søndag 6. juli 2008

Siste innlegg fra Boston... og vår første bryllupsdag:)

Da var året vårt her i Boston nesten over. Nå er vi nesten ferdig pakket, flyttebyrået kommer i morgen tidlig... Og nett tilgangen min tar også slutt i morgen tidlig.., blir kanskje litt surfing fra Starbucks? Det er både veldig trist å skulle reise herfra og veldig deilig å skulle komme hjem... Boston er en fantastisk by som jeg vet jeg skal klare å trosse flyskrekken for å besøke igjen en gang i fremtiden..:) Og jeg er redd det blir en tåre eller to på tirsdag, både når vi skal gå fra barnehagen for siste gang og når flyet tar av.

Avslutter min amerikanske blogging med et bilderas fra Boston, med bilder av det ene og det andre, litt hulter i bulter:)

Det er så mange flotte hus her, og veldig mange turkise hus også! Så skulle jeg bodd her permanent ville jeg bodd i et hus av denne typen, og så klart et turkist et!


Bygningen i bakgrunnen er inngangen til Amerikas første shoppingsenter. Boston er en av Amerikas eldste byer, og det er mye historie her, t banen her i byen er også Amerikas eldste ( og det syntes..:) )
På Science museum, alltid noe spennende som skjer der. Her får Hannah ta på et sauehjerte og lunger. Veldig spennende!
Dette er fra baren Cheers, om noen husker den serien? Vel, det gjør nok de fleste, går vel mer eller mindre på tv hele tiden.. Serien ble spilt inn i Boston, og her er det som liksom er baren fra utsiden. Det er bestandig masse turister å tar bilde her. Dette bilde er ganske så dårlig da jeg tok det når vi kjørte forbi i går... måtte liksom få tatt et bilde av stedet jeg også:)Inngangsdøra vår:)
Jeg har tidligere "avslørt" min fasinasjon for gamle kirkegårder. Og i Boston sentrum er det tre flotte GAMLE kirkegårder. Denne byen har ALT, hihi

Barnehagen på tur, mens jeg lurer i buskene;)
Mandag 7 juli, i morgen, har vi vår første bryllupsdag! ( Gidtet oss 7/7/07 :) ) Her er litt av kjolen, kaka og lokalet vi hadde festen i. ( Holdt på å legge ut "hele" bildet, men feiget ut...) Hva slags bryllupsdag er den første? papir?Da "ses vi" i Norge:D

22 kommentarer:

fru vims sa...

Gratulerer så mye med dagen! Så fin kjole du hadde! Og kaka så god ut!! :)

Jeg slappa av übermye i går med tanke på at jeg skulle opp kl 05.45 i dag. Du ser vel jeg blogger litt tidligere enn vanlig? ;)
Jeg skal på jobb for å gjøre ferdig noe til kl 8.30. Tidsfrister er aldri gøy, men jeg er faktisk våken nå. Må ha sovet veldig godt i natt :)
Vi får se om jeg trenger en liten lur når jeg kommer hjem fra jobb ;) hehe

forresten...det er vel papir, eller kanskje bomull??


velkommen hjem til norge!

klem

Mitt hvite hus sa...

Gratulerer med bryllupsdag. KJolen din var fin.
Og alle bildene fra Boston skikkleig moro å se.
Ønsker dere en riktig god tur hjem til Norge:=)

Klem Kerstin

Olstad sa...

Gratulerer med Bryllupsdagen og ja det er Papir 1 års brullupsdag.

Velkommen hjem til Norge, hvordan i allverden får dere med alt hjem. Sendes i kontainer?

Nå er det striregn i Norge på Østlandet i allefall så håper du tar med deg litt av heten i fra Boston.

Anonym sa...

Gratulerer med bryllupsdag! Brudekjolen din var SÅ fin. Litt annerledes - det er vel typisk deg det er det ikke ? :D

Velkommen hjem til Norge hvis det går ann å si.. Gleder meg til dine neste blogginnlegg fra Norge :)
Klems Miriam

Maria sa...

hjertelig tillykke med bryllupsdagen. Jeg mener det er papirbryllup det hedder.

Og så stilig kjole !! Måske en dag vi også får hovedet over kjolen at se, hi hi.

Tak for rundvisningen i Boston, det ser ud til at være en cool og lækker by. Jeg glæder mig til vi "ses" igen.

God flyrejse, det går så fint.

Klem Maria.

litenIda sa...

Gratulerer med bryllupsdagen! Kjolen din fra den store dagen var flott. Litt spesiell, det liker jeg!

Flotte bilder fra Boston! Det er en by jeg kunne tenkt meg å besøke en gang.

God tur hjem til Norge!

Marianne sa...

Gratulere så mye med bryllupsdagen, kul kjole du hadde! takk for alle interessante innlegg fra Unaiten, det har vært gøy å følge dere. Riktig god reise, og velkommen hjem! Blir fint å se hvordan dere ordner det til her hjemme: )
Hilsen Marianne

janne - kathrine sa...

Heisann :-)

Får vel si velkommen hjem igjen da ;-)

Og, gratulerer med første bryllupsdag!
Måtte sjekke hva som var betegnelsen etter 1. året og joda - det er papir.
Jeg skjønner forøvrig ikke hvordan disse betegnelsene har kommet til. Om de skal gi uttrykk for hvor sterkt båndet mellom ekteparet blir etterhvert som årene går, eller hvordan en relasjon utvikler seg - ja, da har jeg vel et par innvendinger ;-)

Den 6. bryllupsdagen f.eks. er "sukker" - ville heller si at det passer bedre for 1. året, hvor alt er "søtt og godt".

Den 7. bryllupsdagen er "ull", men med tanke på at det er noe som heter 7-års-krisen, så ville vel heller "papir" passet bedre på denne dagen. Altså - ekteskapet er skjørt som "papir" ;-)

Etter 75 års ekteskap feirer man "atom-bryllup". Vel, med tanke på at et atom er en submikroskopisk struktur, altså noe bittelite, så ville jeg vel heller si at etter et så langt ekteskap er forholdet "seigt som lær". Men "lær" bryllupsdagen feirer man visstnok etter 3 år.

Uansett, kos dere på dagen deres!!!

Fru Fjeldhammer sa...

Gratulerer så mye med bryllupsdagen i dag, lekker kjole du hadde!!

Velkommen hjem igjen...
klem

Synnøve sa...

Å gurimalla, det blir nok sikkert litt vemodig ja... Også for meg, hihi...! Har blitt så godt vant med de litt "eksotiske" innleggene dine fra USA ;) Men, når det er sagt, så gleder jeg meg veldig til å følge med deg videre her hjemme! :)

Så flott kjole du hadde i bryllupet! Og så morsomt, jeg hadde sett deg for meg som blond, av en eller annen grunn...? Kanskje fordi Hannah er lys ;) Kos deg masse siste dagen, og GOD TUR hjem! Klem fra Synnøve :)

borghild sa...

Grattis med bryllupsdagen!! (Og takk for påminnelsen, det er bare 12 dager til min egen bryllupsdag, hva er fem år tro??)
En flott billedkavalkade også, og brudekjolen din var bare såååå fin! Jeg digger det når noen velger en litt spesiell eller utradisjonell kjole, skulle ønske jeg hadde gjort det selv også...:-) God tur hjem!! Klem B:-)

anneskreative sa...

Hei,,,
Gratulerer med bryllupsdag.
En epoke er over og dere skal hjem til gamlelandet,,,mange muligheter og sikkert mange som er glade for at dere kommer hjem igjen.
Så velkommen,,,
Vi "sees" når du får logget deg på det norske nettet.
God tur.
Anne

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Gratulerer med dagen kjære deg! Og god tur hjem! Skjønner det er vemodig men det blir vel deilig når du først er vel hjemme !
Ha det godt så lenge.
Klem

Anna Lisa sa...

HAr du også en fasinasjon for gamle gravplassar?? Det har nemlig eg også!! HAr vore slik sidan eg var ei lita jente...ville sjå i alle gravplassa, lese navn og sjå på datoar...går ofte på gravplassa ennå, for å kjenne roa...for å tenke...vi har noko felles der også:) I Reykjavik der eg er frå er det nokre slike gamle igjengrodde gravplassar...mykje fasinerande der...

GRATULERER med 1 års dagen!!!
For en nydelig kjole:)

Og kjære venn...sjønnar at det er vemodig å måtte reise frå Boston. Det ser ut til å vere ein fantstisk by. Kan tenke meg dit eg også, etter alle bilda du har vist meg. Turkise husa var sjønne...dei likar eg også:) Ska tru ka dei hadde gjort naboane "på landet" her hvis vårt blei turkis...hihihi...bare å tenke tanken får meg til å le....nei..vårt blir nok kvitt :)

HA ei god heimreise...Tenker på deg...sjønna at det blir nok litt tøft den dagen...Men du har eit nydelig hus sm ventar på dokke i Norge, så det blir sikkert koselig å kome tilbake:)
KLem

Millygarden sa...

Grattis på er Bröllopsdag! Spännade bilder ifrån Boston verkligen en kontrast till vårt Norden.......


Ha det gott!
Kram Marina

Marieinwonderland sa...

Grattis med Bryllupsdag og lykke til på reisen hjem! Gleder meg til å se innleggene dine fra Norge. Du inspirerer meg hver gang!

ChatrinesLiving sa...

Gratulerer med bryllupsdagen! For en lekker kjole!!!
Lykke til på reisen tilbake til "gamle" landet, så "sees" vi snart!
Klem fra chatrine:)

mali-mo sa...

Gratulerer med bryllupsdagen, søte du. Du var fantastisk flott i DEN kjolen, iallfall det vi fikk se av deg hehehehe ;) Herlig, herlig kjole!!!!!!!

Tror det er papir forresten, men er ikke sikker. Husker ikke hva vi feiret jeg, får spørre mali-mo mannen (som har bursdag idag, jeg husket iallfall DET da). Det er vanligvis han som husker ting i denne fa,ilien ;)

Ønsker deg en kjempefin tur hjem igjen. Forstår godt at det blir trist å forlate et land/by som du etterhvert sikkert føler deg iallfall delvis "hjemme" i. Kommer til å samle USA-ferie-følelsen jeg får hver gang jeg leser innleggene dine!

Men det blir spennende med Tove-i-Norge, huset ditt her (som jeg ble helt betatt av) og den flotte hagen, og sommerhuset....

God tur!!!!

Anonym sa...

Gratulerer! Og velkommen hjem til gamle norge!

Klem fra
Karianne

Livy sa...

Gratulere med 1 års bryllupsdag! Så nydelig kjole du hadde!

Velkommen hjem til Norge! Skjønner godt at det er vemodig å flytte! Herlige bilder du viser fra Boston - skulle gjerne ha besøkt den byen altså!

God tur hjem!

Tvert-om-tanten sa...

Velkommen hjem igjen til gode, gamle Norge! Jeg kan si med hånden på hjertet at jeg ALDRI ville klart å bo ett helt år i utlandet. Jeg som lengter hjem etter EN dag borte... Men det er helt sikkert en opplevelse!

Gratulerer med bryllupsdagen! Vi giftet oss 7.juli 01!!! :-)

Klem

siripirisiri sa...

Grattis med overstått bryllupsdag!
Bra valg av dato ja! :)
Håper turen og flyttelasset gikk fint!
Veldig fint bilde av kaka og kjolen ja, hadde vært koselig å sett hele da;)

Ha en super helg!

Siri:)