søndag 29. juni 2008

Hjemme fra helgetur til Cape Cod :)

Søndag kveld og vi er hjemme fra Cape cod. Trøtte, solbrente ( jeg er solbrent, smører Hannah hele tiden, og glemmer meg selv..) og fornøyde:) Vi har hatt en kjempekoselig tur. Og vi har bada, masse:) For første gang i år, så nå har endelig sommerfølelsen kommet. Her i Boston er vannet for kaldt, det går noen arktiske strømmer utenfor her, men på sørsiden av cape cod var det VARMT vann. Sikkert mange og tjue. Og med strålende sol:) Bilde ovenfor er fra fredagskvelden, da var på på stranda å fløy med dragen til Hannah og vassa litt etter shopping...
Rett ved motellet vårt var det to store "antiqueshops". I den ene, en stor låve, tok jeg masse bilder. Det er klart det er litt dyrere her enn på loppemarkedet jeg var på sist helg, men så er andelen kule ting betraktelig høyere også:)


ups, der hadde jeg sneket meg med på bilde, hihi

Her var det også veldig spennende å gå ute å se på.
Mye her jeg kunne tenkt meg å ha i hagen hjemme, og mye jeg IKKE kunne tenkt meg å kjøpt:)
hmm, hvem kjøper slikt egentlig? Trykk på bilde for å se det større....
Og her kommer det jeg kjøpte. Det ble ikke så mye denne gangen. Når sola skinner og vannet er varmt kan jeg ikke akkuratt dra med meg mann og barn på butikker og yardsales hele helgen..
Og det til tross for at vi kjørte forbi sikkert 10 yardsales... må innrømme at det gjorde rett og slett litt vondt og bare kjøre forbi det ene etter det andre...

( Men vi har vært innom to store markeder pluss butikkene ved motellet, så jeg klager ikke! Det er bare det at amerikanere tydeligvis har en annen betydning av ordet fleamarket enn det vi har... fant frem til et fleamarket som skulle ha opp til 600 boder før vi dro hjemmefra... det var rett og slett ekstremt mye stygt der, kanskje to/ tre tradisjonelle loppemarkedboder, resten var en blanding mellom Nille og "t skjorte gateboder". Kjøpte boksen jeg viser bilde av under der for to dollar. men hvor finner ikke jeg fine bokser da... :) )


Dette er sigaretter/ sigarer for alle ranger... Ja, godt ikke tobakksselskapene gjør forskjell på folk...
Dette er tre duker. Tror de kommer til å passe perfekt inn hjemme...... etter en god vask:)Ha en flott uke alle sammen, håper været blir finere for dere snart!!

Dagens nedtelling: 8 dager til flyttebyråået kommer, og 10 dager til vi setter oss på flyet...!!
Det er IKKE lenge igjen nå altså:)7 kommentarer:

prinsessa1976 sa...

Du må nyte de siste dagene. Er det ikke en rar følelse? Å vite at dere skal flytte hjem? Litt av en forandring. he he. Like meange mennesker i hele Norge som i byen der dere bor vel.
Men det skal bli spennende å få dere hjem. Håper været bedrer seg til dere kommer hjem slik der får nyte sommerNorge og ikke trenger å hoppe rett i bobledressen. hehe. Ha en herlig dag. Klem:O)

fru vims sa...

så søte nonner du har funnet! :)

spennende å få seg 'hjem' til Norge. Få se mer av huset ditt og sånn. :) Og hvordan du bygger opp butikken din. skal det være butikk og nettbutikk? og hva skal den hete? spennende dette vettu ;)

klem

ps: her skinner sola nå, er 15 grader kl 08

Karna sa...

Åhhh de vinduene der skulle vi hatt vet du....og de urnene, og...

Så mye fint!!!

Lykke til med pakking og flytting!

Maria / Frøken Fryd sa...

Jeg glæder mig til at se de duge, ser stilige ud :-)

Som vanligt, en masse fine ting du har både købt og set. Og nedtællingen er på fuld vej ja,forstår din utålmodighed. Nu er det alligevel så tæt på, at du bare vil hjem. Det er vist meget naturligt.

Klem Maria

Ps: sommeren skulle komme igen her i DK onsdag, får håbe det holder og sprer sig til Norge også.

prinsesselinn sa...

haha,,,
Den apestatuen var ... ja hva skal man si... Spesiell ?
ikke noe for meg iallfall... thihi.
Men fine duker du har fått deg da, ser ut som et kjempefint sted dere var,
Var det varmt nok for bading eller ?
Ha en kjempefin uke...

Tante Mimmi sa...

Var innom Flittiglisene og såg det du hadde skreve! Vart heilt rørt, snufs! For eg tenke ikkj slik på meg sjølv- eg er akkurat slik som deg, prøver å gjere det vesle eg kan og så håper eg det hjelper!:)
Velkommen heim att! Ikkje mange dagane att no! Ser "Vimsa" skriver om butikk! mmm! nygerrig! :)
Mange fine loppeting du viser som eg gjerne skulle hatt kloa i!:)

Ann-Cathrin sa...

Så vakker jenta de er:) Høres nydelig ut med sol og bading! Spennede å se bilder av så mye ting og tang:) Hvis du likte rutene i hekleteppet så er det en oppskrift jeg har funnet på nettet, ligger link til den et sted på bloggen min i et tidligere innlegg om lappeteppet mener jeg:) Nyt de siste dagene i store utland!