torsdag 31. juli 2008

Sommerhus bad og litt annet:)


Kveldssola skinte så fint inn på badet i kveld, mao et perfekt øyeblikk til å ta noen bilder:)

Vi kjøpte sommerhuset for tre år siden, og det eneste vi har gjort er å male noen rom. Og noe av det flotteste med huset er jo badet!
Hjemme har jeg et bad som er laget i kun svart og hvitt og som jeg har "tatt av" på fargebruk på pynt, håndklær, dusjforheng osv osv.. Og dette badet er rene motvekten, nøytrale, delikate farger og teksturer:) Deilig å ha begge deler!

Har ønsket meg badekar med løveføtter i "all evighet", men da vi pusset opp badet/ huset vårt hjemme for fire år siden fikk jeg bedskjed fra mannen min om at jeg kunne bestemme ALT når det gjaldt interiøret bare han fikk et stort "boblekar".. Men allerede året etter fikk jeg altså et "løvefot" badekar likevel. Om enn bare et par måneder i året:DKatten som henger nyvasket på krana er Hannahs bamse som hadde et litt voldsomt og vått møte med en hund....:)

Det litt morsomme med dette badet er at det er så mye forskjellig, men det passer likevel fint sammen. Det er to vegger med panel, to med flis, pipa som på bilde under og halve badet har i tillegg skråtak.

litt detaljbilder

Fikk også tatt bilder av de nye uteputene mine i kveld. ( Er det ikke deilig med lange lyse kvelder!!) Syntes faktisk de røde putene passa godt sammen med de gamle:)Må bare få vise dere et par bilder av Hannah også. Ble tatt på jomfruland i går. Han som tok bildene er samme som tok disse bildene:)14 kommentarer:

Tonje Marie sa...

Så mange koselige sommar bilder =) Likte badet dokka!

Ha ein fin kveld vidare frå meg =)

carina sa...

Første gang jeg besøker bloggen din.
Det var utrolig flotte bilder.

Ha en fin kveld!

Prinsesse Elin sa...

Hallo snuppa
ja det er virkelig et nydelig bad. Å så elsker jeg stilen din. Vintage men alikevel så maddikken he he. ELSKER putene du viser og ikke minst badekaret. Det er noe jeg også ønsker meg. Her sitter jeg å nyter å ha fri. Livet smiler til meg ( det føler jeg at det alltid gjør) men det er ekstra stas i kveld å vite og jakt sesonen er over( å jobbe i jaktbutikken altså he he) Ha en fin fin fredag og kos deg i helga:O)

Maria sa...

Hej :-)

Dette er jo drømmen af et bad. Virkelig flot, og meget personligt. Et rigtig Tove- bad :-)

Dine nye ude-puder passer rigtig god med de "gamle". Det røde stof har jeg samme, bare i lilla farve. Morsomt.

Billederne af Hannah er virkelig flotte. Wau siger jeg bare !!

Klem Maria.

Anitas hus sa...

For ett nydelig bad! Vi har to bad som skal pusses opp og jeg skulle gjerne hatt ett badekar med løveføtter, men min man har også bare ett ønske; Ett stort badekar så jeg må nok føye meg der jeg også... Og i båten har jeg neppe plass til ett badekar med løveføtter, så da får det bli med drømmen, hehe...

Skjønne bilder av datteren din. Og Jomfruland er ett deilig sted. Vi har hatt mange turer dit i år og kjørte seinest forbi i går med båten.

Ha en fortsatt fin sommer!
Klem:O)

silje-sin sa...

Hei! Og VELKOMMEN HJEM!!! Nå er det så lenge siden jeg har vært innom deg at jeg måtte bla med tilbake til du bodde i boston, og lese alle innleggene etterpå! Høres ut som dere nyter sommeren her hjemme:) Og så nydelige hus du har, både det "vanlige" og sommerhuset! Hva slags butikk skal du åpne da?? Så spennende:) Og tusen takk for koselig hilsen hos meg, det var gode ord:) Ha en flott helg! mange klemmer fra silje.

siripirisiri sa...

Hei!
Så mange fine bilder siden sist!
Flott jente du har altså, skikkelig kule bilder av henne:)

Ha en super helg!
Siri:)

Anna Lisa sa...

Du har fått ein liten ting frå meg som ligg på sida mi:)
Ha ei god natt
Klem

Millygarden sa...

Vilka härliga sommarbilder!! Gillar dina fina ute dynor... som karameller!! Badkaret inbjuder till ett avkopplande dopp! just nu när jag skriver denna kommentar har jag 29grader varmt inne och klockan är 24:00.

kram Marina

Hulda sa...

Det badet var virkelig flott! Liker også slike badekar med løveføtter, så nostalgi. ;)

Kjempefine puter du har fått tak i, likte alle, og flott å stable de opp slik innendørs når du ikke bruker de ute. Har noen liggende på samme måten her. :)

Kardemomme sa...

Du verden så flotte fotos!! Får meg til å ønske meg nytt kamera!!
Lekkert bad!!! Og supre puter!
Rosa og rødt er en lekker kombinasjon..Klem fra Kardemomme

silje-sin sa...

Hei igjen! Jeg glemte å svare på dette med jobben! (kom på det da jeg var på herkules i dag:)) Jeg skal begynne å jobbe på Geriatrisk avdeling. Tror og håper det blir bra! Det er bare jobbing hver 4.helg, og det er jo luksus i helsevesenet! Har tidligere jobbet på sykehuset i skien, og i porsgrunn kommune, så det blir spennende å prøve noe annet:) Ha en fortsatt fin dag! Det er jo så VARMT:) klem fra silje.

Mitt hvite hus sa...

Nydelig badekar:=) Et slikt badekar hadde jeg ønsket varmt velkommen hos meg også:=)
Nydelige sommerbidler!! Herlige barnebilder:=)
Ha en strålende fin helg.
Klem til deg:=)

Anne sa...

Takk for koselig kommentar hos meg
: ) Så nydelig bad!
Jeg må si du har store planer. Nå så jeg ganske raskt innom og leste litt her og der. Har du flyttet tilbake til Norge? Skal du åpne butikk? Hvor vil den i så fall være? Lykke til! Klem fra Anne