tirsdag 15. juli 2008

Barnerom

Når man er 4 1/2 år kan det å komme hjem til rommet sitt etter ett år sammenlignes med juleaften. Hun leker og leker på rommet sitt, gjensynsgleden er stor:)


Da vi flyttet inn for fire år siden var Hannah bare en baby og rommet hennes innredet etter det. Så det var creme/ hvitt og rosa som gjaldt. Jeg fant ingen fine lamper så jeg lagde en istede. Kjøpte en lampe"del", tynn ståltråd og en masse perler o.l Og slik ble resultatet..


Lampa henger der enda den, selv om den ikke passer helt inn det lille "fargeriket" hun leker/ sover i nå:)Et sengeteppe jeg strikket i Boston har kommet på senga hennes, og det ble akkuratt som jeg hadde sett for meg:)

Bamsen er et loppefunn. Husker jeg hadde en slik når jeg var liten som jeg tror jeg var veldig glad i, så når jeg så en og i tillegg i rosa klarte jeg ikke la være. Hannah likte den heldigvis!


8 kommentarer:

Krusedull sa...

Du skaper så fine rom! Så koselig med bokhylla på rosa barnevegg! Takk for godt, og innholdsrikt Londontips! Jeg gelder meg! Ha gode dager du også!

Aina sa...

Borte bra men hjemme best, passer for liten og stor:0)
Kjempekoselig rom å komme hjem til så jeg skjønner henne, den bamsen husker jeg også, hadde den ikke selv men noen venninner.

Ha en fin tirsdag!
Klem fra Aina.

Anonym sa...

Vilka härliga lila väggar! Den virkade(stickade?) filten är superfin! Och vad ovanligt med en rosa Monchichi!

Solveig sa...

Hei, og velkommen hjem! vet det er litt snålt, men syns det er så hyggelig at du har kommet hjem til norge, hihi!

supersorry jeg ikke har vært innom på en stund, her er det feriemodus, og bloggings mest av det "nødvendige" slaget inne på nib.

for noen superherlige innlegg du har lagt ut i det siste! jeg skal kose meg her inne en stund nå, så raskt bordet du har lakket. LEKKERT!

Solveig sa...

nå har jeg fått oppdatert meg litt:) gratulerer så mye med bryllupsdag! kanskje vi får se hodet over den fantastiske brudekjolen en gang?

håper båten er på sjøen, at bursdagsfesten ble bra, og at hanna fortsetter å elske rommet sitt:)

kjempefin lampe du laget, jeg syns den er fantastisk, ikke ta den ned:):)

kupp du gjorde med det lauriztbordet.. trodde de bare hadde superdyre ting der, så er skjeldent innom. lister meg inn der nå:)

Maria sa...

Sikke en fin lampe du har lavet til Hannah for længe siden. Den skal da bestemt blive hængende. Kan sagtens gå i alle farverne. Det er en dejlig historie bag den.

Og i det hele taget, sikke en herligt rum hun har. Tallerkenhylden med bøgerne er jo bare et hit. Og sengetæppet du lavede passer perfekt!

Klem Maria

Anna Lisa sa...

Utrolig nydelig taklampe!!

Velkommen tilbake!! Eg har ikkje fått med meg at du er tilbake på blogg. Eg har det ganske travelt for tida, og rekker sjelden innom andre blogger. Synd, for eg savna mange.
Men nå drar vi på en liten ferie ned til lillehamer og hunderfossen.
God sommar!!
Klem

frk.Kreativ sa...

Sengeteppet var veldig fint. Lampa også synes jeg! Artig.. Ha en fin kveld.