fredag 22. august 2008

kjøkkenet er "ferdig"

Da er endelig kjøkkenet "ferdig". Da containeren med flyttelasset fra Boston kom forrige fredag var det kjøkkenpappeskene det var morsomst å pakke opp:)

Tallerkenhylla har også blitt fornyet...igjen:)

Og det gule bordet tok jeg med hjem fra sommerhuset, syntes det passet så bra til kaffemaskina.


Og denne boksen hadde jeg helt glemt og fikk meg en gledelig overraskelse da jeg pakket den opp. Kjøpte den siste gangen jeg var på en antikvitetsbutikk i cambridge, og pakket den rett ned når jeg kom hjem. Så det var som å få en helt ny boks:)
Og alt har kommet på plass i vitrineskapet.

I dag er jeg bare hjemme og ordner med bestillingslister og diverse papirarbeid. Har også "bestilit" en maler som skal komme og hjelpe meg noen timer til uka... Ja, det koster noen kroner, men har ikke lyst å være helt utslitt før jeg skal åpne heller:)
Og tusen, tusen takk for alle kommentarer og lykkeønskninger!!!


13 kommentarer:

Karia sa...

Kor mye fint du har :D

Lykke tel med åpning a butikk :D

Ha en fin dag :D

silje-sin sa...

Du har det bare helt herlig:) Så fargeglad og morsomt liksom! Gleder meg til butikken din åpner, jeg kommer:) Ha en flott helg! klem fra silje.

Huset i skogen sa...

Så mange flotte ting du har! Gleder meg til å se hvordan det blir i butikken. Maleren er helt sikkert verdt kronene du bruker på ham, og du slipper å slite deg ut. Skal jo nyte det å kunne å åpne sin egen butikk også:)

Ha en fin helg!

fru vims sa...

å himmel for et skap! Det var jo helt fantastisk flott med alle skattene dine!!!! :)

og det gule bordet var smashing :)

ja, det var synd du ikke kunne komme, men det tar vi igjen en annen gang. det var veldig hyggelig iallefall, hyggelige og søte bloggedamer :)

ønsker deg ei god helg, og husk å slapp av litt innimellom også ;)

klemmer

Ann Helen sa...

Kjempefint kjøkken - ser ut som om vi har ganske lik smak:-)

Når det gjelder kaninen så er jo vi også helt ferske kanineiere, så har ikke de helt store erfaringene ennå. Men lillemor har ønsket seg i mange år, så nå var liksom tiden inne. Vi skal ha den inne i vinter fordi den ble kjøpt litt for sent på høsten til å få nok vinterpels til å stå ute, men i utgangspunktet kan de stå ute hele vinteren. Vi setter den ut til våren i stedet. Det er ikke mye styr med den sålangt, må jo luftes litt ut av buret og kan jo gå i bånd når den har blitt 3 mnd. Ellers skal den ha litt kraftfor, høy og vann hver dag, og buret må renses en gang i uka. Ikke helt uoverkommelig fant vi ut:)

Kardemomme sa...

Så utrolig koselig med alle skåler og nips i glade farger...Jeg digger virklig stilen din..
Herlig å se at noen tør å bruke farger for tiden..Jeg skal kanskje være forsiktig som har hatt min hvite periode jeg også, men den tiden er definitivt over!For denne gang i hvertfall ;)
Det skal være hvitt og fargerikt altså hmm! Skulle ønske butikken din var her i nærheten, men ser at det er noen mil unna :(

Maria sa...

Hej :-)

Tak for kommentaren om radioen :-) :-)

Åhh, jeg elsker dit køkken. Generelt elsker jeg køkkener (en vis ironi kan man sige, med mine udfoldeser der idag, kig ind så skal du få dig en latter).
Men dit køkken er altså unikt. Jeg elsker farverne, de forskellige skåle, kander, glas osv osv... Det hele simpelthen. Det er så lækkert, og hver ting med sin historie og minde. Det ser i øvrigt rigtig fint ud med det lille gule bord der, er herligt pift. Og så tæppet på gulvet også... uhhh, jeg kunne blive ved.

God weekend. Slap nu lidt af også, godt at høre du har hyret maler til at hjælpe dig lidt i butikken. Kender i øvrigt selv det med at amn blir lidt irriteret af rod og bunker derhjemme. Men døgnet har bare 24 timer, så det er ikke alt der kan nåes ;-)

Klem Maria

Tara sa...

så utrolig mye flott du har i skapene din:)
ligger en award til deg inne på bloggen min...håper du tar imot:)
klem tar

Mitt hvite hus sa...

For et glad kjøkken du har:O=) Herlige farger satt sammen, mange flotte ting. Så spennende med butikken din. Lykke til! gleder meg .

Ha en fin helg.
Klem O=)

alvorada sa...

Jeg blir bare LYKKELIG av å se disse bildene! Bytter bolig med deg anytime, Tove ;)

Anniche ♥ Annas Rom sa...

Så masse kule bilder , og herlige farger !!! Grattis med butikklokale, spennende:)

Synnøve sa...

I like...!! Og spesielt det skapet ditt som er malt inni, og det kommer jo virkelig til sin rett med alle de stilige tingene med festlige farger :D Nydelige detaljer... Fortsatt god helg til deg! Fortsatt god helg, klem :)

elisabeth sa...

Kjempeflott!! Jeg har hatt STÅT tre ganger, og alle med forskjellig uttrykk:)
Likte veldig godt fargen på flisene, og flott detaljer;)
Kos deg på kjøkkenet, snart begynner vi på vårt...juhuu:)