onsdag 27. august 2008

Nytt hekleteppe og ny "magasinholder"


Her er sommerens prosjekt, dvs jeg holder egentlig på med et sengeteppe til den amerikanske kingsizesenga vår..., men jeg trengte noe annet å hekle på, andre farger, og ikke minst større heklenål, hihi. Så i går kveld festa jeg siste tråden på dette og begynte på evighetsprosjektet med ny iver:) ( Og teppet er ikke presset, har ikke hatt tid..)
Jeg begynner å få flere enn nok bestemorstepper her hjemme nå..., så om evighetssengeteppet noen gang blir ferdig, skal jeg prøve meg på et teppe med sekskanter.


Og eplekassen fra Cape Cod har blitt magasinholder hos meg som hos mange andre:)

Men den passer jo perfekt til det!
Nå må jeg fly videre, hente i bhg, lage middag og så er det 3-4 timers maling i kveld igjen.


Må forresten fortelle at jeg har bestilt varer i dag! Fra House doctor, Bloomingville, Lisbeth Dahl, Babushka og Krasilnikoff:) Gleder meg helt villt til å pakke ut når de kommer!! Meeeen, da må det være ferdig malt først....:)


Har fått flere awarder i det siste.... beklager så mye at jeg ikke har fått skrevet om det, lover å gjøre det i neste innlegg. Det er kjempekoslig med awarder, så takk til dere jeg har fått av:)


Også må jeg bare "reklamere" litt:) Maria, "Frøken Fryd" har lagt til en masse, nylagde puter i butikken sin, så løp og kjøp!!

( Håper det var greit at jeg lånte bilde, Maria?)


15 kommentarer:

by Siv sa...

Så heldig du er som er ferdig med bestemorsruteteppet ditt (oi for et langt ord...). Jeg er ikke halvveis en gang, har altfor mye på gang. Så dukker det alltid opp en bursdag der jeg bør lage noe, så da går det utover teppet. hmmm men men det blir nok ferdig en gang.
Gleder meg til å se resultat fra malingen, lykke til :)
Ha en finfin kveld
*Siv*

Alven sa...

Hei :-) Veldig fint det teppe ble!! Driver å hekler på ett teppe jeg også..men ble lei så har pause fra det første teppe og hekler nå på ett babyteppe :-) Greit å bytte på litt :-) blir man ikke så lei det samme mønsteret :-) Ha en fin uke :-)

Anita sa...

Så bra det ble!! Har også veldig lyst til åprøve meg på ett sekskant teppe, men vet ikke helt hva slags farger! Tar tiden til hjelp så tenker jeg;o) Ha en fortsatt strålende uke!

Unknown sa...

Herlige farger i teppet!! I like, det passet kjempegodt inn hos deg :) Uff ja, jeg synes jeg alltid holder på med et slikt teppe i en eller annen form, hihi... Enten sengetepper, slumretepper eller babytepper...! Akkurat nå lager jeg et i rødt til julen ;) Men det er fortsatt et par fargevarianter jeg vil lage, så jeg får vel bare styre på! Men, har tenkt som deg, at jeg får lære meg å hekle noen andre typer lapper snart :)

Ønsker meg også en slik kasse, får se etter det på høstens loppiser. Og Marias puter er så herlige, denne likte jeg kjempegodt :) Ha en flott kveld, og grattis med bestillinger, jeg er som en unge på julaften hver gang jeg får varer, hihi ;) klem!

Maria sa...

Hvor ser det bare rigtig, rigtig godt ud !
Du er virkelig flink med hælkenålen. God til farvesammensætning, og ALT ja :-)

Jeg falder mere og mere for ideen med sofaen i køkkenet. Det er rigtig smart, og ikke mindst hyggeligt.
Æblekassen til blade var jo en rigtig god ide også, sådan en vil jeg også på udkig efter.

Tak for reklamen. Selvfølgelig må du bruge et af mine billeder :-) Du er så snill altås :-)
Har forresten sendt til dig idag, så mon ikke der kommer pakke med posten inden for nogle dage.

Klem Maria

Melissa sa...

Hmmm...Tror jeg må lære meg å hekle, det bli jo rå flott.
Må finne på noe spennende nå mot vinteren, litt for å komme meg bort for all lesingen på skolen ;)
*hehe*

Melissa

fru vims sa...

flott teppe! :) og det at det ikke er pressa har ingenting å si ;)

og den boksen, det var den første tingen jeg fant, og super pris!! fin var den inni også !

veldig nøgd, mannen er bekymra for alt jeg tar med meg inn. håper det snart blir hus ;)

Hulda sa...

Det ble jo kjempestilig med kassen som magasinholder. Har en gammel potetkasse som jeg har Vakre Hjem i. :) Flott heklateppe. :)

Anonym sa...

Åh, så flott teppe!! Vi skulle hatt et skikkelig hekletreff :)

Fyyyy søren, skal du ha de teppene?? Vi er tre stk her som skal ha et sånn teppe hver, og sikkert en hel del annet... Du vil ikke sende da?? Hvis vi kjøper masse liksom?? *smiske* *blafre*. Det er 5,5 timer med tog fra meg til deg, og med en på tre mnd er det liksom ikke så fristende å gjennomføre....

De spisestuestolene dine var virkelig kule :) Du har herlig smak altså ;)

Klem M

Mari sa...

En knaggrekke eller enkeltknagger? Jeg har noen liggende, men det er bare enkeltknagger med gul/oransje og lilla knotter..

Lykkehuset sa...

Ble kjempe fin! er så imponert over de som har ro i rumpa til slikt! Du fortjener en award....;)

Kardemomme sa...

Du blir så fort ferdig med teppene og prosjektene dine at jeg får helt prestasjonsangst her plyyystre :)) Magasinholderen er jo den fineste man kan få! Jeg er hekta på gamle trekasser selv..Et av de første innleggene mine på min gamle blogg handlet om gamle trekasser som jeg bruker til alt mulig..Blir så koselig!
Puten du har kjøpt av Maria er nydelig som alt annet hun lager.
Jeg har et eksemplar av putene hennes selv og jeg har ikke tatt av papirlappen fra hnne en gang..Den henger der og dingler så koselig! Nå må jeg øyeblikkelig dra i bursdag her, men ha en fin dag videre :)
Hilsen Kardemommen

fru vims sa...

ja du damen, da var du en av tre som ble trekt i dag.

mail meg navn og adresse, så får du noe i posten i løpet av september :)

klem

joanna sa...

Så fint teppe! Eg vil også ha, men eg har nok stått laaaangt bak i køa, då hekle-sy-strikke evnene vart delt ut :O)

Ha ein fin fin kveld

alvorada sa...

Skal si du er kjapp på heklingen frøken! Fint blir det også. Med mine egne prosjekt går det trått.. Har vel noe å gjøre med at jeg stadig ombestemmer meg på farger og mønstre og rekker opp igjen annenhver lapp!

Takk for tilbud om putebestilling, men house doctor høres dyrt ut i mine ører, og SEKS puter er litt vel ambisiøst. Men i helga er det loppis, så hvem vet, kanskje jeg finner noen runde puter der?

Hvordan går det med malingen av butikklokalene? Håper du er i rute og at livet smiler :)