søndag 27. juli 2008

Barnslige dager

For et deilig sommervær vi har om dagen!!!
Vi koser oss på stranda dagen lang. Vi bygger sandslott ( som på bilde over, med en jesus action figur fra usa på toppen..hihi) , tegner, smører oss med solkrem, fanger krabber, og alt som hører til når man har en fireåring:) Ikke minst bader vi masse, Hannah øver nå iherdig på å svømme, men den som har tilbragt mest tid i vannet i dag er meg...

Dette er perfekte sommerdager når man er barn. Men når kvelden nærmer seg er det deilig å ha med en venninne hjem og leke på rommet sitt i sommerhuset også. ( Selv om jeg må innrømme de ikke er stort der inne, de leker mest i stua...) I kveld fikk jeg tatt noen bilder fra rommet hennes.

Se på denne kule "huska" til dokka!
Tanta til mannen min syr utrolig mye flott til Hannahs dokker:DTok et par bilder på storebrors rom også, men det er egentlig veldig tomt. Han har aldri tid til å være her ( Han har en bestefar, mammans hans sin pappa, som har en flott hytte/ sted på en øy..mye morsommere å være der....) og når han er her har han med en kamerat, og da blir det fullt av madrasser og bager der inne...

Men har malt senga hans og pyntet litt i den ene vinduskarmen iallefall
Håper alle nyter de deilige sommerdagene!!

11 kommentarer:

Mitt hvite hus sa...

Heisan :=)

Herlige sommerbilder du har tatt. Klerer å fange nuet. Sandslott... den tid er forbi med mine barn:=) Men koselig var det når vi lagde det i sanden:=)

Ha en fin dag :=)
Klem

Vakkert Liv sa...

Deilige bilder!!
Storkoser meg når vi er på stranden og samler skjell, krabber og bygger sandslott. Og om kvelden er det deilig å la freden senke seg og bare nyte roen.

Bo med Lena sa...

Nå er det lenge siden jeg har vært her (og hos alle andre for den saks skyld=ferie). Har sittet og skrollet meg laaangt nedover her. Så herlig feriliv! Har dere sommerhus på Jomfruland? Ser ut som om mange bildene er derfra..:) Vi var innom der her om dagen... så deilig!

Her fartes det mye rundt i skjærgården om dagen. Det er jo bare helt nydelig!!

Hvordan går det med butikkstart? Så litt lenger ned her at du skulle i møtet om lokaler. HVA, HVOR osv...?? Fortell!!

Og fortsatt god sommer!!

Synnøve sa...

Åh, så deilig... Nå er det skikkelig sommer! Vi er også og bader dagen lang, kunne sikkert vært på stranda her til langt på kveld :) Så fint rom, likte godt kommoden med kurvskuffer, og ikke minst de små buddhafigurene! De var helt utrolig kule, hvor har du fått tak i dem mon tro? Kos dere videre i varmen, klem :)

borghild sa...

Herlige strandbilder, der har vi også vært i dag, og tatt med oss en del sand hjem også...:-S Men nå koser vi oss inne, og det er heldigvis blitt litt svalere:-) Klem B:-)

Maria sa...

Skøøønt med strandture. Vi har også været afsted idag på stranden. Jeg smører Andrea som bare det, smører mandens ryg som bare det... Glemmer bare mig selv... Av min ryg nu :-(

Dejlige billeder, og kult sandslot med jesusfigur, ha ha ha

Klem.

Minime sa...

Ja, vi har også hatt et herlig vær og nyti det. Vi var i Sverige og var på stranda hver dag og bada. deilig i den varmen. Jeg har bada like mye som unga. 6-åringen har øvd seg på å svømme. Ha en fortsatt fin sommer.

Tara sa...

så deilige sommerdager dere har:)
og tenk å få sove i lilla seng...for en lykke!!!

Kardemomme sa...

Lekre bilder fra rommet til datteren din! Likte veldig godt den lilla senga og gule lampa sammen..Ser ut som om dere nyter sommeren med sandslott og jesusfigur haha!!!!

Anna Lisa sa...

Du har så mykje fint å vise fram. Kosar meg masse å sjå i bloggen din. Skulle bare ønske eg hadde meir tid til blogging og lesing...men med lille Tryggve blir dagane litt travlare.
Og etter ferien har vi bare hatt besøk av tilreisande kvar dag, så tida har eg brukt til matlaging og rydding...i varmen...men det er koselig med besøk av venner/slekt man treffer sjelden.
Ha en fin kveld.
Håpa du kosa deg
Klem

Anonym sa...

Jeg må si jeg falt for Jesus og hesten og oksen på toppen av sandslottet! For en oppfinnsomhet. Fabelaktig.