tirsdag 1. juli 2008

Mine nye, gamle kofferter:)

jeg fant disse koffertene på et loppemarked for en tid tilbake. Om noen husker det, så er det de samme koffertene som gikk rett i dusjen i det de kom inn døra:)
Det hjalp desverre ikke med såpe og vann, de luktet ikke særlig godt, og foret var flekkete og hullete. Så jeg gav dem opp en stund. Det som har vært greit med pakkingen og ryddingen i det siste har vært at jeg har fått fullført en del prosjekter. Blant annet disse, hadde ikke hjerte til å kaste dem..

Vet ikke helt hva jeg skal bruke dem til enda, men blir nok til oppbevaring av et eller annet tenker jeg. Pakket dem i samme eske som alle boksene mine ( skulle gjerne kunne si at boksene på bilde er de eneste jeg har..., men nei..) så da satt jeg rett og slett noen av boksene oppi koffertene. Den grønne kofferten har bare tebokser, den andre masse forskjellige.Og her et lite blikk på hvordan de så ut før "forvandlingen". Ja, den blå er allerede "strippa" her

Under foret var det masse gamle aviser, så ikke noe årstall, men regner med 50 - 60 tallet.
Jeg skrapet av det jeg kunne så malte jeg dem inni. Tenkte på å lime noen bånd inni også, evnt klistremerker e.l , men det får bli senere

Og her min lille hjelper i full sving, hun EEEEELSKER å male sier hun :)

5 kommentarer:

Storeflittig sa...

mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmums!

jeg ser etter kofferter i AKKURAT den fargen. fins de i loppisnorge? ikke som jeg har sett i alle fall.. er de kjøpt i uniten?

elsker boksene dine også. herlig innlegg du!

alvorada sa...

Åh, så mange fine te-bokser du har!! 100% FANTASTISKE!
Ja, og koffertene var selvfølgelig også helt herlige. Liker stilen din så utrolig godt, tror faktisk ikke du har hatt et eneste innlegg som jeg ikke har falt fullstendig for :) Har en følelse av at butikken din kommer til å bli en vinner når du kommer så langt. Krysser fingrene for at alt løser seg med lokaler!

Ragna sa...

Det var smart! Har masse gamle kofferter selv men har ikke tenkt på å male dem inni :-)

Maria / Frøken Fryd sa...

Hi hi, du HAR mange bokse ja. Men sådanne kan man aldrig få for mange af heller ;-)
De er alle som een flotte. Hvordan skal du "have dem". Skal de feks udstilles i et skab, eller har du dem rundt omkring til opbevaring ?

Kofferterne er bare super, sådanne har jeg aldrig faldet over på markeder, med mindre de har været helt hæslige. Der har du været heldig, og smart ide med at male dem.

Godt du fandt ud af det med linket, som du siger, når bare man ved det, kan man jo sagtens, ha ha.

Klem Maria

Hespe sa...

Wow - skal si du har mange flotte bokser, og dette var bare et lite utvalg...??!!
Gøy med de gamle koffertene også.

Strålende dag videre til deg!!

Klem:o)