søndag 15. juni 2008

vel overstått helg:)Da var helgen over allerede, men vi har fått gjort masse. Fredag kveld hentet vi mamma på flyplassen, lørdag koste vi oss hjemme og i nabolaget på dagen. Og på kvelden var mannen min og jeg ute på byen! I dag har vi også fått gjort litt, på tross av at formen ikke har vært den beste..
Bilde ovenfor er fra byturen vår. Vi startet klokka fem med å spise middag og dele en flaske vin på en uteresturant i Cambridge. Etter det dro vi til en dessert resturant og fikk i oss enorme mengder kalorier:) Så bar det avsted til en av byens høyeste skyskrapere der det er en resturant og bar. Bilde av min duggfriske cosmopolitan er derfra;) Kjempeflott å sitte å se utover byen, og alle lysene. Høydeskrekken var dempet litt av alkohol..., her er det ingen drinker som bare har to cl som i Norge... Men ikke minst var det kjempedeilig å ha en "voksenkveld" sammen bare vi to, og å få oppleve Boston "by night".

I dag har det vært flaggdag med parade rett utenfor hos oss. Det var mange brannbiler, folk utkledd i borgerkrigskostymer og korps. Veldig morsomt å se, og ikke minst syntes Hannah det var spennende.


Etter paraden dro vi til museum of science, vi måtte ha med mormor i sommerfuglrommet:) Et lite rom fullt av sommerfugler. Man har selfølgelig ikke lov til å prøve å ta på dem, men de kommer å setter seg på en gankse ofte, og ikke minst er sommerfugler utrolig vakre.


Når vi har besøk må vi alltid ha hummer. Og den beste hummeren kjøpes i Chinatown.
Og på denne kinesiske butikken har de alt fra "porkbelly" i kjøttdisken ( og en veldig mye annet vi sjelden tenker på som mat.., mao veldig eksotisk:) ) til digre "bassenger" med levende fisk, og i dag hadde de til og med levende ål.... skikkelig ekkelt. Og ikke minst har de en masse kule tebokser, deilig godteri ( oversatt: godteri med kul emballasje..) osv osvNå skal jeg straks sove, er ganske sliten... ( selvforskyldt..:) )
Og i morgen begynner en ny uke :)
9 kommentarer:

fru vims sa...

så stilig det heklateppet under her var! :) fint med ruter i forskjellige størrelser.

Og jeg kan tenke meg det er kos å ha mamma på besøk! Vi skal oppover til Trondheim i midten av juli for å besøke famile. Jeg gleder meg enormt!!

Selvfølgelig kan du stjele ideen min :) Jeg har ingen form for opphavsrett ;D

Jeg var å så sex and the city i går med et par venninner, der drakk de cosmopolitan. Jeg har ikke prøvd den ennå, men den ser så god ut... :D

Ønsker deg ei fin uke med mamman din.

Jeg skal på jobb nå, skal heldigvis i etterpålag etter en dåp i går så det begrenser seg til 11 timer på jobb i dag.... :s

Kommer sikkert til å bli så sliten at jeg blir syk etter denne uka.... men vi får håpe jeg klarer meg ;)Skal jo ikke klage, når jeg endelig har fått en bra jobb...


klem

Anna Lisa sa...

Så masse kjekt dokke har gjort på i helga!!

Pleddet i innlegget nedom var nydelig!!
Sjønne fargar!!
Ønska deg ei fin ny veke.
Klem

Synnøve sa...

Så koselig, høres ut som dere har hatt en bra helg, kjekt med barnevakt :) Jeg drakk også Cosmopolitans i helgen, etter at jeg og en venninne var på kino og så Sex and the city-filmen, hihi... Og så flott teppet ditt var under her! Herlige farger, og så ble det ekstra spesielt med lapper i forskjellige størrelser. Og likte godt den tatoveringsboken din, den kunne jeg tenkt meg å bla i... Har også en selv, og lurer på å få en til, må bare finne den rette ;) Ha en fin uke! Synnøve

Magny sa...

så gøyt da... var i usa en gang og opplevde 4. juli,- parader DET kan amerikanerne...
klemmmmsss

Maria / Frøken Fryd sa...

Sikke en parade, pomp og blæst, hi hi. Ser spændende ud, og specielt for Hannah ja.

Sådan en cosmo. har jeg aldrig smagt, men som inkarneret SATC fan er det jo en skam ikke at have smagt den i det mindste. Det må jeg gøre !
Lyder skønt med en aften ude, dig og manden alene. Og skønt med besøg af din mor. Hun kommer vist ofte på besøg, hvor må det være godt for jer alle *smil*.

Må lige kommentere på det første billede du viser. Sikke en fed sammensætning af ting og farver. Mums.

Ha en god uge,
klem Maria.

mali-mo sa...

Åh, misunner deg den voksen-kvelden på byn, det hørtes herlig ut. Kan tenke meg at formen ikke ble den beste dagen etter da hehe.

Koselig med mamma-bersøk kan jeg tenke meg. Mine foreldre bor på hytten vår halve året, så mamma jente som jeg er synes jeg det blir litt stusslig. Men min er iallfall i samme landet! Kos deg med besøket!

Bo med barn sa...

Høres helt herlig ut med voksen-helg! Virker som dere hadde det kjempekoselig:) Viktig med bare kjærstetid også.

Ønsker dere en flott uke. Koselig med mormor på besøk da:)

Maria / Frøken Fryd sa...

Hej Tove.

Jeg har lige sendt dig en mail....

TUSIND tak !!

Klem Maria

Miriam sa...

Så hyggelig å få din mor på besøk over there.. og hørtes deilig ut med en kveld ute bare du og mannen. På fredag kommer svigers her til oss, så vi kan få kommet oss ut en tur og feiret 4 års bryllupsdag. Det blir stas.

Du det var bare såå stilig det hekleteppet du har laget. Love it!
Og sånn en morro ide med ruter i forskjellige størrelser. Har så lyst til å lære meg å hekle. Tror det må bli mitt høsprosjekt å lære meg det. Hadde vært så deilig med et hekla teppe i sofen. Stod og så på et kjempe stilig et da jeg var innom Landstil på Moi med masse deilige farger, men det kosta 999 og det ble litt mye. Spesielt etter at vi akkurat hadde fått fartsbot og i tillegg hadde vært på IKEA ;) tror jeg heller prøver meg selv ei gang...

Ha ei flott uke videre!
klems Miriam