fredag 15. august 2008

Sofaen har flyttet inn på kjøkkenet!Jeg har nevnt et par ganger nå at vi har ommøblert hele første etasje i huset vårt. Det eneste rommet som er"bildeklart", dvs VAR "bildeklart" før containeren med flyttelasset kom i går... ( Nå er ingenting "bildeklart" hjemme...)

Jeg hadde egentlig tenkt til å selge denne skinnsofaen, men en kveld mannen min og jeg satt og pratet om aaalt vi har å gjøre fremover fant vi ut av denne løsningen ( som vi ikke hadde nok å gjøre fra før...). Vi har satt sofaen på kjøkkenet, og spisestue på stua. Stua vår er nemlig ganske "lang", så det passet bra å sette spisestua inn dit. Så nå er halve stua spiseplass og den andre halve delen "tvkrok".
Jeg har malt de to bordene som står foran sofaen, i en lyyyys turkis farge. Den ble egentlig en del lysere enn jeg hadde tenkt meg, men kommer ikke til å gjøre noe med det med det første.. Bordene ser nesten hvite ut på dagen, men om kvelden kommer fargen frem.
Døra på vitrineskapet har fått nye (amerikanske :)) knotter

Og inni skapet.... der kommer det til å skje store forandringer de neste dagene. Endelig har alle bollene mine fra Boston kommet:DOg den nye løsningen virket etter hensikten med en gang. Ungene leker sammen her ( eller spiller spill som på bilde), skal vi bare ha en brødskive e.l i løpet av dagen setter vi oss her og flere kvelder har vi sitte her og prata isteden for å sitte foran tv:) Eller som når vi har hatt besøk, da har vi også sitte her og prata da også. Så inntil videre er jeg superfornøyd med den nye løsningen!Noen reagerte kanskje på teppet...

Det øverste teppet som jeg hadde gledet meg til å legge her var altfor lite, og mens jeg pakket opp fant jeg et teppe jeg kjøpte på flyplassen i Dallas, Texas. En kveld vi holdt på å rydde, prøvde jeg denne løsningen. Syntes ikke det ble seende så bra ut med en gang, men det har "vokst seg" bra, hihi. Har planer om å kjøpe noen store "plasttepper" fra House doctor og ha både her og under spisestua, men dette var en ganske kul, midlertidig løsning syntes jeg:)

Persilja har også gjort noe lignende på datterens rom. Morsomt å finne litt annerledes løsninger noen ganger!
Peisen har også fått nytt utseende, med gamle bokser og kjøkkenvekta fra sommerhuset. ( Måtte bare ha med vekta hjem i år)


Og tallerkenhylla har fått et par nye tilskudd fra Boston. Og nå som containeren har kommet, så blir det nok enda flere forandringer både i tallerkenhylla og resten av huset etterhvert. Jeg sier etterhvert fordi jeg har veeeeldig mye å gjøre i ukene som kommer. Jeg overtar nemlig butikklokalene til mandag!! Så det er bare å "brette opp ermene" å jobbe:) Alt i lokalet ( ca 50kvm) skal males, og det skal legges gulv på et av rommene ( ca 10 kvm). I tillegg har jeg kjøpt en flere flotte sjenker/ hyller på fretex som må males før de skal bli utstillingsmøbler:)


Men jeg gleder meg VELDIG, så forhåpentligvis blir det ikke så slitsomt de neste ukene likevel. Og rotet hjemme skal jeg bare klare å overse i perioder. ( Bare jeg får rydda bort alt fra kjøkkenbenken, mat må vi jo ha, hihi)

Det er utrolig deilig å ha internett igjen!

Håper bare det kommer hjemme snart også.....


Ha en flott helg alle sammen!!!

13 kommentarer:

sirisinspirasjonsunivers sa...

Så fint du har det :) Jeg er jevnlig inne å kikker på bloggen din! Du har så mange artige og inspirerende løsninger :) Sofakroken på kjøkkenet var fin! Ha en kjempehelg! :) Klem fra Siri!

Photo-Me-Life sa...

Hvor skjønn blogg du hadde. Ble superglad for at du la igjen en kommentar slik at jeg fant deg. Jeg lenket deg også slik at jeg får følge med dere på reisen til Norge. Høres så eksotisk ut å bo i USA.
Min datter er 6 år og halvt amerikansk, faktisk;) Hun har sin aller første skoledag på mandag.

Kardemomme sa...

De gule blomsterhåndtakene var bare MÅ HA!!! Skulle gjeren hatt slike på flere steder i huset, men jeg skjønner du har kjøpt dem "over there" så da er det ingen vits i å lete etter sånne her..Det lilla teppet ble jo kjempefint med det andre under..Jeg likte jo fargen ekstra godt jeg da ;)Selv har jeg slept inn et oransje teppe som jeg kjøpte på loppis i fjor til 20,-kr.
Syntes det ble too much da jeg la det inn den første kvelden og la det i boden..Men nå som jeg har farget sofaen lilla fikk jeg plutselig lyst til å slå ut håret SKIKKELIG og ble faktisk kjempefornøyd :)) Jeg skal se om vi finner noen bilder fra prospektet på leiligheten vi solgte i Oslo! Den var gjennomført hvit! Absolutt ALT var hvitt og det er et godt eksempel på at smaken kan variere og endre seg over tid haha!!!

Mitt hvite hus sa...

Hei igjen O=)
Jammen står du på og ordner i huset:O=)
Koselige detaljer som gjør hjememt veldig personlig og hjemmekoselig:=)Sikkert ingen dum ide og flytte sofaen inn på kjøkkenet.

Ha en fin - fin lørdagskveld0)

Klem =)

Tulip sa...

Moro å ommøblere i huset. Blir jo nesten litt som "nytt hus"!!

Så nydelig den gamle kjøkkenvekta var!

borghild sa...

Så herlig med en sånn 'kosekrok' på kjøkkenet, da!!:-) Synes det er utrolig koselig og sosialt å ha god plass på kjøkkenet, slik at en kan være samlet selv om noen lager mat, andre gjør lekser eller leser avisen. Jeg har også gjort 'tabben' med å male altfor lyst. Malte i lys rosa (legger nok ut bilder snart), men også her ble det nesten hvitt, iallfall hvis det er skarp sol:-) Ja ja, en lærer så lenge en holder på:-) Gleder meg også såååå til du åpner og legger ut bilder av butikken:-) Ha en super helg! Klem B:-)

alvorada sa...

Å, så herlig at du er på nett igjen! :) Det må være utrolig gøy å pakke ut av den kontaineren. Merker jeg fikk litt bobler i maven av de nederste bildene av alle tingene du har kjøpt der borte. SÅ mye fint!!!

! sa...

Fin blog du har. :-) så kreativ.. skønt..
Hilsen Christina

Millygarden sa...

Så fint du har det...gillar det fian skåpet och tallrikshyllan jättemycket.


Trevlig Söndag!
Kram Marina

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Hei på deg! Tenker du styrer på... ser så koselig ut hos deg. Blir godt å få ting på plass etterhvert for deg.
Her er huset på hodet også, kommer seg litt om litt, men vi har hatt en sabla runddans med møbler og annet pø. Rart med det at etterhvert som barnene vokser gror det frem andre behov..her skal guitar hero tilpasses i kjellerstuen og duuuu så jeg ønsker alt sånn elektrisk var mykt som bomull og bare kune stappes i en kurv, men sånn er det ikke...
Klem

Mari sa...

For et nydelig vitrineskap! SÅ stilig med turkist inni da :) - og den lilla stolen <3

Ble så nysgjerrig på STORE plasttepper jeg... Må sjekke om jeg finner de på nett, for det kunne jeg tenkt meg også! Skal du selge det?

Drømmen om en eplehage sa...

Å, for en skattekiste den kontaineren må være.

Velkommen hjem til gamlelandet, Tove.
Og du som skal åpnebutikk og greier. Forstår du gleder deg til å komme i gang selv om det blir mye jobb.
Synes kjøkkenkrok løsningen høres koselig ut. Vi bodde jo på 50kvm i fjor og hadde alt i ett rom. Det var selvsagt for trangt, men den alrom følelsen savner jeg noen ganger. Her er ganske åpnet her også, men det går i en vinkel og det blir ikke det samme. Ja, ja kansje i neste hus. Ha, ha, ha! not!

Lykke til med overtagelse av lokalet i morgen og ha en fin uke.
Klem.

Millas hem sa...

Hej!
Här är första gången jag är...trevlig blogg du har!
Kram Camilla