fredag 29. august 2008

Oppusset dukkehus, award og noen bilder fra "Pynt"

Persilja pusset opp dukkehuset til datteren sin før sommeren engang, og jeg ble så inspirert! Så, som nevnt i et tidligere innlegg "hamstret" jeg masse flott papir i Boston. Og jeg må si jeg ble fornøyd med resultatet, Hannah har nå et dukkehus ingen har maken til:)Spesielt morsomt er gullfisk"tapeten" på badet syntes jeg:)

Og jeg har fått tre awarder de siste dagene, TUSEN TAKK alle tre:)
Pretty in pink, Sandra, Lillemus-mei


Og i butikken er det nå HVITT:) Nå var ikke utgangspunktet det aller beste, med tanke på at det er fliser på halvparten av veggene, en "ramme" som går rundt lokalet som var mørkeblå.., men det har virkelig hjulpet å få malt alt sammen:)


Det er vansklig å se på bilde under, men taket er malt med fargen isvann, en lyyyys blå/ turkis. Den er så lys at de fleste ikke legger merke til at det faktisk er farge i taket, men likevel "bryter" den fint med alt det hvite ( fargen letthet).Møbler fra Fretex har blitt grunnet, og skapdører skrudd av. De skal være hvite inni, men utenpå skal det være en litt "knall" farge, bilder kommer:)


GOD HELG !!!!

13 kommentarer:

ESMERALDAS HJERTE sa...

Lekkert blir det...Ser det for meg:)........

God helg:)

Ingunn sa...

Har alltid drømmt om et dukkehus!!;)

sa...

Dukkehuset er som det jeg hadde som liten, beundrer deg for at du har tålmodighet til å tapesere inni de små rommene ;) Veldig fint ble det, og til og med gullfisker på badet, stilig :) Butikken blir lys og fin, gleder meg til å se fortsettelsen :)

GOD HELG!

Hilsen Anette

by Siv sa...

Heihei!
Så flott dukkehuset er blitt. Jeg skal også pusse opp dukkehuset jeg hadde da jeg var liten (mye oransj og grønt der nå), håper ikke det er altfor mye plukkarbeid :)
Elsker fargen letthet, har den i ganske mange rom nå etterhvert...
Gleder meg til å se mer fra butikken!
Ha en riktig så god helg
*Siv*

Drømmen om en eplehage sa...

Næ, for en super idé og så morsomt!
Jeg har ett makent dukkehus som jeg fikk sendt i posten helt fra Amerika når jeg var 5 år. Mine foreldre seilte ute og jeg bodde hos min farmor. DEt var stas det, husker enda hvor stolt jeg var.
Nå står det og venter på at nye små hender skal lage liv i det igjen :o)

Så flink du er å stå på. Skikkelig spent på butikken din!

Ha en fin, fin helg!

Olstad sa...

Åhh for en blogg vært her før men lenge siden du har fantastiske ting og så spennede med butikk da. Jeg følger med med stor begeistring fortsatt, dette blir artig. Masse masse lykke til.

Tror jeg kjenner deg igjen fra NM forøvrig, vi har like gamle barn:-)

Aina sa...

Har alltid ønsket meg dukkehus, gjør det ennå også hehe..
Det ble kjempestilig med de tapetene!

Ha en fin helg.

Anniche ♥ Annas Rom sa...

Åhhhh , de dukkehusene minner så mange gode minner !! Tror jeg må finne frem mitt gamle jeg også ...
Det var iallefall blitt flott .
Så flink du er mange jern i ilden !!

Synnøve sa...

Så stilig! Det skal jeg huske på, har et gammelt dukkehus jeg også, skal "tapetsere" det, om jeg en dag har en jente som vil arve det :) Liker så godt fargen på Hannahs rom også... Spennende å se fremgangen i butikken, ser ut som du har funnet koselige møbler på fretex, det ene ligner på mitt skap som fulgte med spisestuen tror jeg :) God helg til deg også!! Klem :)

elin1976 sa...

Måtte bare innom for å ønsek deg en fin lørdag og ei kjempe kjekke helg:O)

Anonym sa...

Så underbart inrett dockskåp!!!! Me like! Den lila nyansen på väggen är också läcker!!! Så fin syrenlila!

Maria sa...

Det dukkehus vil jeg gerne bo i !
Heldige Hannah :-)

Og "Pynt" blir bare SÅ flot, det VED jeg. Glæder mig til at se det færdigt. Jeg kan levende forestille mig det, med møblerne der er malet, osv... Uhhh, herligt.

Klem Maria

Anna Lisa sa...

Hei!!
Så artig, eg har akkurat samme dukkehuset som din datter:) Fikk det i 6-års gave fra mine foreldre. Nå står det på loftet, og venter på å bli oppusset... Skal nok ta det fram en vakker dag... Og gi det til Tuva tenkte eg.
Masse fine bilder frå din nydelige heim.
Kosar meg her på Island i nydelig vær.
Ha ei fin veke.
Klem