onsdag 2. juli 2008

Badet/ badene våre

Satt å kikket på bilder hjemmefra, og fant disse bildene fra badet vårt. Og igjen.... disse bildene er ikke "bloggisfisert", så dette er den "brutale virkelighet":)
Vi kjøpte huset vårt for fem år siden, og brukte 8 måneder på å pusse opp hele huset ( utenom denne lille delen av stua....). Så alt er nytt:) eller "bare" fem år gammelt iallefall. Benken på bildet over har jeg tegnet selv, dvs hadde sett noe lignende i et blad en gang. Jeg valgte å lage både badet og "vaskerommet" ( vaskerom der det er toalett, vask og dusj også) i første etasje i svart og hvitt. Jeg har sett så mange flotte bad med litt beige fliser, diverse mønster, ja i det hele tatt nydelige bad. Men tenkte som så at med svarte og hvite bad kan jeg lettere forandre med tilbehør alt ettersom:) De første årene var det kun blått og hvitt på badet ( og forsåvidt i resten av huset..) men nå er det farger som gjelder her..


Det er på dette badet og Hannahs rom fargene har fått ta overhånd. og denne hylla eller dette hjørnet er problemområdet på badet... Vet ikke helt hva jeg skal gjøre her, men noe blir det om det bare er å male hylla.. Håper å få gjort noe her i løpet av høsten.Og her er dusj forhenget og opphenget jeg har her i Boston. Det må nok bli med hjem? Det er fra interiørserien til Rachel Ashwell hos Target. ( sikkert feil stavet, men hun shabby chic "dama")
Måtte ta et bilde av badeskapet her også. ( Før jeg skal pakke det... det er vel det jeg egentlig burde gjort nå, isteden for å sitte her..)Når man bor i en leilighet man egentlig ikke kan gjøre stort i, er det detaljene som teller... som inni badeskapet, hihi
Og her et lite glimt av badet vårt i sommerhuset. Mer kommer om et par uker:)Vet ikke om det er den intense varmen her som gjorde at jeg måtte lage et baderomsinnlegg...

Varmt er det iallefall... og iskaldt i vannet...

Men nå er vi hjemme om EN UKE!!!

12 kommentarer:

Prinsesse Elin sa...

Herlig bad og herlig at dere er hjemme om en uke. Ha en Herlig dag:O)

Anonym sa...

Vilket fint badrum! åh de där duschdrapperiringarna från Rachel´s var supersöta

Maria sa...

Sikke fine badeværelser !

Enig med dig i de sorte/hvide. Der kan du jo forandre efter humør. Stiligt bord med vaskene "stående" oppepå.

Og sikkke en badeforhæng, og ophæng. Wau, DET skal du da bestemt have med hjem.

Badekarret i hytten, nejmen altså !!! Lækker-lækker.

Ang reolen med håndklæder. Måske du kunne sy er forhæng og sætte fast på. Evt i "genemsigtigt" stof.
Hov, du bad faktisk ikke om råd, jeg bare gjorde det alligevel. Sorry.

EN lille uge, det er jo helt mavekriblende spændende. Skal du selv pakke alt, eller skal der blive noget tilbage i lejligheden til P. ?

KLEM.

mali-mo sa...

Herlige bad! Det der sommerhusbadet ditt kunne jeg overtatt på flekken! Vil du dele hvor du har funnet messingarmatur? Er på jakt etternemlig....

Her hos meg har det ikke vært tid til blogging noen dager, fullt kjør på jobb og jeg angrer som en HUND på t jeg sa ja til å jobbe hele uken..bare to dager til...så er det ferie!

Du spurte om ferie, og jeg har altså siste arbeidsdag fredag (HURRA!!!) og så er det en snartur på hytten før vi drar på en liten blitur uti neste uke. Tenkte oss å kjøre til Telemark, deretter Kristiansand og tilbake via Stavanger. Ingen hotell bestil-alt tas på sparket ;) Har noen nieser som skal bli med oss et stykke på veien, så det blir nok moro med full bil og bilsyke småjenter, hæææhææ ;)

Satser på knallvær!!!!

Lykke til med pakkingen! Klem fra meg ;)

silje-sin sa...

Så kjempefint og personlig bad! Og herlig med farger!! Det er sånn her i huset også, at jeg har mye farger på badene. Der er liksom alt lov:) Er lenge siden jeg har vært innom her nå! Så moro at du snart flytter hjem hit igjen:) Har dere leid ut huset mens dere har vært vekk? Festlig at du har jobbet i blomsterbutikken på hovengasenteret tidligere! Der handler jeg endel. Innså faktisk i går hvor mye jeg handler der, for jeg var på Herkules, og passerte en av de som jobber i butikken på Hovengasenteret, og hun hilste på meg.. Kjøper jo mye blomster, men synes kvaliteten på Hovengasenteret kan være dårlig. Liker best mester grønn. men nok om det:) Her har endelig sommeren kommet tilbake, deilig! Vi har snart sommerferie, og det skal bli godt! Etter det begynner jeg å jobbe, huff.. men sånn er det bare. Nyt de siste dagene "over there"! klem fra silje.

fru vims sa...

tusen takk, søte deg, for award! :)
veldig hyggelig å få :D

mye fint du har bilde av her nå, som vanlig. utrolig stilig dusjforheng! jeg hater dusjforheng, er stor fan av dusjkabinett, men det der var jo stilig :)

så moro at du kommer hjem om ei uke, nesten så jeg gleder meg litt jeg også. sånn litt ekstra for deg :)

så et program på nrk i sta, kaoskontroll, var ei dame som hadde et amerikarom, det var sykt rotete, men hun hadde mange skatter. da tenkte jeg på deg, ikke pga rotet,hehe, men alle skattene som du finner, i amerika, og som du skal ta med deg tilbake til Norge. :)

god klem

mali-mo sa...

Haaha, takker for de ironiske masselykketilkommentarene om bilturen du... ;) Men jeg er litt forberedt..vi har dvd og har investert i en ny utgave av teletubbiene ;)

borghild sa...

Så stilig bad med all mosaikken!! Likte godt formen på vaskene også, og dusjforhenget var jo bare superfint! Kan tenke meg du gleder deg til å komme hjem nå, og når containeren kommer blir det vel som julaften?? Det hadde iallfall jeg syntes, for du har jo kjøpt så mye fint, og ofte glemmer man jo litt hva man har også...:-) Kos dere de siste dagene! Klem B:-)

Anonym sa...

Knall stilig benk til vaskene du hadde tegnet. Og jeg må si at skulle jeg hatt dusjforheng kunne jeg flydd langt for å få det du har ;)
Så bildet av huset ditt her i Norge i margen på bloggen. Ser jo helt herlig ut. Gleder meg til å se det fylles opp med alle de deilige amerikatingene dine!!
Lykke til videre med pakking.
Klems Miriam

Unknown sa...

Åh tenk, bare en uke igjen...! :) Så fint baderom, og det forhenget bør jo bli med tilbake ja ;) Og badekaret fra sommerhuset er jo sååå flott, et slik jeg drømmer om, sukk...
Jeg koser meg veldig med nettbutikken, og det går bra, med tanke på at ikke så mange vet om den enda...! (bortsett fra noen her i blogglandia så klart ;) Så jeg skal annonsere litt fremover, blir spennende å se om dette er noe å satse på! Jeg hadde også litt betenkeligheter så klart, "hva om det ikke går, etc", men jeg kunne nesten ikke la være å gjøre noe som jeg har hatt så utrolig lyst til å prøve ut... Og da har jeg i hvert fall prøvd! Sånn blir det nok med deg også tror jeg, tenk om du aldri prøver, så får du aldri vite om det hadde gått strålende! Tror du kommer til å angre mer om du IKKE gjør det... Jeg angrer i hvert fall ikke ;) Kos deg din siste uke i the US!! Klem Synnøve :)

Anonym sa...

Synes dere har et nydelig bad!
Jeg tenkte også på forheng ved de umalte hyllene. De blir helt sikkert fine når du får malt dem også:)

Hilsen fra
Karianne

Anonym sa...

Åh, man känner hemlängtanspirret ända hit! Jag förstår att du längtar hem till det fantastiska huset! Badrummet är ju så fint och tänk bara att måla hyllan ljusturkos till exempel, vilket lyft. Det är skönt att se att det är fler som har "problemområden"!
;D
Har läst ikapp och mumsat i mig loppisbilder och fått fina idéer med gamla resväskor! Och vilka underbara boktips! Flea Market har jag och den är mysig. Älskar din blogg! Lycka till med hemflyttandet! Pirrpirr!