tirsdag 22. juli 2008

Se hva jeg har fått!

Se hva jeg har fått!!! Å så glad jeg er!!!
I dag fikk jeg en pakke fra Maria, Frøken Fryd i posten. Og denne flotte puta var inni!
Maria har lukket blogg, men send henne en mail på Frk.Fryd@mail-online.dk, så får du sikkert en invitasjon. Tror ikke hun er vansklig sånn;) Hun har nettopp åpnet egen bloggbutikk der hun blant annet selger disse fantastisk kule putene!
Ta en kikk innom

Tusen, tusen takk Maria!! Det var så altfor mye..

Puta har allerede fått sin faste plass i sommerhusstua, men den skal helt klart bli med hjem til høsten:)

I samme pakke fikk Hannah to halskjeder datteren til Maria, Andrea, hun hadde laget også en flott tegning av en katt og tre myggestikk:). Kjedene ble tatt i bruk med en gang
Tusen takk til Andrea fra Hannah!!
I julegave fikk mannen min og jeg flere gavekort til samme stedet, og av den grunn at vi har bodd på andre siden av atlanteren har vi ( dvs jeg..) ikke fått brukt det enda. Men i dag svidde jeg av nesten alt:) Deilig å shoppe mange dyre ting uten å bruke penger:D Dvs kjøpe ting jeg nok aldri hadde kjøpt hadde jeg ikke hatt gavekort der. En av tingene jeg kjøpte var en plast"rye" til kjøkkenet. Så nå er kjøkkenet virkelig en fargeklatt i sommerhuset!Og denne marimekko kjølebagen kjøpte jeg, og når de hadde makne servietter så måtte jeg jo ha et par av de også. Så den neste strandturen nå blir bra:) Og forhåpentligvis blir det i morgen..

8 kommentarer:

Unknown sa...

Næææ så heldig du er!! Å jeg digger de putene hun lager med slike broderier på...! Den passet jo kjempegodt hos deg :) Og så fint det ble med matten, skikkelig glad-kjøkken! Og heldige Hannah var som fikk slik et fint kjede fra Andrea :) Håper på godvær her i morgen også, fikk en liten smakebit i dag, hurra! Ha en fortsatt fin kveld :) Klem

borghild sa...

Så kul pute!! Og rya var også kjempefin! Det er så herlig og forfriskende å kikke innom bloggen din, jeg fryder meg over hver fargeklatt!!:-) Vi har også Nespresso-maskin og steamer, og det var et genialt kjøp!! Den gamle kaffemaskinen vår var monterstor og brukte nesten 20 minutter på å 'varme opp'. Hvem har tid til det, da, når en skal på jobb?? Hva skal du forresten selge i butikken din, er jo kjempenyskjerrig??:-) Klem B:-)

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Åhh så søt pute. Gøy for frk.Fryd med den nye butikken, masse koselig . Tenker Andrea ble glad for kjedet.
Ha en herlig sommer uke, og hils Andrea og si hun er så søt! :o)))
Klem

alvorada sa...

Fantastisk rye! Vil ha vil ha vil ha!!! :) Og så på det herlige kjøkkengulvet ditt da, -PERFEKT! Virkelig helt utrolig kult.

Kjempefin pute også, skal sjekke ut nettbutikken til denne frøken fryd med det samme

Mitt hvite hus sa...

Så heldig du er, den var kjempefin den puten. Jeg digget kjøkkenet ditt også .Et kjøkken å bli glad i:=)

Ha en fin kveld
Klem Kerstin

Ninas Lounge sa...

Så fin pute, tror jeg må sende henne en mail og bstille meg en pute. Dere koser dere vel hjemme igjen i gamlelandet, planer om butikk og greier. Så spennende, hvor i landet bor dere og som du vil starte opp? Du har en fin stil så det blir en stilig butikk kan jeg tenke meg. God sommer videre! God klem.

Prinsesse Elin sa...

Så flott pute. Å helt deg. Den er kallfin. Her blogges det samtidig jeg maler og prøver å holde et lite øye med wallander på tv. Kvinner kan flere ting på en gang...he he

Maria sa...

Hvor er jeg glad for, at du blev glad for puden. Jeg tænkte den var noget for dig, og ramte vist plet der :-)

Tæppet i køkkenet er lige min smag også. Dejlige farver :-)
Altså... det er alt du viser jo !

klem