onsdag 18. juni 2008

Innlegg nummer 100!!

Først i dag må jeg vise frem denne morsomme babuskha dukken jeg fant på tilbud i en russisk bokhandel ( der de nesten ikke snakket engelsk engang:) ) i går kveld. Syntes den var utrolig kul, og kommer til å passe perfekt på Hannahs rom.


Også har jeg vært en skikkelig hermegås.. eller var det høne:)


Etter å ha sett den utrolig stilige krakken Fru Vims har lagd/ pyntet ( http://fru-vims.blogspot.com/ ) måtte jeg bare gjøre noe med min egen:)

Og igjen.. husk at dette er en leid leilighet og vi hverken ha kunnet malt vegger eller noe..Og når jeg først viser frem nye ting så måtte jeg ta bilde av denne nye lommeboka jeg har kjøpt meg. Den er i ekte skinn, så utrolig myk og fargene og fuglene....jeg tror rett og slett jeg elsker den, hihi:)


Ellers koser vi oss masse om dagen. I går var mamma og jeg å prøvde spraytan.. så vi har blitt brune. Og i dag skal vi ta både manikyr og pedikyr ( det koster "ingenting" her) før vi henter Hannah i bhg i ett tiden for å dra på bamsefabrikken, noe som er fast program når besteforeldre er på besøk... lurer på hvorfor..:)


13 kommentarer:

Maria / Frøken Fryd sa...

Gud hvor er de herlige de russiske dukker !
Og hermehøne eller ej, jeg synes din krakk blev fin. Dejlige farver, for slet ikke at tale om din nye pung. jeg forstår du elsker den, den er skøøøn *smil*

Ordne negle og fødder, skøn luksus.

Ha en fortsat god dag,
klem Maria

Hespe sa...

Gratulerer med 100 herlige innlegg!

Høres ut til at du koser deg skikkelig - shopping og velvære - det er noe vi damer kan like:o) Lommeboka var skjønn, og blir nok en favoritt ja...

Ha en fortsatt fin kveld!!

Klem :o)

majamysil sa...

Så utrolig kul babushka! Krakken ble også flott! Tror faktisk det finnes en nettside som går ut på å "pimpe" ikeamøbler...

alvorada sa...

Å, så fin ei lommebok! Du finner så utrolig mye kult der borte at nå er det like før jeg bestiller billetter til USA jeg også. Spraytan og manikyr høres heller ikke feil ut. Heldige dere! Du får bare nyte det mens du kan. Før du vet ordet av det er du vel tilbake til norske priser, og det kan sikkert bli et lite sjokk for den stakkars lille søte nye lommeboka di... :)

Synnøve sa...

Wow, superblogger! Grattis med 100 innlegg, tror vi begynte å blogge ca samtidig, og jeg har ikke 60 engang enda, hihi ;)

Så utrolig kule Babushka-figurer med Disneymotiv...! De var jo helt herlige! Liker også godt pengepungen med fugler og farger, skjønner godt at du falt for den :) (Og angående det med overtiden min som du spurte om, så er det slik foran hver utgivelse av magasinet jeg jobber for, men så får jeg til gjengjeld masse avspasering også da ;) Nå skal jeg snart ha nesten 7 ukers sommerferie/avspasering, hurra! Så det er ikke synd på meg altså :) Ha en fortsatt fin uke! Synnøve

fru vims sa...

næmmen se der :) helt lik krakk, men et helt annet uttrykk. så gøy! liker dine servietter også, og ja, det er er et prikearbeid, men det er verdt det da!! :)
supersøt gul serviett med prikker på!!!

jeg er så misunnelig på deg for all shoppingen der borte, jeg får ikke sagt det mange nok ganger. og Hannah er jo verdens heldigste som har ei mor som kjøper så mye flott til henne!

og den pungen, den var fin, ser herlig myk og god ut!

nå er jeg snart klar for en ny dag på jobben. er så sliten om dagen, men skjønte ikke hvorfor jeg skulle bli sååå slten. helt til jeg kom på at jeg har tatt allergisprøyte. bivirkninger på den er trøtthet og slikt. jeg angrer på at jeg tok den sprøyta!!!
klarer vel to til fire dager til på jobben, men det er jaggu ikke moro når en koommer hjem og må slenge seg på sofaen... æsj...klageklage...

klem

Maria / Frøken Fryd sa...

Hej igen.

Aha... Pungen var til mig. Det var jo en god ide med benzinpenge i den. jeg må få den fra Andrea igen, må bare lokke hende med noget, hi hi.
Du kender mig vist efterhånden godt, for dådyrene er lige MIG, jeg er sååå glad for dem, og den pris !! Det er da utroligt *smil*

Jeg har selv syet gardiner, vimpel og pude til Andrea`s hus. Gik lige lidt i selvsving ved symaskinen. Det er så sjovt at lave sådan noget.

Glemte helt i min forrige kommentar til dig at gratulere med indlæg nr 100. Det er jo utrolig så maget man kan vise og skrive, alle tiders hobby det er det her med blogging.

Har du forresten kommet på et navn til din butik ? Jeg kan sagtens forstå det er vanskeligt at hitte på lige DET navn, som er helt perfekt og samtidig fængende. Måske du kunne bruge et stedsnavn eller andet der har relation til dit år i USA ? Efter min mening er der desværre alt for mange butiksnavne efterhånden der hedder noget med "shabby". I hvert fald her, der hedder snart alle butikker med indretning og hyggerier noget med det. Men det var bare en tanke. Måske du HAR fundet på noget hvor "shabby" indgår som er helt perfekt :-)

Klem Maria

mali-mo sa...

ELSKET den lommeboken. WOW!

Nå tror jeg at jeg må ta et bilde av min krakk også, har nett kjøpt en sånn og malt. Den havner på bloggen i morgen! Kan jo bli den nye farsotten i Blogglandia dette; vis frem din ikea TRAPPEKRAKK!

Har du pakkingen i boks nå da?

prinsessa1976 sa...

GRATTIS MED 100 HERLIGE INNLEGG:o) TUSEN MILLIONER TAKK FOR GAVEN. Kanon flott og alle her i huset er så misunnelige. Akkurat nå skulle jeg hatt tatt flyet over dammen og gitt deg en kjempestor klem:O)

siripirisiri sa...

Hei!
Gratulerer med innlegg nr 100!
Her var det veldig mye fint! 1.gangen jeg er her!
Jeg likte så godt det heklede barneteppet med ruter i forskjellige størrelser! Kjempefint!

God helg!
Siri:)

Bo med barn sa...

Takk for bursdagstips!

Så flott krakken din ble. Spørs om vi ikke er flere som kommer til å herne etter Fru Vims:)

Ønsker dere en flott helg!

Persilja sa...

Så fin! Måste genast gå int till fu Vims och spana!!!

Tant Grön sa...

Oj vilka fina kakor! Måste genast leta efter bokstavsformar :-)