søndag 24. august 2008

Detaljer fra lekestua


I dag har vi lekt masse i lekestua. Alt av kjøkkenting har nå fått et hjem her. Også det rosa kjøleskapet og vasken fra Pottery barn. Så nå fungerer lekestua som resturant, butikk og kino:)

Så benyttet sjansen mellom "måltidene" til å ta noen bilder.Dette bordet og to makne stoler kjøpte jeg på indiska for fire år siden. Kjempesøtt sett:)

Susy Homemaker komfyren fra loppemarked i Boston har også kommet på plass her inne.Fant denne vekta til en tier på fretex forrige uke, og den passer godt inn i et lekekjøkkenFlere bilder her

Ha en flott, ny uke alle sammen!

15 kommentarer:

sandra sa...

å for en koselig leke-stue:) masse søt pynt!!

♥bagatellar♥ sa...

Lykken på jord for ei lita jente, den som hadde hatt ei sån leikestue da ein var lita. Herleg:-D

Kardemomme sa...

Ser at dukkehuset også har fått farger og koselige detaljer..
Akkurat som alt annet du innreder!
Kjempekoselig!!
Skulle ønske jeg hadde hatt anledning til å innrede dukkehus en gang..men datteren min var litt for stor da vi endelig flyttet på landet. Gøy med alle nye bilder :)

Kardemomme sa...

Ser at du akkurat var inne hos meg..Ang. 11 og 12 åringer tror jeg du har rett! Hormoner i opprør..og kun venner betyr noe..Min bonussønn som nå er 17 og kjempegod og snill har vært gjennom denne fasen..Grøss og gru for noen episoder vi hadde mens det stod på som verst..Det gledelige er at vi ser at det har gått over, men jeg hører at jenter er verst..Det er nok bare å stålsette seg :) Smågodt og Varg Veum høres ut som en bra avslutning på helgen..
Klem herfra

mali-mo sa...

Så flott lekestuen har blitt, herlige farger og helt idyll. Litt samme fargeskala som vi kommer til å bruke i annekset, bare at dine valg alltid er litt "tøffere" i fargene ;) Og kjøkkenet under var blitt flott. Likte spesielt godt turkis fargen inni vitrinen, og så de gamle sakene. Nydelige fat, skåler, glass...og boksen var vakker.

Sikkert klokt å ansette maler forresten ;) Lykke til videre med butikkjobbingen!

Ann Helen sa...

Så frisk og herlig lekestue. Du er flink til å gutse med farger, det blir så utrolig stilig.

God ny arbeidsuke!:)

Mitt hvite hus sa...

For et paradis for barna=) Så heldige de er som har deg som mor som lager det så fint til i lekehuset deres.O=)

KlemO=)

Hulda sa...

Virkelig ei supersøt lekestue, med så mange herlige små detaljer. :)

Synnøve sa...

Kan jeg få flytte inn?? Hihi... Kjempefin lekestue, mange skatter der, akkurat som i "storhuset" :)

Jo, jeg var faktisk en tur på messa på Lillestrøm nå i helgen. Men det var ikke for å bestille noe særlig da, for det har jeg allerede gjort på forhånd, hihi... Hilste på et par leverandører og kikket litt bare. Men ja, jeg tenkte at det kunne vært gøy å gå sammen med noen, og så tenkte jeg på deg og lurte på om du var der også :) Blir gjerne med i januar! :)

Photo-Me-Life sa...

Kjempefint lekehus, mange fine ting og farger:) Likte også alle fargene du hadde på kopper og kar på kjøkkenet ditt. Jeg tror nesten jeg har blitt FOR hvit, så jeg tror det er tid for meg å spe på med litt farger:) Ble veldig inspirert av deg...

Anonym sa...

Hei, og takk for hyggelg kommentar hos meg! Kjolen er fin om den er litt lang, og flott som tunika når den blir kort. Fasongen er litt smal, med trompetarmer. Veldig fin på.Det blir kr. 23,- i porto i tillegg. Du får gi beskjed om det frister...Ha ein flott dag:0)

Unknown sa...

Nydeleg leikestove:) Vert faktisk litt misunneleg her eg sit...Den som hadde vore liten igjen. Høyrast spennande ut å starte eigen butikk. Lykke til!!

sandra sa...

det ligger noe til deg på siden min:)

Anonym sa...

I'm back :) ja nå var det fryktli' lenge siden jeg har vært innom her og kommentert. Tok en skikkelig bloggeferie. Men har vært rundt og snust og snoket litt likevel ;) Grattis så mye med butikklokael! Så spennende! Gleder meg til å se ferdig bildene. Når er det meningen du skal åpne og hvor har du denne butikken din egentlig?

Knall koselig lekehytte Hannah har. Så masse stilig stæsj til ei skjønn lita frøken. Det må være stas. Love love LOVE de bildene fra vitrineskapet ditt. De derre amerikaskålene dine i mange farger er bare råstilige.
Lykke til videre med butikkoppussing. Håper du får ei go' uke med kosten ;)
klems miriam

Anna Lisa sa...

Så utrolig masse fine ting i denne søte leikesua. Nydelge fargar:)
Ønska deg fin veke. Nå reiser eg av gårde til Island
Klem