fredag 4. juli 2008

Litt forskjellig på "amerikas bursdag"

I dag er det 4 juli, og "full fest" her i usa. Amerikas bursdag og nyttårsaften på en gang som Hannah sier. Nå er frokosten inntatt og vi skal snart til byen å se på parade, på skattejakt og sikkert en masse annet som skjer. Og kanskje vi også klarer å holde oss våkne til fyrverkeriet i kveld..her er et par skjerf/ skjal jeg har strikket i vår. Det finnes så mye nydelige garn. Og siden jeg er litt "lat" på strikkefronten så passer det veldig greit med skjerf. Greit å strikke mens jeg ser på tv, og da helst HGTV ( Home & Garden TV... kommer til å savne å ha en egen interiørkanal med interessante programmer 24 timer i døgnet..)Nå har vi nettopp ringt å flytta flybilletten... så vi reiser hjem på tirsdag isteden for onsdag... jeg kjenner sommerfuglene i magen godt nå!

4 kommentarer:

tinemor sa...

SIkkert mye som skjer rundt dere i dag ja. Amerika er jo stor på feiring.
Lekkre sjal du har strikket!
Her hos oss er det skikkelig varmt om dagen.
Velkommen hjem til Norge på tirsdag!
Og riktig god helg!

Maria sa...

Tillykke med fejringsdagen, herligt i når at få den med.

Uhhh, Tove !!! Tirsdag, DET er jo stort altså. Får helt sommerfugle i maven på dine vegne. Glæder mig så meget til at se en masse billeder fra Norge også, og glæder mig over fortsat at "følge dig".

Stort klem Maria

Anna Lisa sa...

Sikkert storfeiring når USA feirar dag ja:) Kan tenke meg det er ein opplevelse å sjå paraden og folkelivet. Dokke er heldige som får oppleve slikt.
Vi har hatt feiring her i dag vi også...Tuva`s forsinka 3 års dag. Været var nydeleg og vi dekka på i hagen og barna storkosa seg. Dei voksne også faktisk :)
Ja...deilig med sommar:)

Stilig skjerf...Kjenner eg savna å ikkje ha tida til å strikke..Har kjøpt ny tråd..men får dessverre aldri tid til åsette meg ned å begynne...men det kjem..
Ha ei fin helg!!
Klem

alvorada sa...

Må si du imponerer med denne produktiviteten din! SÅ mye flott du har fått strikket og heklet deg. Jeg skal snart hjem til mamma på ferie, og har store planer om å gå litt husmorskole hos henne og prøve å knekke heklekoden! Følg med i neste episode... :)