lørdag 19. juli 2008

Sommerhus stue :)

Her kommer noen bilder fra stua i sommerhuset. I år er det litt annerledes her, tidligere år har vi hatt pallesofaen her. I år har vi leieboere som skal flytte inn igjen 1 september, og noen av tingene deres står fortsatt i huset. Som sofaen, og en stor tv benk, med tv..... De tidligere årene har vi ikke hatt tv her og det har vært så deilig!! Og jeg ser fortsatt ikke på tv om kveldene, men det gjør mannen min...
Stuebordet er også annerledes i år, vet ikke hva som har skjedd med det gamle, men det sto iallfall ikke her når vi kom.. Men huset var så strøkent og rent på alle andre måter så det er jo greit. Så da satt jeg et par stablebord foran sofaen istede. Syntes det ble et kult stuebord:D

Et av teppene jeg har heklet i vår har kommet på stolen det var heklet til:)

Fikk denne boka i bursdagsgave av mamma, en veldig morsom og fin bok. Nå spørs det om det ikke blir litt "gourmet"mat utover høsten:)
I går hadde Hannah en venninne på besøk, og hva passer vel bedre til to jenter på 4,5 år enn prinsessekaker:) Oppskriften fant jeg inne hos Kardemomme . Mangler fortsatt noen småting her i sommerhuset, dl mål og kjevle er to av de tingene..., men det ble veldig godt likevel. Og både prinsesser, store gutter ( 12 åringer) og voksne ble fornøyde. Så det blir nok ikke siste gang jeg lager disse.
Det er meldt dårlig vær i helgen så tror vi reiser hjem til huset vårt, enten i ettermiddag eller i morgen. Så mens Hannah leker med playmo med de store gutta får jeg benytte anledningen til å kikke rundt i "blogglandia":) Desutten skal jeg på et møte ad lokaler til butikken min mandag morgen!!!, det nærmer seg nå :D

Ønsker alle som er innom en flott helg!

10 kommentarer:

Synnøve sa...

Hei hei! Lenge siden nå, jeg har vært på ferie, og ser du har allerede vist mye siden du kom hjem! Er det godt å være tilbake?? Dere har det sååå koselig i sommerhuset deres, mange fine detaljer...! Og så flott hekleteppet ble, herlige farger :) Så spennende å se etter lokaler, gleder meg til å følge med på "reisen" din mot butikk :) Ha en finfin helg! Synnøve

Maria sa...

Uhhhm ja, de kager er virkelig gode. Da jeg lavede dem var de væk igen meget hurtigt ! Tror jeg må lave en portion til igen snarest :-)

Stuen ser rigtig hyggeligt ud, også nu med "rigtig" sofa. Selvom jeg må indrømme jeg er ret svag for din pallesofa, den er altså så hyggelig. Jeg synes det lyder mærkelig at jeres vanlige sofabord var væk ?? Det er da noget træls (danske for irriterende, tråsig) noget. Men huset er jo bare sååå dejligt uanset :-)

Hvor er det spændende for dig med mødet på mandag. Jeg skal krydse fingre for dig, jeg glæder mig på dine vegne.
Mon ikke du snart får noget med posten fra mig. Jeg sendte til dig i tirsdags mener jeg det var.

Stort klem Maria

litenIda sa...

Sommerhuset ser så utrolig koselig ut! Så mye fin pynt, synes jeg. Håper dere får tilbragt mange varme, late dager her i sommer.

Så spennende at du skal åpne butikk! Lykke til med møtet!

God helg!

ESMERALDAS HJERTE sa...

hei kjære venn:) Blir så inspirert av å kikke inn her, så koselige bilder av sommer i ulike varianter:) Det virker som om du er en ordentlig livsnyter, deeeeeiiilig å se- og spennende at du går for å realisere drømmen din; med egen butikk....vi lever liksom bare en gang,så vi har ingen tid å sløse bort på et "sånn passe"-liv.....Lykke til med møter og tanker og gleder....

Lørdagsklem

Hilsen fra landet sa...

Spennende med "nytt" hus da! Du må oppdatere med bilder. Ser ut som dere koser dere i sommerhuset også :-)

Tante Mimmi sa...

Så koseleg å væra på besøk her! MMMmm kakene smakte veldig godt også var dei rooooosa! Det ville frøknene dings også likt!;)
No blir det spanande med butikken!:) Fylgjer med!!!:)

borghild sa...

Sommerhuset deres virker så koselig, og heklapleddet ditt er virkelig fint!! Så spennende det høres ut med den butikken... gleder meg til å høre mer:-) Klem B:-)

Fabrikken sa...

Heisann

De kakene så kjempegode ut...mmm. Høres spennende ut å starte egen butikk, det er min drøm også :) Er det interiør du skal selge da?

Ha en fortsatt fin søndag.

Klem fra nr. 5

mali-mo sa...

VELKOMMEN HJEM!!!!!!!! Går det an å si det? Ja? Hehe, føler nesten jeg kjenner deg litt vet du ;)

Endelig tilbake på nett etter ferietur, som har vært herlig. Men kjekt å komme hjem også!

Har kost meg med alle innleggene dine nå, så kjekt å se "hjemme" bildene! Både fra hytten / huset og hjemme-huset ditt, masse fine bilder og flotte prosjekter. Herlig det bordet, og rommet til Hannah ble kjempeflott med strikketeppet på sengen.

Håper det har vært bare fint å komme hjem og at dere nyter sommeren selv om været ikke er det beste. Det er ikke akkurat strålende her heller, men vi drar nå iallefall på hytten imorgen, her skal det jobbes uansett vær og vind! Håper på å ta ibruk sommerannekset en helg før vinteren nemlig ;)

Nå fyker jeg videre i Blogglandia, har masse å oppdatere meg på ;)

Anonym sa...

Så mysigt! Och jag tror nog att jag måste prova det där receptet från Kardemomme, det ser jätte gott ut :-)