mandag 2. juni 2008

Rødt, og ting som burde vært rødeJeg har desverre ikke vært like glad i rødt bestandig, i allefall når det gjelder interiør og pyntegjenstander. MEEEEN smaken forandrer seg, heldigvis:) Det er en engelsk blogg som " vant meg over" for noen måneder siden, http://happylovesrosie.blogspot.com/ Hun bruker rødt på den mest fantastiske måte:)
Det er som sagt ikke mye rødt jeg har, men fant et par boller.. Og ikke minst eggeholderen min, som jeg syntes er utrolig kul! Det røde er en så frisk, flott kontrastfarge til pastellfarger. Jeg skal nok prøve å få mer rødt inn i huset hjemme etterhvert ja.Og til slutt et par ting som burde vært røde, dvs jeg trenger en rød også;)

Fluesoppene mine:)I morgen tidlig setter vi oss på toget til New York for en tre dagers tur!! ( Bestilte hotell og togbilletter i går kveld.., det er ingen som kan anklage oss for å ikke være impulsive i allefall...;) ) Det blir kanskje med et par røde ting hjem derfra også..
Vi har aldri vært i New york før så tips om hvilke steder vi burde dra til blir jeg veldig glad for:)

10 kommentarer:

Marianne sa...

ÅHHHH, så kult med tur til New York. Ønsker dere en riktig god tur og regner med at vi får se bilder : )
Hilsen Marianne

Maria / Frøken Fryd sa...

Sååååååå fedt !!! Jeg ville elske at komme til New York. Bare danse rundt, og forestille mig at være med i SATC, ha ha ha haaaaaa. Selviornien fejler i hvert fald ikke noget her ;-)

Rødt er fint, og fine røde detaljer du viser. Dine fluesopp... Hvad er det ? De er i hvert fald kule.

Ha en fænomenal god tur,
klem Maria.

silje-sin sa...

hei:) Rødt er kjempefint synes jeg, det skaper litt liv:) Problemet mitt er at jeg er like glad i rosa, så det gjelder å ikke blande for mye:) Mange fine ting du viste bilder av, eggholderen var kjempekul ja! Ha det supert i NY! Når kommer du tilbake til Norge da?:) klem fra silje.

micano sa...

Takk for hilsen på bloggen!! Det lappeteppet var utrolig flott!! Begynner å få lyst til å lage meg et slikt selv... :-)
Ha en deilig dag!

Anna Lisa sa...

Ja rødt kan også være sødt :)

God tur til New york!!
Det høres spennande ut!!
Klem

Storeflittig sa...

Gøy å se at vi lese mange av de samme bloggene ute i den store verden:)

Fluesoppene er ute av denne verden fantastisk kule!

Evami sa...

Så deilig å være impulsiv.... New York,så hærlig:)
Regner med at dere nyter av The big apple og atmosfæren der:)

HA en flott uke:) Klem Eva

Tone sa...

Håper du har hatt det topp i NY!!!
Koselige skåler og småtterier du viser her. Jeg har også fått mere sansen for rødt i det siste, selv om det har vært fy-fy noen år. Rart det der, hvordan det går i sirkler. Lappeteppet ditt var jo et kupp, kan ikke selge det, kan du skjønne. Jeg holder på med et hekleteppe nå, og det første som falt meg inn da jeg så ditt, var at det må ligge utrolig mange timer bak et slikt teppe... Da er det gøy at det kommer hjem til noen som setter pris på det :-) Og så var stigen din utrolig fin, blir sikkert fin med blomster på også. Jeg likte å lese om din og prinsessas lille ferd til barnehagen, veldig koselig lesning :-) Klem.

mali-mo sa...

God tur! Skal si dere farter! Må være kjekt å få sett seg litt rundt når dere først er i USA, såklart, heldige jenten.

Her er jeg hjemme igjen fra eksamen, og vet du, jeg tror denne gikk kjempebra! Satt og skrev som en gal i 6 timer, og kunne bare fortsatt og fortsatt. Det var full klaff på tema, så jeg var virkelig heldig. Gjenstår bare å se om min oppfatning stemmer overens med sensors hehe. Deilig å være ferdig!

Kjempefint porselen du viser. Blått er så fint sammen med rødt! Jeg bruker mye rosa og rødt sammen, både i klær og borddekking og syns de to er et radarpar innen farger.

Nå må jeg ut og kikke rundt i bloggene, godt å være tilbake hehe. Klem ;)

Drømmen om en eplehage sa...

Håper dere får noen supre dager i storbyen!
Rødt ja... Jeg har heller ikke noe særlig med røde ting som ikke er jul. Men det er gøy å se at andre får det til!

Ikke lenge til dere skal hjem nå nei... Sikkert ikke lett å skulle pakke ned "hele livet" sitt. Det viktigste har dere jo i hjertene deres, alle minnen fra tiden dere har fått ower there.

Riktig god helg!
klem