mandag 21. juli 2008

Litt av hvert på en sommermandag :)

Dagene bare fyker avsted, det er så deilig med sommer og å være i sommerhuset.

Og nå skal det komme sommervær også:D


Her et par bilder fra gangen i sommerhuset.Hannah storkoser seg med sommerferie hun også. Hun har flere venninner på samme alder her i byen som hun treffer hver sommer.Et par bilder fra rommet hennes her. Etter dagesvis med vennebesøk er det ikke akkuratt ryddig der inne..:)I forrige uke var fetteren til Hannah en uke her i byen, og de lekte sammen fra morgen til kveld, nesten hver dag. I stua har vi en kurv med playmo som blir flittig brukt.

Etter startvansker er heldigvis båten vår i "full drift" igjen, og vi er ute i skjærgården uansett vær.

Rart hvor morsomt det kan være å kaste steiner...

Nordens største asp er på jomfruland, og de to små brukte laang tid på å prøve å klatre opp..:)
Var litt for sen på avtrekkern her, men det ble et morsomt bilde:)
I dag har jeg også vært en tur i hjembyen vår. For å se på lokale til butikken min ( MIDT i byen :D ). Om et par dager signerer vi kanskje leiekontrakten... er så gøy og skummelt på en gang. Kan virkelig snakke om sommerfugler i magen nå!! Tok en masse bilder fra lokalet, og måtte bare vise dere dette kule gamle skiltet som henger på døra:)


8 kommentarer:

alvorada sa...

STILIG skilt! :) Og jeg digger stuebildene i forrige innlegg. Vi har faktisk helt prikk likt settebord som sofabord vi også! Smart når man har liten plass, og så er de jo utrolig kule. Men vi har nok vært litt uforsiktige med vårt, for det har blitt fullt av flekker og stygge ringer. Rop ut dersom du har gode tips for å fjerne slike merker! :)

Anita sa...

Sååå koselig det er i sommerhuset deres!! Jeg vil også ha noe sånt!!! Så spennende med butikk!! Skjønner at det kribler litt i magen..... Kos deg i sommeren!

Som mine dager er sa...

Fine sommerbilder du viser oss. Herlig når ungene koser seg utendørs.

Skal du starte butikk? Så heldig du er da! Hva skal du selge?

Marit

Marieinwonderland sa...

Så fint babushka- sengeteppe! Lykke til med butikken;) Liker veldig godt sommerhuset ditt.

Som mine dager er sa...

Ja nå ble ikke jeg lite misunnelig da!! Har en stor drøm om å kunne avluttet kontorlivet gjennom 23 år og arbeide med hobbyen min. Nemlig å starte en interiørbutikk hvor man kan - som du selv sier - kjøpe alt man selv ønsker å kjøpe. Men en dag, altså ... !

Du! Lykke til !!!

Klem.

Vakkert Liv sa...

Sommerhus.......det høres så koselig ut!!
Kunne tenkt meg både hytte på fjellet og et sommerhus. Må vel tippe lotto :)
Så spennende med egen butikk. Lykke til!!

frk.Kreativ sa...

Så koselig sommerhus! Skiltet på veggen var kult. Jeg er så glad i gamle emaljeskilt :) Spennende med den butikken,blir litt nysgjerrig nå.. Håper å få se og høre mer om den. Ha en fin dag!

Prinsesse Elin sa...

Nydelig jenterom...dette er ikke rotete i forhåld til prinsessa sitt. Til og med mormora var etter henne om hun kansje ikke burde hatt ryddet litt tidligere i sommer. Nå er alt på g. men det er desverre ikke prinsessa fortjeneste. he he. Kos deg. Klem:O)