fredag 1. august 2008

kjøkkendetaljer og award!

Jeg har vel egentlig ikke noe spesielt å blogge om i kveld, men kikket gjennom bildene mine fra de siste tre ukene i Norge og sommerhuset og fant en masse bilder fra kjøkkenet. Her forandrer jeg på "pynten" og de nødvendige tingene hele tiden.

Elsker denne gamle kjøkkenvekta. Kjøpte den på fretex for to eller tre år siden. Den er litt rusten og den mangler selve skåla til å veie ting i..., men det er vel nettopp disse tingene pluss fargen som gjør at jeg er så glad i den:)
Blomsterpottene med falsk blomst og skjell står nå på vasken istede for i vinduet. Så har jeg noe fint å se på mens jeg vasker opp....hehe, nei vi har heldigvis oppvaskmaskin:DOgså har jeg fått en award av Anna Lisa

Tusen takk!!

Og jeg gjør som Anna Lisa, gir den videre til tre bloggere som gjør meg glade ved de flotte tingene de viser frem på bloggen sin:)

Alvorado

Kardemomme

Tone


11 kommentarer:

Mitt hvite hus sa...

Så mange fine ting du viser:=) Ser du har samme vekt som meg. jeg mangler også skålen på min. Min er offwhite i farge. Har prøvd å se etter skål , men ikke funnet noen. Men skjønn er den uansett.
Ha en fin fredagskveld.
Klem :=)

Evami sa...

Har ikke vært innom deg etter at du kom hjem jeg:) Velkommen hjem,og regner med at du koser deg i sommerhuset:) Spennende med butikk:) GLeder meg til å se hva det blir til:) HA en fortsatt flott sommer og nyt dagene til det fulle:) Klem Eva

borghild sa...

Herlige farger på noen flotte kjøkkenting!:-) Jeg har forresten løveføtter på en kommode, og jeg synes den er superfin, så badekaret ditt falt også i smak hos meg;-) Ha en fin helg! Klem B:-)

Fru Fjeldhammer sa...

så heldig du er som har badekar med løveføtter i sommerhuset ditt!! Det må jeg si!!

Masse fint du omgir deg med... lykke til med overtagelse av lokalene din!!

klem

alvorada sa...

Tusen takk, så hyggelig :)

Så herlig farge det var på det etasjefatet ditt, og jeg elsker løvefotbadekaret!

Du spurte om hvordan den nye puten min er på baksiden, det var jo klønete av meg å ikke legge ut bilde. Men den har rosa stoff på baksiden, med to store røde knapper. Skal legge ut et bilde så snart jeg får pc-en (og dermed minnekortet til kameraet) tilbake fra expert.

I dag starter min siste ferieuke. Har ikke lagt andre planer enn å ligge på stranden og gjøre sommerferieting i solen, men nå har det altså begynt å regne. Just my luck! :)

Mia sa...

Ååååh, for en herlig turkis farge det var på det etasje fatet ditt! Det er jo så nydelig med slike herlige farger innimellom det vakre hvite. Og så uteputene dine (i et tidligere innlegg), fantastiske farger og mønstere.

Kardemomme sa...

Men tusen takk for awarden!!!! Så koselig at du tenkte på meg!!! Jeg gir den tilbake til deg på flekken altså!!! Bunkene dine med heklede tepper og annet du har laget inspirerer meg så til de grader at jeg ikke har lyst til å dra på jobb lenger haha!!!! Vil bare hekle og strikke...Stilen din er så lik min egen smak..Finner alltid noe jeg liker og som inspirerer meg inne hos deg!!
Dessuten er vi enige om regn er helt OK. innimellom haha!!!
Ha en fortsatt fin dag i gråværet..Jeg baker smulepai, men tok meg en pause for å kikke inn på bloggen min! Tusen hjertelig takk igjen for award! Vi blogges! Klem fra Kardemomme :)

Anna Lisa sa...

Nydelig farge på den gamle kjøkkenvekta.
Masse nydelige bilder.
Ønska deg ein fin lørdagskveld.
Klem

mali-mo sa...

Så masse kjekt å lese og se på siden sist! Vimhar jo vært på mhytten halvannen uke nå, uten nett, og med bare sporadiske turer hjemmom ble lksom ikke blogging det jeg tenkte mest på ;)

Det sommerhuset ditt er jo bare en drøm, det må være herlig å ha et sånt skjønt sted å komme tilbake til. Tror det er en av de tingene jeg liker aller best med hytten vår, å komme tilbake år etter år og kjenne at det er hjemme, liksom.

Var masse flotte ting du viste fre, elsket jo badet ditt jeg da, utrolig fint. Og veggene som har pasteller syns jeg var så fint ogf sommerhusaktig. Kan liksom kjenne at det er en sånn god atmosfære i hele huset.

Gleder meg til butikken din jeg! Og skjønner at jeg nok blir nødt til å ta en biltur neste sommer også!

Vi har siiste feriehelg sammen nå, mali-mo mannen starter i ny jobb på mandag, og jeg skal på tilvenning I barnehagen med lillegull. Huff. Jeg gruer meg som bare det...syns liksom hun haddde hatt det best hjemme sammen med mammaen sin jeg...er nok litt av en hønemor ;)

Her hagler det (!) som bare det utenfor, så vi skal ut å ha snøballkrig straks ;) gjelder å nyte sommeren i alle varianter ;)

Tone sa...

Først må jeg bare få si: Tusen takk for awarden, jeg føler meg beæret :-):-):-) Synes nemlig du har en innmari kul stil, og da er det ekstra stas å være blant dine "nominerte", hi,hi :-)
Jeg har kost meg med alle de vakre bildene nedover her. Elsker møblene du har malt i ymse farger, og synes fargekombinasjonene på sitteputene dine er helt herlige. Og så synes jeg det turkise etasjefatet er knæsjt, den fargen er kjempefin. Og så må jeg jo ikke glemme å kommentere badet, såå lekkert med løveføtter på badekaret!! Som du skjønner så har jeg siklet meg nedover siden,he,he.
Skal bli spennende å følge deg og dine prosjekter fremover, klem :-)

Maria sa...

Tillykke med award Tove. den har du fortjent. Som du ved fik jeg også en her forleden. Ville også give den til dig, men måtte tage lidt andre også, hi hi :-)

Håber i nyder de sidste dage/uge i sommerhuset. Mon ikke det blir lidt godt at komme igang igen trods alt også.
Jeg skal på job i morgen kl 7, så er ferie vist ovre for denne gang.

Klem Maria