mandag 9. juni 2008

litt forskjellig på en veldig varm dag

Denne lite pene maskina har jeg vært avhengig av i dag..
Det er så varmt her, og jeg er ikke en stor fan av heteslag....nei, jeg liker meg rett og slett ikke når det er 34 grader mer eller mindre døgnet rundt og luftfuktigheten er så høy at man svetter selv om man sitter stille... Greit på en sydhavsøy, men ikke midt i byen..

Så takk og lov for aircondition.., men det er kun i det rommet maskina er det blir kaldere. I stua og på kjøkkenet er det som en bakeovn til tross for takvifter..

Mao har jeg tilbragt en del tid på de forskjellige soverommene i dag. Fått rydda masse, og lest masse. holder på med Stieg Larssons andre bok; jenta som lekte med ilden.. Til de som er glade i krim og ikke har lest disse bøkene...de har alt, spennende story.. bra hoved karakterer osv osv og bøkene er tjukke nok til at man kan dra de ut et par uker ( hvis man er flink å ikke leser hvert ledige øyeblikk;) ).


I denne varmen frister det heller ikke noe særlig med mat.. så i dag ble det en lett salat. Jeg syntes denne tunfisk salaten er kjempegod, det er bare pasta, tunfisk, rødløk og erter. Har bare litt pepper over, ingen dressing så det er magert i tillegg. ( Og for en som henger litt etter når det gjelder "bikinikroppen".. er det kjekt) Ikke minst er det veldig lettvint også. Pleier å lage en stor porsjon så jeg har både til kvelds og lunsj dagen etter. Veldig kjekk å ha med på jobb:)

Da jeg hentet Hannah i barnehagen gikk vi en annen vei hjem en vanlig. Og i et butikkvindu så jeg plutselig disse serviettene..fra Cath Kidston...snakk om å være påvirket av bloggingen:) For all del det er nydelige servietter og det er første gang jeg har sett noe fra C. K her, meeen jeg hadde i utgangspunktet ikke planlagt noe serviettkjøp i dag da:) Og når jeg først var innom fikk denne søte skriveboka også bli med ut. Jeg har en svakhet for slike bøker... som for så mye annet...., men den var fin da!


Den rosa kurven nedenfor kjøpte jeg for et par uker siden, sammen med kjede som henger ved siden av. Og mens jeg gikk rundt å kikket i butikken så jeg en pappeske med disse grønne småkurvene. Spurte hvor mye de kostet, og en ganske så sur dame.. fortalte at de var ikke til salg, det var noen kopper som hadde kommet pakket inn i dem. Åååå ja sa jeg å ble liksom stående å se.. ja, vil du ha en kanskje?, sa hun om mulig enda surere.. JA! Tusen takk sa jeg, og i ti minutter gikk jeg å prøvde å manne meg opp til å spørre om å kjøpe eller kanskje få flere.., men hun sure var den eneste på jobb og helt klart ferdig med "samtalen".... men skal gå innom en tur senere å se om noen andre er på jobb. Tenk om forskjellige kopper kommer i kurver i forskjellige farger med forskjellig fór... jeg kan rett og slett ikke glemme det, kurvene er altfor søte til det:)


"Bare MÅÅ ha flere, bare MÅ!!"


Vi har ikke noe som ligner på hage engang her vi bor nå ( og den vi har hjemme er nok ekstremt overgrodd...), men det er deilig å ligge i senga ved aircondition apparatet å lese om og se på andres hager og annet fint:) Lysestaken kjøpte jeg på loppemarkedet på søndag.Det jeg virkelig liker ved sommervarmen er at jeg kan gå med kjoler hele tiden. Selfølgelig kan jeg gå i kjoler ellers i året også, men det blir veldig sjelden til at jeg gjør det.
Også er det så mange flotte sommerkjoler å få tak i.


7 kommentarer:

prinsessa1976 sa...

Selv om det aldri er så varmt så klarer du både og spise og shoppe men ikke minst holde motet oppe. Du er flink. Her har det blitt en del kaldere og det er litt deilig. I dag er det en slik inne dag der jeg skal sy, henge opp gardiner og bake. Har fri i hele dag så jeg skal kose meg skikkelig:O)

Anita sa...

Lurt med litt kos, når det er så varmt!! Jeg var inne i hele går pga allergi, egentlig veldig deilig og unne seg en rolig dag foran pc'n tiltross for nydelig sommervær!! Nå skal jeg på puteshopping!! Kos deg videre i varmen!

Maria / Frøken Fryd sa...

Hejsa :-)

Det var da nogle utrolig flotte kjoler - lækkker-lækker !
Sådanne har jeg ikke set her.

Og alle dine fund... Jeg forstår du gik og siklet efter de kurve, du bare MÅ have flere ja! Den rosa kurv er også fin, og og og... hi hi.

Og inspireret af bloggverdenen det blir man unægteligt ja. Jeg har også fået mange ideer og tips ved at kige mig rundt. Nogen gange kan jeg næsten ønske at jeg ikke havde lukket min blogg, men samtidig har jeg også behov for at vide jeg kan skrive lige præcis det jeg har behov for uden at alle kan kigge med. Jeg kender et par stykker jeg ville være meget ked af at skulle snage i mit liv, og derfor blir det som det er nu i hvert fald. Hvem ved, måske jeg åbner den igen på et tidspunkt.

Her er det blevet overskyet idag. Vi venter regn, og det gør mig ikke noget. Haven trænger til det, og jeg selv er i humør til en indedag. Men synes nu mest det er lummert, så vi må se om der kommer mere end et par dråber.

Ha en god dag
klem Maria.

Anna Lisa sa...

Så masse fint du viser. Du har så mange flotte fargar rundt deg. Passar godt saman synes eg.
Håpar du ikkje smeltar heilt vekk i varmen. Drikk masse kald drikke...Og kos deg:)
Her er fine været borte.
Det hølja ned og mørkt og distert er det..
Og dagane er ganske laaaaange for tida..
Ha en fin dag!!
Klem

LISBETH---<-@ sa...

Nå er det heldigvis er væromslag her, det har vært varmt og litt vanskelig å virke på en måte,Men det verste er at det var så tørt i naturen og hagen måtte vannes i ett kjør..puhhh. Da føles det godt med en solpause hihi. Jeg og elsker å slenge på meg en lett kjole som bare henger der og dingler fra skuldrene, herlig følelse,
Sommerklem

fru vims sa...

den containeren dere skal fylle tror jeg må være veldig stor!! hehe

jeg er sååå misunnelig på deg, bare så du vet det ;)

stilig kurv, og rålekre kjoler!! grønne, blomstrete ahh, smaskensfint!

Storeflittig sa...

Jeg blir bare så glad av å komme inn på bloggen din. Jeg får ALLTID masse inspirasjon, du skriver morsomt, og bildene: herlig herlig!

Håper du manner deg opp til en ny "tigge/handle" runde, eskene er nydelige.

kjenner jeg er misunnelig på eierskapet av de kjolene:)