tirsdag 26. august 2008

Flere kjøkkendetaljerJeg har lurt på hva jeg skulle bruke den røde kakeformen, fra et loppemarked i Boston, til. Og da jeg skulle henge opp klokka, fant jeg ut av denne løsningen, syntes selv det ble ganske kult:DHar også spraylakkert korktavla. Hadde et flott blomsterstoff på den før, men trengte litt forandring ( Ja, den var ny! Forandre på ting jeg??, aldri, hihi) Slik så den ut før.


Oppi all ryddigen som har foregått de siste ukene, så fant jeg et kjempesøtt bilde av mammaen min da hun var ca 2-3 år. Rammen bilde var i holdt på å gå fra hverandre, så jeg måtte finne på noe. Og da er det greit å ha hamstret gamle rammer på loppemarked...., en gammel ramme og litt papir fra Boston, så ble det så fint "atte". Jeg hadde nemlig med meg en DIGER rull med haugevis av forskjellig papir i kofferten da vi reiste hjem. Og jeg har brukt av papiret to steder til den siste tiden, kommer snart bilder av det også ( må bare rydde "rundt" først;))

Når jeg først var i gang så tok jeg noen detaljbilder av tallerkenhylla også. Er veldig fornøyd med innholdet i den for tiden ( selv om det kanskje ikke holder mange ukene:))


På det nederste bilde ses en tallerken som "jeg" gav mormoren og bestefaren min i 1983, da var jeg altså fire år. De er begge døde nå, og det er koslig å ha denne tallerknen oppe slik at jeg tenker på dem litt hver dag:)
Det begynner å bli ganske ryddig i spisestua/ stua nå også. Jeg har valgt å beholde det gamle spisestuebordet, men byttet ut stolene med disse, litt store..., svarte fra Boston. Flere bilder kommer....


Ha en flott tirsdag alle sammen!

9 kommentarer:

Ingunn sa...

Så mange fine detaljer. Rammen var skikkelig fin. Jeg har også et bilde av mamma som lita oppe. Synes disse svart/hvit bildene er så fine. Tallerkenhyllen din var også nydelig. Koselig å fylle den med fat som har sjel. Tallerkenhylle står høyt på ønskelisten min for tiden!Kan jo bruke den til så mye....;)

Ha en fin kveld!
Klem fra Ingunn

Hilde sa...

Det ligger en award og venter på deg på bloggen min! takk for inspirerende lesing!

hilde

by Siv sa...

Utrolig mye fint har på kjøkkenet :)
Likte alle tallerknene dine, og skjønner at du vil ha det søte fatet du ga bort fremme.
Det er viktig å ha slike "spor" fremme som får en til å tenke på den man er glad i i livet...
Ha en finfin tirsdag
*Siv*

Melissa sa...

Tusen takk :)
Du har det kjempe trivelig, så mye jeg kunne tenkt meg, men har å liten plass, og leier så får ikke gjøre hva som helst her ;D

Vi snakkes videre... God kveld

Melissa

Vakkert Liv sa...

Rammen og tallerknene var jo så flotte!!
Jeg har en tallerken som er arvet av oldemor hengendes på veggen. Kjekt å ha noe som minner en om de en satte stor pris på :)

Maria sa...

Åhh, sikke en masse fine tallerkner du har. det ser virkelig flot ud der i hylden. Lækkert !
Og billedet af din mor som barn. Sådan noget er OGSÅ bare så flo altså. Jeg kan så godt lide når man sætter flot papir ind bag billeder, det giver en ekstra og speciel effekt.

Du rydder og rydder...
Jeg kender det godt. Jeg trives helt klart også bedst når her er pænt og ryddigt. Idag har jeg givet det den helt store omgang og samtidig fået gjort godt rent. Så sidder man der og smiler for sig selv bagefter, og føler sig godt tilfreds med tilværelsen. Ikke sig hausfrau nu, he he - i know ;-)

Ang mit nye tæppe. Jeg må indrømme jeg er rigtig godt fornøjet. Det tog lang tid at sy og lave det, men det bliv også lige præcis som jeg havde forestillet mig det. Og så er det MIT, og det findes ikke maget til. Den tanke kan jeg godt lide.
Du spurgte hvor jeg har skiftet bereau. jeg har stadig det gamle også, men vil gerne sikre mig selv lidt ved at have lidt mere at vælge imellem. Det nye bereau har maaange kunder her i Horsens og omegn. Så det er mere lukrativt på den måde. Samtidig er det er rigtig godt bereau på den måde at det er personligt, de ved man man er når man ringer derindm de ved hvor man bor, hvor mange børn man har osv.
Det er på mange måder luksus med min nye arbejdstilværelse. Det giver en enorm frihed for mig rent personligt. Det giver udfordringer og afveksling. og så giver det en meget højere løn. det er friheden jeg vægter, at jeg ikke behøver arbejde så mange timer som før. Men jeg forstår godt i solgte jeres. Det er ikke godt altid at være til rådighed, og det er selve firmaet jo. Jeg tror i har det godt som i har det nu, det kan mærkes gennem bloggen i hvert fald.

Nu er det vist mig der babler.... Jeg må slænge mig på den nye sofa. har lige købt et boligblad, og det skal bare nydes nu.

Klem Maria

Maria sa...

Er du vimmer en masse tastefejl der kom der....
Håber du forstår meningen bag.

klem

mali-mo sa...

FRor en herlig liten tulle din mor har vært!

Var en nydelig tallerkenhylle, sååå masse fine fat. Og besteforeldrefatet var jo så fint. Kjekt å ha sånne tiing som betyr noe, og som har minner knyttet til seg.

Kardemomme sa...

Så mange fine tallerkener du har!!!
I det hele tatt har du ting som jeg digger totalt!!! Ser også at du henger opp gamle bilder, og det er så innmari koselig! For noen år tilbake hadde vi ikke et eneste foto på veggene noe sted i leiligheten i Oslo. Jeg ville ikke ha det rett og slett, mens nå leter jeg gjennom skuffene både hjemme hos meg selv og hos mamma etter gamle sort/hvitt! Det føles som å innlemme alle gamle tanter og oldeforeldre i hverdagen vår når de henger der på veggen og følger med oss! Gøy for barna våre å se sine forfedre også.
Det er så morsomt å følge med på både innredning av butikk og huset ditt hjemme!! Ha en fin dag videre! Stor klem fra Kardemomme :)