søndag 13. juli 2008

Soveromsdetaljer og en "makeover"..


... det hørtes litt rart ut:) Det er altså interiør detaljer jeg mener..

Jeg har mange planer for huset vårt utover høsten. Og soverommet er et av mange rom det skal bli forandring på. Og det er at det ikke skal være soverom lenger! Kommer tilbake med mer om det senere. De to første bildene er av et par duftposer i vinduskarmen. De har stått på samme sted i minst 4 år, og jeg tror det fortsatt er lenge til jeg blir lei av dem:)


Og her er bysten min ( det hørtes også litt feil ut, hihi). Fikk den til jul av mannen min for noen år siden. Så den på Indiska en høstdag jeg var i Oslo og jeg klarte ikke slutte å tenke på den... og det sa jeg høylydt i fra til mannen min om uvisst antall ganger. Så han skal ha det, han tar et hint, iallefall så tydelige hint ;)
Og her er mitt første "makeover" prosjekt siden jeg kom hjem. Bare vært hjemme i 5 dager, føles så mye lenger for Boston virker liksom så veldig langt unna...Dagen etter jeg kom hjem ble jeg grepet av en stor arbeidslyst rett og slett fordi det var utrolig deilig å komme hjem igjen til det deilige huset vårt. Og jeg har i ett år planlagt og tenkt på ting jeg skulle gjøre når jeg kom hjem, så hvorfor vente. Og det første jeg gjorde var altså å spraylakkere dette bordet. Jeg kjøpte det på Lauritz.com på auksjon. Tror ikke jeg betalte mange hundrelappene for det heller:)

Bordet skal flyttes fra stua og inn på kjøkkenet. Og det er ikke bare dette bordet som skal flyttes inn på kjøkkenet fra stua. Når ferien er over skal det nemlig skje masse nytt i huset vårt!


Og jeg må også si at bildene i de siste tre innleggene mine er fra "helårs" huset vårt, altså ikke sommerhuset:) Tok som tidligere nevnt masse, masse bilder de første dagene hjemme der. Her i sommerhuset har vi hatt det så travelt med å sjøsette båten ( som det var noe i veien med og det tar nok noen dager å fikse den...), pakke ut og rydde her og ha en l hjemkomst fest/ bursdagsfest ( har bare ett år igjen hvor jeg kan si jeg er i tyveårene..) Så i dag har vi av sistnevnte grunn ikke gjort stort. Men i dagene fremover får jeg nok knipset litt" bilder herfra også. jeg må også nevne at av mannen min fikk jeg et speilreflekskamera!!! Jeg gleder meg utrolig til å lære meg å bruke det. Det bittelille problemet er at han ikke har kjøpt det enda, han skal kjøpe det neste gang han skal til usa om et par måneder..., men jeg kan vente jeg:D

Her er forresten et bilde av Hannah fra nå i kveld. Altså i sommerhuset hvor vi er nå:) hun er trøtt, sliten og veldig fornøyd etter å ha overnattet hos farmor og farfar og lekt med fetteren sin på 3,5 år i hele dag. Og da var det deilig å ligge under et teppe på sofaen å se på barnetv ( og til hennes store begeistring/ fasinasjon snakker de norsk!! )

Tilslutt et bilde av Hannah som virkelig nyyyyter isen sin

7 kommentarer:

Anonym sa...

Og jeg som forventet juicy detaljer om bysten din. Fnis.

Bysten din var flott den.

Maria sa...

Åh, hvor ser det ud til at være en rigtig god is hun nyder :-)

Og du, hi hi. Detaljer fra soverum og din buste. Jo jo, skal ellers love for der sker lidt af hvert i bloggenes verden, hi hi hi.

Klem Maria

Ps. Man kan bare mærke gennem skærmen hvor godt det er for dig at komme hjem, og endelig kunne komme igang med alle de planer du har gjort det sidste år. Skønt.

fru vims sa...

mmm, deilig is!!


se på bloggen min a, jeg fant et stilig bilde. hehehe ;)

Lena sa...

Velkommen tilbake til Moderlandet!

...jeg også ventet litt "gisesnakk", da... Hehe! ;o)

Ann Helen sa...

åå, som hun nyter isen! -hun er så utrolig søt:)
Høres ut som om du også nyter å være hjemme igjen?

Tone sa...

Nå har jeg kost meg med bildene nedover her, selv om jeg må innrømme at jeg er litt forvirret når det gjelder hva som er sommerhus og hva som er helårshus ;-) Men det er kanskje fordi jeg begynner å bli gammel og ikke klarer å henge så godt med lenger ;-) Bysten din er kjempestilig, og bordet ble helt topp. Gleder meg til å følge deg vidre. Kos deg videre med sommeren, klem

Olstad sa...

velkommen hjem igjen det er koselig å se at dere har det fint på sommerhuset.

Det ser ut som din datter er like gammel som min sønn han er 4 år.

Vi koser oss med sommerferie om dagen det er godt å være 4 og få være hjemme med Mamma og lillesøster hele dagen.