onsdag 6. august 2008

Hjertesteiner

Se hva jeg har fått! Den ( stort sett;) ) skjønne stesønnen min, Julian på 12 år, hadde funnet denne til meg da han gikk på fjellet sist uke:)
Jeg har nemlig "samlet" på hjertesteiner i mange år, men ikke funnet noen før i år.
Hjertesteinen nedenfor fant jeg på en båttur tidligere i sommer.
Så på fire, fem års "samling" har jeg nå hele to eksemplarer....

Må bare legge ved noen bilder av Hannah og Julians lek i dag. Da vi var hjemmom i går var vi i kjelleren og fant Julians gamle playmo. Så i dag har det dukket opp en playmo landsby i stua:) Og det er en masse som skjer her, innbruddstyver lusker seg rundt hushjørnene, ambulansen kjører rundt å "plukker opp" barn som har brukket beinet osv osvOg hvis man ikke leker med playmo hjemme, så tar man det med seg på tur eller krysser av i playmo katalogen for alt man ønsker seg til jul og bursdag:)


Vi har vært hjemmom i huset vårt et par dager og ommøblert hele første etasje. Ser at jeg skrev at det snart skulle komme bilder i forrige innlegg... tror det blir en stund til. Forlot huset i kaos i går. De store møblene står på riktig plass, men spisestuebordet er fullt av pyntegjenstander og diverse, to bord og tv benken forlot jeg nymalt midt på gulvet. Og midt opp i det hele er gulvet fullt av leker. Men det blir bra, om en stund..

4 kommentarer:

Synnøve sa...

Hihi, så gøy! Husker jeg lekte ivrig med Playmo selv...! Og det var minst like gøy å se i katalogene og krysse av for det man ønsket seg ;) Hm, kanskje jeg ikke er så gammel lell...?? Eller, noen ting forandrer seg vel ikke, hehe :)

Fine bilder fra sommerhuset deres, og det fine bildet som var med i konkurransen! Jeg stemte faktisk på det :) Synd med malingsflekkene på det flotte skapet, tror kanskje jeg ikke hadde malt det da. Passet så godt inn der, og i din stil synes jeg :) Kos dere videre, her er jeg inne i min siste ferieuke (buhu) og den regner bort :/ Klem Synnøve :)

Maria sa...

Århhh, hvor er han sød Julian. At give dig hjertestenen og dermed fordoble din samling ;-)

Ser ud til at være en rigtig god leg der er gang i stuen. Det med at skrive i kataloger er vist alle børns beskæftigelse. Vi har siden januar hørt på alt det Andrea ønsker sig til næste jul, hi hi.

Og, ting tager tid. Billeder kommer når du er klar for det. Jeg glæder mig i hvert fald til at se det hele.

Klem Maria

Kardemomme sa...

Jeg samler også på hjertesteiner!! Har bare 3 stykker..Ikke så lett å finne..Så søtt at du fikk en av stesønnen din! det var da en søt gest av en 12 årig gutt :)
Gleder meg veldig til å se bildene fra huset etter hvert ;)

Solveig sa...

kjempefine bilder, elsker bildet av full konsentrasjon (tungen ut av munnen.) så utrolig snill stesønn du har, 12 år er liksom ikke alderen for å være "snill" hihi!

du.. vi driver en liten oppussing på flittiglisene, og så har vi tenkt at vi har lyst å lage noen knapper (du vet sånne som står i margen en kan trykke på) for de bloggene vi liker aller best, og føler vi har blitt gode "bloggevenner" med. er det greit for deg at vi lager en sånn knapp til deg, vi bruker bare headeren din som utgangspunkt? IKKE sånn at du må lage tilbake, vi vil bare friske opp blogglayouten vår:):)