onsdag 16. juli 2008

Sommerhus kjøkken

Jeg har endelig fått tatt litt bilder fra sommerhuset vårt, som vi er i nå. Dvs på kjøkkenet er det UMULIG å få riktig/mye lys, så har prøvd meg nå tre/ fire ganger det siste døgnet.
Men her er altså sommerhus kjøkkenet vårt:)

Duken på bildet over ( var veldig skrukkete, men jeg nekter å stryke i ferien...) kommer fra en antikvitets låvebutikk på Cape cod. Elsker mønstret, og fargene i duken, og her syntes jeg den passet godt inn. Det er mye mønster i denne spisekroken ( duk, gardiner, gulv), men jeg syntes det passer perfekt jeg:D

Når det gjelder stolene våre i sommerhuset, har vi to som er like, og resten er forskjellige, malte trestoler fra fretex. Stolene har blitt godt brukt de siste tre årene, og malingen bærer tydelig preg av det, noe jeg er veldig fornøyd med! Og på den ene kjøkkenstolen ligger siste års utgaver av Spis bedre som jeg fikk av mamma:D Har så lyst til å lage masse god mat/ kaker om dagen, men har ikke fått tid enda...


Også barnestolene i huset kommer fra Fretex og er malt


Og her en liten bildeserie av spisekroken.Gulvet hadde jeg ikke sett før, for det ble ikke lagt før i fjor høst etter at vi hadde flyttet til Boston, så jeg gledet meg veldig til å se! Og jeg ble ikke skuffa, det ble akuratt som jeg hadde tenkt meg:) Spisebordet tilhører de som leier her. Neste år tenker jeg å finne et eget bord, et hvitt et ( tror jeg:) )
Og en annen deilig ting med å komme hjem er skandinaviske interiørblader! Selv om det øverste i bunken her er et australsk et...:) I mangel av småbord har jeg brukt en stol til "bladbord", med en brikke fra Kid som duk. ( hmmm, ser at jeg må male dørkarmen...)Nå har ferie/ sommerfølelsen begynt å komme for fullt, men jeg vil ha sol også!!!

8 kommentarer:

alvorada sa...

Å, det er AKKURAT sånn gulv som jeg har ønsket meg de siste 4 årene! Helt siden jeg så det hos ei venninne på Tøyen som har verdens nyydeligste leilighet. Heldige deg! :)
Fikk utrolig lyst til å male stolene mine rosa jeg også nå, men er redd det kan bli litt too much her i mitt lille fargerike.. Begrenset hvor mye farge man kan komme unna med på 32 kvadrat, jeg trenger mer plass ser jeg! :)

borghild sa...

Så koselig kjøkken dere har i sommerhuset, og det SKAL jo være litt mønstrete i et sommerhus, blir jo ikke sommer uten. Gulvet ble forresten råstilig!! Klem B:-)

Tone sa...

Så koselig rom datteren din har, kreativ og flott lampe :-) Og de rosa stolene dine falt jeg også for. Samt gulvet, har alltid syntes det har vært så sjarmerende med slike ruter. Vurderte å male tregulvet på kjøkkenent vårt i det gamle huset vårt sjakkrutet, men det ble aldri noe av. Håper også på sol, klem :-)

Prinsesse Elin sa...

Synes dere har det kjempeflott jeg. Jeg elsker sjakk gulvet! Klem fra E:O)

Minime sa...

Kjøkkengulvet ble kjempefint. Akkurat slikt som passer i et gammeldags kjøkken. Kunne tenkt meg et slikt selv. Kanskje i hvitt og grått. Men det blir vel ikke på en stund. Gubben synes ikke det er noe vits å gjøre ting når det er så bra fra før av. Enda et prosjekt jeg tar etterhvert.

Dans på roser... sa...

Hei!
Så utrolig fint hus dere har!!! WOW! Jeg likte godt kjøkkenet ditt. =)
Takk for hilsen i bloggen min. Kommer snart tilbake hit på besøk. =) Kathrin.

Dans på roser... sa...

Jeg linker til deg, OK?

♥ H@rmoni ♥ sa...

Så kjempekoselig ut i sommerhuset!
:O)