset deres er virkelig flott! :)
håper du skal male det skapet mørkt, for det var veldig flott med en mørk kontrast! :)

Jeg gleder meg til å se hva som skjer når containeren kommer! Du handla jo så mye stilig på slutten :)

ønsker deg ei god uke!


klem

Aina sa...

Så lekre bilder fra sommerhuset, det skapet var kjempefint, og det blir sikkert nydelig den dagen du maler det. alle detaljene kommer sikkert enda bedre fram.
Så søtt det var med den rosa stolen, og bordet har jeg faktisk maken til.
Lurt med annen krok og tykt garn, det skal jeg huske...om noen år når jeg er ferdig med mitt teppe*sukk*
Ha en finfin mandag!

Klem fra Aina.

Synka mig sa...

Så fina bilder att jag blir helt sjuk. Det ser så skönt avslappnat
ut. Ha en fin vecka
kramar M

alvorada sa...

Tji-hi, jeg stemte på det bildet på NIB-konkurransen. Visste ikke at det var ditt :)
Kjempefine bilder, jeg drømmer meg helt bort i det sommerhuset ditt!
Du slår meg i hekling ser jeg, min egen går det trått med. Har gått tom for garn nå og prøver å lokalisere nærmeste Europrisbutikk for å få kjøpt nytt. Ting Tar Tid :)

ceciliegrut sa...

Tusen takk!

På SittNed cafeen ved siden av Arkaden :o) Lokalet er kjempefint, så jeg gleder meg masse!