onsdag 20. august 2008

Før bilder av butikken

Da har oppussingen kommet i gang. Dvs, det var utrolig møkkete, så vi har måttet vaske mye både i går og i dag. Har kjøpt maling i dag, og begynt å male et av rommene. Lokalet består av fire rom, et stort foran mot gata, og så er det et rom på ca 10kvm bak, pluss et lite kjøkken og et lager rom. Jeg skal pusse opp og bruke alt som butikk, dvs det skal stå varer overalt.
Og "hodene" mine står allerede "på plass":)

Det har vært parfymeri i lokalet før derfor er det speil overalt. Og de må dekkes... Og før parfymeriet igjen var det resturant e.l, men det er 15- 20 år siden, men vifta hang på veggen fortsatt... Tenkte på å fjerne alle speilene og forsåvidt også flisene på veggen, men de er limt fast og det blir rett og slett for mye jobb! Men jeg skal nok klare å få det fint både med speil og fliser:)

Og jeg er så heldig å få masse hjelp, i dag er det mamman til stesønnen min hjulpet meg. Og iom at vi i utgangspunktet har ganske så lik smak er jo det veldig greit, hihi ( Hun er jo mannen min sin "eks", så vi har det mye morro med slike spøker:))

På bildet under vasker hun inne på det bittelille lagerrommet, har vært veldig i tvil om jeg skal bruke det som lager eller til "utstilling", men har bestemt meg nå. Tror det blir veldig bra med flere rom man kan gå å kikke i, selv om de er små:)

Jeg får gjort litt innimellom hjemme også. Det er iallefall levelig i huset nå. Flere og flere av tingene fra Boston har fått sin "faste" plass. Som på bildet under, noen av cathrineholm bollene og de to søte nonnene:)


Så fyker jeg avgårde igjen.....
Jeg må være litt mamma og "kone" også, og middag må lages:)

14 kommentarer:

anneskreative sa...

Hei!
Gratulerer så mye,,,dette høres kjempespennende ut,,,,håper at du får det til.
Men jeg så innmari nyskjerrig på hvor denne butikken din er.
Håper at den er i nærheten, så jeg kan komme på besøk.

Ha en fin onsdagskveld
Anne

borghild sa...

Så utrolig spennende altså!! Og så gjør det jo ingenting å vaske og male litt, når en vet en skal fylle opp lokalet med masse flott pynt!:-) Gleder meg til etter-bilder også! Kos deg!! Klem B:-)

Ann Helen sa...

Ja etterbildene er jeg også utrolig spent på! Dette lover godt da:)

LillaLykke sa...

Dette blir så spennende å følge med på! Masse lykke til med jobbingen, det blir nok kjempebra!! :)

Maria sa...

Uhh, jeg kan sagtens forestille mig hvor fin "pynt" bliver. Det er en rigtig god ide med de små rum man kan gå rundt og kigge i. Min ynglingsbutik her i byen er sådan også. Det er SÅ hyggeligt at gå sådan omkring og kigge på varerne.

Du Tove... Nu har vi set mandens ex, skal vi ikke se dig også da ;-) ?

Du har sandelig nok at se til, og man kan mærke du nyder det. Hvor er det bare godt at læse og følge med i din drøm.

Klem Maria

Synnøve sa...

Takk! For at du tar oss med på denne "reisen" mot ferdig butikk! Hihi, synes det er så spennende...! ;) Tror det kommer til å bli kjempefint der, og enda godt du allerede har fått opp hodene dine, så de kan holde oppsyn med ting :) Det ligger vel mye jobb foran deg ja, men kan tenke meg det er en glede! Det er litt spesielt når det er ens eget man jobber hardt for, da går det liksom mye lettere, og føles veldig bra :) Stå på! Klem

Solveig sa...

kjenner jeg 'lever drømmen' litt sammen med deg, her nå.

jeg kommer på høstferie til østlandet (bor vanligvis i bergen), så da kan det hende du har åpnet:) blir gøy!

så fint å se at dere har et godt forhold, dere to med lik smak:) snill er hun og!

spennende, spennende!!

alvorada sa...

Jeg er så glad for at du lar oss få bli med inn i kulissene og ta del i eventyret ditt! :)
Høres veldig bra ut med flere små rom, da føler man virkelig at man kan gå på skattejakt i butikken. Og så blir det jo mye mer hjemmekoselig :)

Hodene dine er utrolig kule, forresten :)

Prinsesse Elin sa...

WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOW SÅ KULT DETTE BLIR. Har ikke fått vært innom deg så mye som jeg ønsket men nå bli jeg så glad på dine vegne. GRATULERER:OD

ESMERALDAS HJERTE sa...

GRATULERER-GRATULERER-GRATULERER........Også er det så mye inspirasjon he inne hos deg!!!!Gleder meg til fortsettelsen.....

Mari sa...

Det kommer til å bli kjempefint med smårom :) Ikke noe som er mer spennende enn det :)

mali-mo sa...

Høres ut som litt av en jobb... JEG er litt rar sånn, syns det er moro å vaske jeg, når det er sånn skikkelig skittent. For da ser man så godt forskjellen! Huff, stå på videre, du gjør en kjempejobb, også blir det såååå fint tilslutt vet du ;) klem

Millygarden sa...

Det kommer bli jättefint! ska bli riktigt spännade och se när du flyttat in.

Kram Marina

Kardemomme sa...

Oi!!! Nye bilder hos deg :)))
Kaster meg over bildene som en sulten ulv hihi!!! Det er så morsomt å følge med på dette..
Har lurt litt på disse hodene dine skjønner du! Nå ser jeg jo at det ER ordentlige hoder! Fiiine!!!
Jeg elsker sånt stash ;)
Det er da kjempefint at du har flere rom enn ett! Det blir en helt annen stemning i en sånn butikk enn butikker man finner på storsentre rundt omkring! Du har presis sånne lokaler som jeg ville ønsket meg til min eventuelle butikk! Vedder på at du finner på noe kreativt med alle speilene! Kanskje du kan gjøre de til noe enestående..Ble litt revet med av nye ideer her..Kanskje du kan feste ting på dem..Med sugepropper..Jeg kjøpte små stålwire med klyper på, på Granit..
I klypene kan du jo alltids henge fine småting..Og så ramme rundt med lyskjeder..Oi, nå blir jeg engasjert her, men jer er HELT sikker på at du finner gode løsninger! Kos deg videre med butikk,mann og barn så blogges vi :) Stor klem fra Kardemomme :)