fredag 4. juli 2008

Fredag og fri:)I dag er det 4 juli, og amerikas nasjonaldag. Derfor dro vi ned til byen ( vi bor jo forsåvidt midt i byen, men selve Boston sentrum mener jeg..). Og det er deilig å ha med seg en kakao på trikken:)Det var masse forskjellig som skjedde rundt omkring, men ingen parade som vi hadde trodd. Hele rådhusplassen var fylt med firmaer som "reklamerte" ved å gi smaksprøver og konkurranser o.l Så vi fikk smakt på mye rart, og Hannah klarte å kaste erteposer oppi en boks og vant en t- skjorte, noe hun ble veeldig stolt av:D

På bilde under poserer hun med en levende mobiltelefon.. Hun har blitt litt amerikansk av seg på den måten, amerikanere er nemlig veldig til å posere når de skal bli tatt bilde av.Det gamle rådhuset, en flott gammel bygning, som nå ligger omkranset av skyskrapere!
Desverre har det ikke vært så altfor varmt i dag, men vasse det kan man likevel, i den store vassedammen (den heter faktisk det!)


Og selv om hun bare skulle vasse så ble buksa klissvåt, og jeg måtte løpe til H&M å kjøpe en ny kjole.., det er vel det man kan kalle flaks i uflaks

I samme park som vassedammen kryr det av ekorn, dvs det er i det hele tatt veldig masse ekorn overalt her. Vi har to ekorn som bor i bakgården vår og de ser jeg nesten hver dag:) I dag hadde vi flaks å traff et nesten tamt ekorn. Hadde ikke Hannah blitt "nervøs" å kastet maten til den, hadde den kommet å spist av hånden hennes:)


Jeg måtte bare ta bilde av denne døra, kjempestilig var den:D

Vi spiste middag i byen også, og Hannah turde endelig å smake på clam chowder med oyster crackers.( musling suppe som er veldig typisk for østkysten) Og hun syntes den var kjempegod, bare synd hun oppdaget det fire dager før vi skal hjem..


Og dessert måtte vi også ha i dag. Da Hannah hørte at de hadde Straberry shortcake MÅTTE hun ha det. Strawberry shortcake er nemlig det amerikanske navnet på jordbær Mathilde ... for de som er bevandret i barnetv verden:) Men det var visst ikke så godt så hun hjalp meg med sjokolademoussen min isteden...
Og så var det over på shopping...


Som tidligere nevnt... notatbøker får jeg aldri nok av..Et nytt gulvteppe til å ta med hjem har jeg også fått kjøpt meg, dette skal jeg ha i den grønne stua mi. Jeg har nemlig en stue til hver farge.... ehh, nei det har jeg selfølgelig ikke, men tv/ spill stua/ kontoret går hovedsalklig i grønt. Og jeg håper dette teppet kommer til å passe perfekt:)

En flott, varm helg ønskes til de som er innom:)

8 kommentarer:

Anonym sa...

Så härliga böcker och anteckningsböcker! OCH den dörren var cool! Hur stressigt och pirrigt är det nu på en skala 1-10??? ;D

Hulda sa...

Så mange fine bilder fra nasjonaldagen! Flott kjole jenta di har. :) De notatbøkene var virkelig fine! Søte motiver.

prinsesselinn sa...

å så søt hun var med kakaoen,
kjempefint bilde :-)
og på det med mobiltelefonen ser det nesten ut som om hun styrer mobiltelefonens hånd med tråen fra ballongen;-)
Ha en fin helg.

Anonym sa...

Vilken snygg dörr, och vilka böcker. Att böcker är så billiga i USA, här är de ju svin dyra, även på rea tycker jag! Gulvteppe, kan det vara matta på svenska, ja, ja, snygg var den iaf och grön! :-)

Ann Helen sa...

Nå er dere vel snart hjemme nå? Guri, så spennende, og sikkert litt rart for Hannah også? Ser ut som dere har hatt en opplevelsesrik tid over there!
Fine bilder som alltid:)

Mitt hvite hus sa...

Så masse flotte bilder du har tatt, Herlig med en vassedam da:=) Kjempekos med nye bøker:=)
Ha en fin tur hjem igjen:=)

Klem Kerstin

Maria sa...

Sikke dejlige stemningsbilleder.

Jeg er bare en snartur indenom, ville bare sige hej :-)

Klem Maria

Anonym sa...

Ser ut som dere har hatt en deilig dag, 4. juli. (Begynner jo å bli noen dager siden, men jeg henger ikke helt med i i bloggeverden nå i sommervarmen) De bøkene fra shoppingrunden så kjempe spennende ut. Og stilige notatbøker as always :) Når har du så mange at dine tipp tipp tipp oldebarn kommer garantert til å kunne arve minst 10 hver :D hehe.. men kjekt å ha det er det jo. Iallfall når de er så fine.

Nå nærmer det seg vel veldig hjemreise. Gleder meg til å se bildet av den containeren din som du skal pakke i. Der er det nok mange herligheter. Du får nyte de siste dagene der borte. Klems Miriam :)