torsdag 24. juli 2008

Sommerhus soverom:)

I kveld tok mannen min med Hannah på kino, så jeg har fått rydda litt. Det går ti ganger fortere når jeg er alene, og jeg kan i tillegg få tatt litt bilder.
Så i dag viser jeg fem soverommet i sommerhuset vårt.
Her fra gangen utenfor:)

Noen husker kanskje at jeg har vist frem pallesofaen vi har hatt tidligere år, og senga vår er også paller! Åtte hvitmalte paller, to i høyden. Pallene er ikke spesielt godt å sitte rett på, så har lagt sengeteppet nederst ( Får sjelden reid opp orgentlig med sengeteppe uansett..) Og fra soveromsvinduet har vi en nydelig utsikt, perfekt sommerutsikt:)Nattbordet er et hvitmalt lite skap fra fretex. Kjøpte og malte det for 4 år siden, egetnlig uten å vite hvor jeg skulle ha det. Så det knallrosa og gule inni passer kanskje ikke heeelt inn med de duse fargene det er ellers, men med den knallrosa lampa ble det bra:)


Og på skapdøra henger piknikteppet i posen sin. Klar til bruk:) Teppet er i samme mønster og kjempestort, ingen grunn til å sette seg på feil teppe i parken, hihiJeg har også fått brettet sammen masse tøy ( blir liksom ikke gjort så ofte om dagen..) og fant madonna t skjorta mi, syntes den er så søt. Så måtte ta bilde av den også, er ikke så rart ektefeller og andre kan begynne å lure noen ganger, det er mye rart man tar bilder av når man blogger;)

Også ut i gangen igjen. I fjor malte vi hele gangrommet, oppe og nede, og taket. Tenkte da vi skulle male gulvet nå i år, men tror ikke det skjer noe her før neste år..

Dyna pleier ikke å henge her altså, men passet i grunn godt:)


Og endelig har varmen kommet. Har kost oss med båtturer, strandgåing, masse bading og grilling med små ( barn) og store venner og familie. ( Så det trengte virkelig å ryddes i dag...)

Og det skal visstnok fortsette med sommervær, deilig:D

5 kommentarer:

Prinsesse Elin sa...

Dette liker jeg. Får skikkelig ferie og sommerstemning at sommerhuset ditt. Kos:O)

Mitt hvite hus sa...

Så sommerlig og fin sommerhus dere har. Det oser ferie, avslapning i dette huset. Tenker meg dere stor koser dere der:=)
Nydelige bilder.
Klem kerstin

*Hege*-mine små skatter sa...

Takk for hyggeig kommenar inne hos meg:
Måtte bla meg nedover i bloggen din å snoke litt;)-og du-huset deres er bare helt FANTASTISK!!!!
Ha en flott sommerdag! Klem

Therese sa...

Så mye lekkert du har. Jeg har så lyst på et slikt nattbord som du har, av den gamle gode sorten. Men jeg har ikke funnet et enda. En vakker dag kanskje? :)

Maria sa...

Lækkert soveværelse !

Du er jo genial med de paller. Virkelig god ide der :-)

Dejlige farver, og skønne detaljer. Og så DEN udsigt altså !
Fantastisk.

Klem